Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
E pa dragi moji, srecan svima prvi dan skole :sunce:
Kako podnosite 1.9. ?
Meni su poslednji dani avgusta uvek depresivni, upravo zbog polaska u skolu, i iako sam davno zavrsio skolu, ne mogu da se otarasim tog osecaja. Ali, cim prodje 1.9. odmah se vratim u normalu :D

Slika
Korisnikov avatar
By Zonche!
NECU JESEN NECU ZIMU NECU SKOLUUUUUUUUUUUU!!! :lol:
Korisnikov avatar
By reveal
Da li smo svi kupili nove olovke, sveske, knjige za novu skolsku godinu?

:uciteljica:
Korisnikov avatar
By XerYuS
I mene uvek hvata depresija kad se blizi ovaj datum, pre koje jutro kad sam izaso sa posla, osecalo se i u vazduhu ono: "treba krenuti u skolu". ali ako bolje razmislim, ja bih se rado vratio u srednju. to je bilo toliko leeeeepo:balon:
Korisnikov avatar
By Frey
Meni je 1. septembar obično najgori dan u godini, tako da sam se psihofizički pripremio za neku katastrofu. Mada se sad super osećam, ali dan mi je tek počeo :)
Korisnikov avatar
By Blady
Uvek sam mrzela prvi.. uvek !
I nikada nisam isla prvi dan u skolu.. a ni drugi, treci :smeh:
Korisnikov avatar
By colorado
Krenuo ja danas u skolu... i na putu do tamo je slucajno pljunuo neki ciga dok sam ga zaobilazio bajkom!!!
Dobra stvar je sto nisam imao nastavu jer ponedeljkom imam samo nize razrede, a danasnji dan je rezervisan za uciteljice.
Odoh da pisem plan i program:giljotina:
Korisnikov avatar
By starky
kada radis sa decom,i dalje ti "sve" pocinje 1.09...:sigh:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Nista dobro ne pocinje prvog septembra... (skola, WWII, zimska sema GSP)....

Hvala Bogu, ove godine imam produzeno predstudentsko leto i uzivam maksimalno u istom :)
Korisnikov avatar
By anche
ja se radujem novoj jesen-zima kolekciji :bouncy:
Korisnikov avatar
By jukie
Do sada dobro podnosim... svoj deo priprema za školsku godinu sam odradio... CV i overene fotokopije svih dokumenata su spremni; škole kontaktirane, direktori podsećeni (podsednuti?); kupio sveske za upisivanje poena (ove godine nije bila dobra ponuda onih koje mi najviše odgovaraju) kao i crvenu i zelenu hemijsku za pregledanje kontrolnića; sada mi samo preostaje da čekam da se u nekoj školi dosete da to što đaci koji po rasporedu treba da imaju moj predmet skakuću po hodniku za vreme časova znači da školi nedostaje nastavnik i da me zovnu...

btw imao sam još recimo 6 stvari koje sve treba da se razreše danas poslepodne ili možda sutra jer su se ljudi napokon vratili sa godišnjeg pošto deca treba da im krenu u školu. Tako da sad čekam da se stvari razreše.
Korisnikov avatar
By Vlore
Nije normalno odmarati se do besvesti.To steti mozgu.A i meni je zao sto se leto zavrsilo,ali svemu sto je lepo dodje kraj
Korisnikov avatar
By scout_finch
malopre pricam sa mamom i kazem joj jbt prvi septembar a ponedeljak,najgora moguca situacija.idealno ja kad 1.9. padne u petak,posle prvog dana vec vikend.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ranije nisam voleo taj dan zbog toga sto je znacio polazak opet u skolu ali sad posto vec godinama unazad ne polazim vise taj dan u skolu mi vise nista ne znaci...dan mi je ko i svaki drugi.

Osim mozda malo ove godine posto ovaj klinac sa kojim sam trenutno krece danas opet u skolu kao maturant pa je njemu stresno i zali mi se stalno :lol:

...decko mi je shkolarac pa mu saljem dzeparac....:lol:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Originally posted by Lakiboy_ns
Ranije nisam voleo taj dan zbog toga sto je znacio polazak opet u skolu ali sad posto vec godinama unazad ne polazim vise taj dan u skolu mi vise nista ne znaci...dan mi je ko i svaki drugi.

Osim mozda malo ove godine posto ovaj klinac sa kojim sam trenutno krece danas opet u skolu kao maturant pa je njemu stresno i zali mi se stalno :lol:

...decko mi je shkolarac pa mu saljem dzeparac.... :lol:
Jadna moja devojka... Godinu i po dana joj kukam na tezak zivot srednjoskolski, pre neki mesec upisah faks, tako da za par nedelja pocinjem da kukam na tezak zivot studentski.... :mukica:
Korisnikov avatar
By reveal
Ja sam volela 1. septembar jer je top znacilo da cu napokon posle dugog raspusta da vidim svoje skolske drugare i drugarice!

:maljkovic:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Originally posted by Lakiboy_ns

...decko mi je shkolarac pa mu saljem dzeparac.... :lol:
Jadna moja devojka... Godinu i po dana joj kukam na tezak zivot srednjoskolski, pre neki mesec upisah faks, tako da za par nedelja pocinjem da kukam na tezak zivot studentski.... :mukica:
Pa nemoj kukati....dok si klinac samo zelis da porastes kad porastes samo zelis da se mozes opet vratiti u bezbrizno doba shkole....bar je tako kod vecine.
Meni je licno sad lepse zbog potpune slobode koju imam.
Zato ne kukajte nego uzivajte u svakom danu.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Pa, meni je lakse da se suocim sa dnevnim obavezama ako se iskukam pre toga.
A srednja skola mi je bila grozna, pa sam morala da kukam, jer ich nisam uzivala u istoj...

Inace, radila sam, suocila se sa problemima egzistencije i svega toga i vise mi se dopada nego skolski zivot. (Ali necu da budem neredovni student i hocu da jurim prosek, zato cu ipak "samo" da studiram za sada)
Korisnikov avatar
By emo_haos_
septembar, januar, april, jun - stresni periodi!
pogod'te zasto :/
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Swanheart
kako je lepo kad si student :nokti:
Neuporedivo vishe sam voleo gimnaziju nego fax...
Ja ne volim oktobar i novembar...
Znate onu: "oktobar je, pochinje sezona kisha...":placko:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by BellyButton

potpisujem
Korisnikov avatar
By bothways
Meni je fax nekako bolji...

A prvi septembar.. Evo, vec trecu godinu za redom ne brinem o prvom septembru, ali je onaj osecaj pocetka neceg relativno novog pomeren mesecak dana unapred.

Doduse, jedina stvar zbog koje sam se uvek radovao pocecima skolskih godina jeste raspored casova - razgledanje i analiziranje istog su mi oduvek (a i dan danas) predstavljali izvor uzivanja :)
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Originally posted by bothways
Meni je fax nekako bolji...

A prvi septembar.. Evo, vec trecu godinu za redom ne brinem o prvom septembru, ali je onaj osecaj pocetka neceg relativno novog pomeren mesecak dana unapred.

Doduse, jedina stvar zbog koje sam se uvek radovao pocecima skolskih godina jeste raspored casova - razgledanje i analiziranje istog su mi oduvek (a i dan danas) predstavljali izvor uzivanja :)
Da si isao u moju skolu raspored casova nbi ti bio dodatni izvor stresa. Prvi dan ti izdiktiraju raspored uz opasku da ce biti malih izmena. Preksutra ga dokasape malo. U cetvrtak ti kazu da od sledece nedelje vazi novi raspored, ali ti ga u petak ne izdiktiraju, sto im nimalo ne smeta da ti u ponedeljak kenjaju sto si poneo knjige po starom rasporedu. Onda ti daju zvanicni novi raspored, koji vazi jedno dve nedelje, kada sledi onaj pravi raspored koji traje, dok nekome ne padne na pamet opet da ga menja.
Svaka verzija rasporeda je za 20% gora od prethodne, ne znam samo kako im je uspevalo...
Korisnikov avatar
By Dina
Fenomenalno... polozila sam ispit :yay: i spremam se za more... :putnik: :avion:
Korisnikov avatar
By colorado

Da si isao u moju skolu raspored casova nbi ti bio dodatni izvor stresa. Prvi dan ti izdiktiraju raspored uz opasku da ce biti malih izmena. Preksutra ga dokasape malo. U cetvrtak ti kazu da od sledece nedelje vazi novi raspored, ali ti ga u petak ne izdiktiraju, sto im nimalo ne smeta da ti u ponedeljak kenjaju sto si poneo knjige po starom rasporedu. Onda ti daju zvanicni novi raspored, koji vazi jedno dve nedelje, kada sledi onaj pravi raspored koji traje, dok nekome ne padne na pamet opet da ga menja.
Svaka verzija rasporeda je za 20% gora od prethodne, ne znam samo kako im je uspevalo...
To je verovatno bilo sto ste imali puno profesora koji su bili zaposleni u vise skola, pa je trebalo sve njihove rasporede nastimovati tako da svi mogu da stignu na svoje casove.

Ja mrzeo i osnovnu, i srednju, i faks. Ne bih se kao ucenik vracao nigde. Mozda kao student, ali ne ovde.
Korisnikov avatar
By Hys.
A ja danas sve vreme razmisljam "hmmm, prvi septembar...jel nekome rodjendan? jel neka godisnjica :nerd: ?"

I sada svatih :eureka: !

Mnoooooooooooogooooooooooooooo mi je drago sto sam pre skoro deceniju zavrsila sa tim datumom :klap:

Ne kazem da je bilo ruzno, ali mnogo mi odgovara sto nemam budjenje, smene, kontrolne, prljave wc-ee, nadrndane nastavnike i neudobne klupe u sklopu svog zivota vise:happy:
Korisnikov avatar
By bothways
Ah, slicno je bilo prosle godine na faksu... Te profesoru ne odgovara jutarnji termin, pa nas ispali, te mu odgovara, ali nas opet ispali, te mu opet ne odgovara, pa premestaj ovo, premestaj ono...

Ono sto mi je zanimljivo kod fakulteta je da bukvalno nijedne dve nedelje na faksu nisam imao isti raspored (bar u drugoj godini). Cas se predavanja pomeraju, cas ih nemamo, cas nadoknadjujemo, prednadoknadjujemo, ubacuju nam (lab) vezbe kad hoce i gde hoce... Ma haos... lepi haos :D
By Swanheart
Originally posted by BellyButton
Originally posted by Swanheart
kako je lepo kad si student :nokti:
Ja ne volim oktobar i novembar...
Znate onu: "oktobar je, pochinje sezona kisha..." :placko:
ne da volim studentski zivot, nego ga obozavam.
nema tripovanja da li ce te pitati u skoli, da li si naucio, da li si poneo domatji, ovako lepo k`o covek ucis kad hoces koliko hoces, i sam odredjujes za kada ces da ucis.
bez pritiska, bez obaveza, imas 2 ispitna roka i onda kuliranje narednih ihaj meseci :nerd:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!