Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by LunjaI ja isto mislim: sto duze mec traje, to su vece sanse da ce JJ pobediti. Sustinski, ona do sutra moze trcati s jedne strane na drugu i vracati loptu u teren. I nema druge igracice koja je sposobna da to cini uz takvo perverzno zadovoljstvo kao Jelena.
Mada, ipak vecu sansu za pobedu dajem Jeci.Jer ocekujem da se nastavi tradicija napredovanja bar do 1/4f. A i JJ je ispraksovana za maratonske meceve, valjda vise od bilo koje drugi DIVE na wta tour-u.
![]()
Originally posted by SuncePrva dva seta je grozno odigrala, umalo da pomislim da je ovo kraj Nove Dinare. A i u trecem, koji je ubedljivo osvojila, nije bas igrala kako ume, dosta joj je pomogla i protivnica koja je bila na samrti od umora.
Juce Safinke samo sto nije ispala. Ali zaista igra kao No1, mora se priznati. Tu dugovratnu zutokljunku cu da zamrzim ako pobedi JJ.
Originally posted by UlixNije bas da JJ samo trci i da je to njena taktika. A i ako jeste, dogurala je takvom igrom do No. 1. Malo li je?Originally posted by LunjaI ja isto mislim: sto duze mec traje, to su vece sanse da ce JJ pobediti. Sustinski, ona do sutra moze trcati s jedne strane na drugu i vracati loptu u teren. I nema druge igracice koja je sposobna da to cini uz takvo perverzno zadovoljstvo kao Jelena.
Mada, ipak vecu sansu za pobedu dajem Jeci.Jer ocekujem da se nastavi tradicija napredovanja bar do 1/4f. A i JJ je ispraksovana za maratonske meceve, valjda vise od bilo koje drugi DIVE na wta tour-u.
![]()
Originally posted by UlixA zasto si toliko "protiv" Dementijeve? Zato sto je Ana nikad nije pobedila ili zato sto ne volis njenu igru?Originally posted by SuncePrva dva seta je grozno odigrala, umalo da pomislim da je ovo kraj Nove Dinare. A i u trecem, koji je ubedljivo osvojila, nije bas igrala kako ume, dosta joj je pomogla i protivnica koja je bila na samrti od umora.
Juce Safinke samo sto nije ispala. Ali zaista igra kao No1, mora se priznati. Tu dugovratnu zutokljunku cu da zamrzim ako pobedi JJ.
Samo da Dementijeva ispadne. Veceras igra protiv Li Na.
Originally posted by SunceJeste da je dosta napredovala u igri, ali ne volim njen tenis. (A sto je Ana nikad nije pobedila, nije mi jasno; mislim da je rec o nekom kompleksu.)
A zasto si toliko "protiv" Dementijeve? Zato sto je Ana nikad nije pobedila ili zato sto ne volis njenu igru?
Originally posted by SuncePazi, ja je kritikujem zbog te defanzivne igre, a u sustini, kada sam igrao tenis, ja sam na mrezu izlazio svake prestupne. Nije da ne volim defanzivan tenis, ali sve ima svoje granice. Jelenu je prava milina gledati na sljaci, na primer. Ali na drugim podlogama deluje daleko manje impresivno.
Nije bas da JJ samo trci i da je to njena taktika. A i ako jeste, dogurala je takvom igrom do No. 1. Malo li je?(spanska skola)
Originally posted by SunceHajde da je ovo njen maksimum.
JJ pametno igra. Devojka zna svoje mogucnosti pa se prema tome i ponasa. Nekoga ko forsira agresivnu igru mozes da pobedis ili agresivnijom igrom ili jakom defanzivnom igrom. I jos da ponovim, mislim da njeni spin udarci izgledaju manje ofanzivno nego ravni. Ona uvek kombinuje. Sa Wozniacki je na Vimbldonu krenula agresivno, rizikovala je i izgubila prvi set. Onda je promenila taktiku i krenula da salje visoke lopte, menjala je uglove, dubinu, jacinu.
Meni se najvise dopada kako je JJ pobedila ove godine Serenu u Australiji, kao i Zvonarevu i Dementijevu u Majamiju. Tu je bila ofanzivna.
I ja bih voleo da bude sigurnija u ofanzivnoj igri.
Originally posted by DooFFKeNije, nije, obe su bas rospije.
A sledetji Jetzin mech??
Bamer nije za zaebavanje, Bartoli isto...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!