Originally posted by BellyButton
1) kada neko prekine razgovor sa mnom zato shto mu je stigla SMS poruka (i na istu odgovara)...
2) kada mi neko kaze: "mnogo pushish", kao da ja toga nisam svestan...
3) kada neko slusha muziku sa mobilnog... bez slushlica (u kaficu ili gradskom prevozu)...
4) kad neko ima stav da je muzika Colonia-e, Funky G-a i slichnih bolja muzika od narodnjaka...
5) kad se gay chovek hvali time shto ne izlazi na gay mesta i mrzi feminizirane momke...
1) A sta treba da radi? Ja licno mogu da razgovaram sa tobom i saljem SMS u isto vreme i ako mi nesto pricas ja cu ti reci: Izvini, nastavi da pricas ja te slusam (i odgovaram ti), sad cu ja za par minuta zavrsiti (actually, u pitanju je 20-ak sekundi, ali hajde). Isto tako ako neko drugi salje poruke - razumecu, pa potreba je.
2) Slazem se. Naglasavace ociglednog ide na nerve.
3) Ja ovo volim, narocito kad se probudim ujutro i idem na posao/u skolu, prija mi. Osim kad puste nesto sto mi se bas ne dopada, ali i onda pretrpim (bolje losa muzika, nego bez muzike uopste).
Ja to ponekad radim, priznajem. (imam telefon za koji je jako tesko pronaci slusalice, mogu da se kupe samo originalne, koje kostaju 20e, a i njih je jako tesko naci, kad mi se pokvare trazim ih i po nekoliko meseci)
Kontam da nekome ne prija da slusa Ani Lorak u 6 ujutro, ali gledam da budem tiha (ne prija ni meni da mi neko od 100kg gazi na nove patike, pa prezivim).
4) Funky G je mesavina popa, narodnjaka, a poceli su kao denseri, pa je nesto i od toga ostalo, Colonia je valjda dance, pa je samim tim drugaciji zanr muzike od narodnjaka, sto ne znaci da je i kvalitetnije.
5) Autohomofobija. Negiranje samo sebe. U principu licna stvar svakog pojedinca, ali ume da ide na nerve.