Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Daliborka
Ja sam zavrshila treci stepen i radim u butiku mesa.
Vrlo sam zadovoljna, imam lepu platu, gazda me poshtuje kao radnicu i kao zhenu, prijavljena sam na zdravstveno, penziono i socijalno, lepo se slazhem sa koleginicama i ne berem brigu.
Originally posted by the1whowished
Mogla sam da zavrsim za frizera. Za konobara, za kuvara, i sl...
sada bih radila u kafani/trafici/butiku/gajila pilice u inkubatoru i slicno.
A ja hocu da zavrsim fakultet. Stvarno ne razumem sebe ponekad. Ionako cu i posle zavrsiti radeci ove ili slicne poslove.
Ja sam samo htela da podelim moju radost sa vama.
Originally posted by the1whowished
Mogla sam da zavrsim za frizera. Za konobara, za kuvara, i sl...
sada bih radila u kafani/trafici/butiku/gajila pilice u inkubatoru i slicno.
A ja hocu da zavrsim fakultet. Stvarno ne razumem sebe ponekad. Ionako cu i posle zavrsiti radeci ove ili slicne poslove.
Ja sam samo htela da podelim moju radost sa vama.
Originally posted by zboOA shta kada nechije studiranje izgleda tako shto pola dana provede na faxu (sa 6 godina mladjim kolegama) a pola u autobusu, stalno je mrtav umoran, nema vremena da izlazi u grad, nema vremena ni za kafu sa drushtvom jednom mesechno shto automatski sa sobom povlachi nedostatak socijalnog zivota, kao i emotivno-ljubavnog... Zivi sa roditeljima u svojoj dvadeset i... ma necu ni da kazem...
ehhh....ovako cesh uzivati na rachun roditelja josh par godina, rasipacesh pare koje nisu tvoje....zivecesh nocnim zivotom...ici cesh polutrezna na ispit...upoznati josh gomilu sebi slichnih, planiracesh letovanja bez pitiska u glavi da li uopste imash pravo na odmor...necesh ustajati u ranu zoru i gledati da li su ti flekice na petama otpale....etc...
Originally posted by leobgE vidis, nije svima san da budu "neko".
Tako sam i ja mislio, pa udario o plafon. Kad shvatis da ti skola ne dozvoljava da budes neko, onda upises kao ja, u trideset i kusur godina. Pa zavrsis faks. Evo ja po "stare" dane ucim da bih mogao da preskocim taj plafon i napredujem. Isplati se na duzi period.
Originally posted by BellyButtonI to je sve dobra priprema za slučaj da se jednom zaposli u struci sa tom nastavničkom diplomom... tada je sve isto samo se ovo sa 6 godina mladjim kolegama pretvara u sa 20-23 godine mlađim đacima
A shta kada nechije studiranje izgleda tako shto pola dana provede na faxu (sa 6 godina mladjim kolegama) a pola u autobusu, stalno je mrtav umoran, nema vremena da izlazi u grad, nema vremena ni za kafu sa drushtvom jednom mesechno shto automatski sa sobom povlachi nedostatak socijalnog zivota, kao i emotivno-ljubavnog... Zivi sa roditeljima...a zbog chega? Da bi uzeo nastavnichku diplomu...
Originally posted by ValNevjerovatno je to kojih granica čovjek može izmanipulirati(samoobmanuti) sam sebe.....ubjedit o ono što je lakše a ne bolje.
jukie. Za sve ljudi nadju izgovor bre.
Originally posted by 2Q2Bstr8350.000 dinara prosecna inzinjerska plata?!
rađena je nezvanična statistika za studije elektrotehničke struke. kad se računa prosečna inženjerska plata u karijeri i podeli sa brojem ispita, izađe da svaki položeni ispit na faksu donese preko 10 hiljada dinara. no, to je prosečna inženjerska plata...
Originally posted by revealMislim da su u velikom broju slucajeva automehanicarke pa je to nekako samorazumljivo.
the1 - sto si izostavila automehanicare? Jel ti hoces da kazes da lezbejke ne mogu da budu automehanicari?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!