Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by mirth
E, da! Smatram i jako nepristojnim kad neko nije u stanju da ne prenese svoju frustraciju na nekog drugog (kad neko na svaku afirmativnu vraca po dve negativne). Za toliko mislim da svako moze da se nauci da se suzdrzi, bez obzira na to koliko je nezadovoljan i sta je uzrok tome. Smatram da je i to stvar manira, kao i da taj segment vaspitanja treba da obave mame i tate u najranijem detinjstvu jer se posle jako tesko (nikako) ne ispravlja.
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxOvo i jos dodatno me nervira kada neko samnom prica nosi naocare za sunce
tipkanje moblinog u toku razgovora, naocara za sunce u zatvorenoj prostoriji, pricanje punih usta, mljackanje,
Originally posted by UlixMene ne izludjuju iz prostog razloga jer sam "nepristojna" pa im kazhem da ih ne zhelim u "drushtvu", ali dovoljno iritirajucja jeste chinjenica da sami ne primete ako smaraju.
Uglavnom me ljudi izludjuju samim tim sto postoje u mom prisustvu, ako ja to ne zelim.
Originally posted by UlixJaooooo...kad se konstantno "unose" u lice! E, kad te baksuz potera pa nemash ni kishobran pri ruci, kad pochne da pricha (pljuje dok pricha). Grljenje u zavisnosti od osobe. Ali brateeeee...kad pricha i pricha i pricha, pa me svaki put dodirne ...(ajd i da je neki normalan dodir, al´ ti ljudi guraju i udaraju po ramenima, il´ gde stignu) Uf!
Ali recimo da im ne pomaze ako podriguju, pljuju, mljackaju, pricaju sa punim ustima, cackaju nos, stoje preblizu, stoje predaleko. Takodje me nerviraju i ljudi koji imaju kompulsivnu potrebu da dodiruju svoje sagovornike. Ó tome kako me izludjuje grljenje i ljubljenje na sred ulice, to da i ne govorimo.
Originally posted by UlixO charapama i nechijem neukusu se izjasnih na drugim temama. Ali vidish, nekoga lozhe bele charape recimo (na koje god cipele, papuche, sandale...) Konstantno SMeshkanje ume da bude nesigurnost sUgovornika, ali je cheshcji sluchaj puka glupost.
Zatim neodgovarajuce carape (recimo bele carape i papuce za plazu ili bele carape i cipele; grozno), konstantno smeskanje - sta je, zivota ti, toliko smesno? Jako sam skeptican sa srecnim ljudima; to jednostavno nije prirodno.
Originally posted by Ulix
Takodje, kod mene ne prolazi ni preterana ljubaznost, kao ni preterana rezervisanost. Suncane naocare u zatvorenoj prostoriji prosto na sav glas vicu "prostacina", kao i konstantno povezivanje svega i svacega sa seksom (cigara je nekad, ipak, samo cigara, pa ne znam sta da Frojd kaze). Ne volim ni ljude koji koriste strane jezike kojim ne vladaju, vec se proseravaju kako bi delovali pametnije.
Originally posted by UlixNe bi to bilo loshe kada bi taj "vechiti optimista" bio iskren u svojim zheljama. No, najcheshcje su te rechi ´nako usput izgovorene.
I najvise od svega, bez premca, mrzim kad mi neko kaze "bice sve u redu" ili "misli pozitivno".
Originally posted by anchezato se ja rasirim koliko mogu i cao. mene nerviraju i zene s kesama. a najvise mi smeta kad me neko dodirne rukom ili bilo kojim drugim otkrivenim delom tele, naroito ako je znojav, to mi je kao da me je dodirnuo govnjivom motkom, grozno i fuj.
muskarci koji misle da imaju rukometnu loptu medju nogama pa moraju da zauzmu sediste i po u prevozu
Originally posted by m..Mrzelo me da piskaram al kad si ovo navela... Ovo je nesto nepodnosljivo...
najvise mi smeta kad me neko dodirne rukom ili bilo kojim drugim otkrivenim delom tela, narocito ako je znojav, to mi je kao da me je dodirnuo govnjivom motkom, grozno i fuj.
Originally posted by ZaljubljenaI meni, pogotovu ako je krupan tip u trenerci ili neko ko izgleda ko nekvalifikovana radna snaga i to radi otvorenih usta. A desava se pocesto na ulici i u prevozu. Dobicu bore od mrstenja.
Sto se naocara tiche, meni to smeta ako smo u zatvorenoj prostoriji, ili ako nije bas jako sunce...
Setila sam se...smeta mi kad neko konstantno bulji u mene, i to onako bas bulji, ne mislim na gledanje u ochi dok prichamo, nego ono kad bas bulji, recimo u busu, ili u skoli....ma nem pojma, mrzim buljenje (e iznervirala sam samu sebe ovom recju bulji )
Originally posted by DirrtyMeni ovo ne smeta, pod uslovom da se radi o nekom meni bliskom. Medjutim kad krene da me dodiruje neka muska osoba koju jedva da i poznajem, ja se odmicem i otimam (to su mi drugi rekli, pre toga nisam bila ni svesna) i gledam sto pre da se sklonim.
@Ulix
Ne volim previse dodirivanja u razgovoru, a mrzim balavljenje i zvalavljenje na javnim mestima!
Originally posted by DirrtyO da! Kada se rasire na pokretnom stepenistu, stepenistu, prolazu, bilo kom uskom grlu i ocekuju da se ceses o njih ako hoces da prodjes. I babe u coporima koje zauzmu celu ulicu. Medjutim to sam pocela da resavam tako sto ih poprilicno grubo uhvatim za dostupan deo tela i pomerim, pritom se izvinjavajuci najljubaznije na svetu. kod mene pali. Jebiga, naucila sam svoju lekciju sa 15, trebalo je samostalno da dodjem sa pariskog Ch. de Gaule aerodroma do Montmartra, i bila sam poprilicno unezverena oko toga jer nisam imala nikakvu kartu, pa sam tako zverajuci okolo da se uverim da sam kod Opere zamalo naletela na neku zenu u godinama, koja mi je elegantno zabila prste medju rebra. Jos me boli kad mislim o tome. Lol.
Mrzim kada ljudi zastaju za svaki izlog i ne trude se da stanu negde po strani, vec to rade na sred shetalishta...
Isto tako ne podnosim kada vise ljudi zauzme chitavu shirinu shetalishta, a pritom se vuku!
Originally posted by DirrtyI ja, pod uslovom da nije jako sunce i da moj sagovornik ima tamne oci (ove sa svetlim ocima razumeme, njima sunce stvarno vise smeta).
Naochare za sucne smatram apsolutno nepotrebnim u gotovo svim slucajevima... a kao modni detalj
Originally posted by DirrtyI mene izludjuje, i to, i ljudi koji nekontrolisano kaslju, i ne stavljaju ruku preko usta pritom. Automatski se okrecen da drugu stranu i pokrivam usta rukama.
Takodje kape kao modni detalj... shal... ovo novo sranje-marama oko vrata?!
[/qoute] ovo mi ne smeta, al pretpostavim da je nekoga prosto mrzelo da opere kosu, smrda.
Originally posted by Dirrty
Ne volim buchne ljude... kojima moras 100 puta da ponovis da stishaju malo glas dok pricaju!
Opet od slucaja do slucaja, ja sam nagluva, pa nekad krenem da se derem, pogotovu kad se olijem. Imam i ortakinju koja ima zesce nagluvog caleta, pa joj je preslo u naviku da se dernja.
Originally posted by DirrtyO da.
I pod tim takodje mislim na bilo kakve prepirke ili tzv. savetovanje posto sam izricito rekao NE, NE ZELIM, NECU!
Originally posted by Dirrty
Pljuvanje po ulici?! To sam mrzeo oduvek, i to mi je stvarno akt cistog divljastva i potpune nekulture!
Pa ja ni najgori shlajm ne pljujem po ulici!
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxNista mi ne smeta. Ulicom idem pravo, ne gledam ni levo ni desno.
Interesuje me koju stvari vam upadaju u oci kod drugih ljudi, a da ih smatrate nepristojnim, nepozeljnim, nevaspitanim?
Pritom ne mislim na ono da neko psuje kao kocijas, lomi stolice po baru i slicno, vec na neke sitne stvari, koje ljudi mozda i ne primete da cine. Ilustrovacu primerom: negledanje sagovornika u oci, tipkanje moblinog u toku razgovora, nosenje kacketa i naocara za sunce u zatvorenoj prostoriji, pricanje punih usta, mljackanje, carape uz sandale...
Dakle, koje su to stvari koje treba izbegavati, koje vi primecujete na ljudima (nebitno da li vas i nerviraju ili ih samo primecujete)?
Originally posted by Dzelajza RouzVidis, ja recimo preferiram da me ne upozna, jer bi lako moglo da se desi da ja posle negde ne prepoznam tu osobu, pa da se ova ko zna kako uvredi (desilo mi se milion puta). A situaciju, kad mi se upoznaje, resim tako sto se sama predstavim, pozdravim i sve...
Ne svidja mi se kada neko sa kim se npr. setam sretne poznanika i krene u pricu sa njim, a ne nadje za shodno da nas upozna. Takodje, kada mi se taj poznanik pri odlasku ne obrati, vec se pozdravi samo sa tom osobom sa kojom sam.
Zapetljah se... Nesto mi veceras ne ide sklapanje recenica.
Uglavnom, mogu da razumem da je neko u zurbi, ali ako caska 10 minuta, a ignorise moje prisustvo, to smatram neuctivim.
Originally posted by m..Ma, nisam ni ja luda za tim da se sa svakim upoznajem, ali mi je nekako prirodno da se to dogodi, ako vec neko zaglavi sa pricom duze od 10 minuta. I nije mi problem da se sama predstavim, ali mislim da je nekakav "red" da to inicira osoba koja nam je zajednicki prijatelj. A to da li cemo se posle sresti, (ne)prepoznati nije nesto o cemu bih unapred razmisljala.Originally posted by Dzelajza RouzVidis, ja recimo preferiram da me ne upozna, jer bi lako moglo da se desi da ja posle negde ne prepoznam tu osobu, pa da se ova ko zna kako uvredi (desilo mi se milion puta). A situaciju, kad mi se upoznaje, resim tako sto se sama predstavim, pozdravim i sve...
Ne svidja mi se kada neko sa kim se npr. setam sretne poznanika i krene u pricu sa njim, a ne nadje za shodno da nas upozna. Takodje, kada mi se taj poznanik pri odlasku ne obrati, vec se pozdravi samo sa tom osobom sa kojom sam.
Zapetljah se... Nesto mi veceras ne ide sklapanje recenica.
Uglavnom, mogu da razumem da je neko u zurbi, ali ako caska 10 minuta, a ignorise moje prisustvo, to smatram neuctivim.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!