- 20 Jul 2008, 22:54
Switch the partner or?
Kapiram da gubish respekt ukoliko partner svichuje!? Mnogi kazhu da si dobar Dom TEK kada i sam iskusish sub-stranu. E vala, ja ne doshla u to iskushenje. Nije mi trip.
I vidish, eto momenta u kojem mi se nametne josh jedan odgovor na ovu temu! Switch...to bi MENI bilo previshe!
Originally posted by Nanny Ogg
Kako kome sta treba![]()
Nekome je to lajfstajl, kao sto rekoh, Dom/sub su u "normalnom" zivotu. Ja se lozim na to, kao vrstu fantazije, ali kao sto rekoh, nisam u stanju to da izvedem, nisam takva licnost![]()
@Val-da naravno, stalno ponavljamo da BDSM UOPSTE ne mora da ukljucuje fizicki bol, toliko puta sam to ponovila, da sam postala dosadna sama sebi![]()
Eto Val pomenu-ima devojaka koje su u fazonu 24/7, ja nema sanse da budem u tom head spacu kao da mi je lifestyle.
Uostalom, ja sam swich![]()
Samo iskljucivo jedno il drugo sa razlicitim partnerima (evo i to sam tolko puta rekla da mi se smucilo)
Switch the partner or?
![:lol:](./images/smilies/lol.gif)
![:P](./images/smilies/tongue.gif)
Kapiram da gubish respekt ukoliko partner svichuje!? Mnogi kazhu da si dobar Dom TEK kada i sam iskusish sub-stranu. E vala, ja ne doshla u to iskushenje. Nije mi trip.
![:nono:](./images/smilies/nono.gif)
I vidish, eto momenta u kojem mi se nametne josh jedan odgovor na ovu temu! Switch...to bi MENI bilo previshe!
![:sesir:](./images/smilies/tiphat.gif)