Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Ne preskacem nicije postove, to mi je ruzno. Ako se neko vec iscimao da napise, a ja vec usla u tema - pa, procitacu, nece me pojesti...

Inace, dopadaju mi se postovi korisnika:
Simor, Ulix, J..., Jukie... i Morgan (bilo mi je mnogo zanimljivo dok je pisao u trecem licu)... i naravno mnogi drugi, a li ne pratim ljude po postovima, ulazim u teme koje mi se dopadaju, a kad se bas smorim - ulazim u sve teme...
Korisnikov avatar
By BellyButton
Volim da vidim shta napishu:
ns.happy, zonche, jukie, polarlicht, deni, hlaefdige, J..., dina... :)
volim kad Sanguine postavlja fotke :blush:
Korisnikov avatar
By Dina
Pored onih koje sam vec pisala... Pthalo, J..., Mackodlak, Mikka, BellyButton, Val, Modesty, Vespertine, Greek Lover, Jukie (ne znam da li sam ga navela, da ne trazim sad)... I kako sam krenula navescu pola foruma :lol: Uglavnom narocito u poslednje vreme ima ljudi koje je zanimljivo citati bilo zbog onoga sto kazu, bilo zbog energije ili hrabrosti... a i posto mi ucenje visi nad glavom, onda mi je verovatno zanimljivije da budem ovde, ima i toga ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
E da, i ja citam J.. TjEst, cesto delim njene stavove, pa mi je eto to zanimljivo :)
Korisnikov avatar
By greek_lover
Mackodlak, ns.happy, Dina, blenta, Superstar i Dirrty, *deni*, Sunce, bananica .... nikad se ne razocaram u njihove postove i jako su mi zanimljivi
Korisnikov avatar
By Daliborka
Procitam svaki post koji mi je interesantan i iskren.
Folirante ( kojih je ovde kao shashe ) namirisem na kilometre, pa kad nanjusim folirantski post ( a takvih je dosta, mora se reci ), samo frknem i preskocima ga.
:vijaca:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Laki, hepi, EnRage, erkondisn, Ulix, Zaljubljena, svejedno...

Zao mi je sto Dezelasa vise nema, njega sam bas voleo da citam.
Korisnikov avatar
By reveal
blentin :smeh:

njegovi postovi su mi totalan hit :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
deni

Lakiboy_ns

blenta

ns.happy

A u poslednje vreme i:

Ulix

Dusan Maljkovic

Inace ne preskacem postove sem ako su bas predugo-besmisleni (po mom strucnom misljenju :lol: )
Ovih par imena sam izdvojio jer sam u vise navrata uhvatio sebe kako jurim njihove postove po forumu...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Dirrty
deni

Lakiboy_ns

blenta

ns.happy

A u poslednje vreme i:

Ulix

Dusan Maljkovic

Inace ne preskacem postove sem ako su bas predugo-besmisleni (po mom strucnom misljenju :lol: )
Ovih par imena sam izdvojio jer sam u vise navrata uhvatio sebe kako jurim njihove postove po forumu...
Drtino, dirnuo si me u klitoris.
:yes:
Sva sam polaskana.
:yes:
:B
Korisnikov avatar
By reveal
ne propustam kad decko postuje u "Koje ste filmove gledali....."

Isti ukus sto se tice horora :klap:

:kiss:
Korisnikov avatar
By decko
I ja isto skoknem do te teme kad postujes ti, Zonche, Bg18 :giggle:

:mazi:
Korisnikov avatar
By decko
I da, naravno MinaHarker :) Da nije nje pola filmova koje sam trazio godinama ne bih imao :hug: :kiss:
Korisnikov avatar
By Silvija Plat
od prvog dana na forumu obavezno citam anche, nanny, andju, j..., a u zadnje vreme b., m.., tetka dacu, maljkovica, ullixa i tek u zaadnjih par dana otkrila sam da ovde ima desetine autentichnih likova koje bih citala svakog dana, samo da imam bolji pristup netu, a nisam im popamtila nikove :( .
Korisnikov avatar
By anche
sta da ti kazem silva... ti bas umes da mi ulepsas jutro :bisou:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Silvija Plat
od prvog dana na forumu obavezno citam anche, nanny, andju, j..., a u zadnje vreme b., m.., tetka dacu, maljkovica, ullixa i tek u zaadnjih par dana otkrila sam da ovde ima desetine autentichnih likova koje bih citala svakog dana, samo da imam bolji pristup netu, a nisam im popamtila nikove :( .
Ljubi te teta Daca.
:kiss:
Korisnikov avatar
By Daliborka
hvala teta daco, i ja Vas
Baš ti je lepo ime - Silvija. Sviđa mi se...
:)
Silvija, korisnice mila
da li si sa nekom devojkom već toplo gnezdo svila ?
Ako nisi toplo gnezdo svila
kupiću ti suknjicu od tila
Pa da s tobom Suboticom prođem
i u luku sreće ja da dođem..
:setnja:
Korisnikov avatar
By Silvija Plat
ja sam teta daco, vise za martinke i kozu nego za til, al' se svakako osecam polaskano sto sam dobila prve stihove upucene meni ovde na forumu:zvezda:
Korisnikov avatar
By Daliborka
ja sam teta daco, vise za martinke i kozu nego za til, al' se svakako osecam polaskano sto sam dobila prve stihove upucene meni ovde na forumu:zvezda:
Nemoj mi martinke nositi kad se budemo šetale...
To mi nije ni malo ženstveno. :nono:
Suknjica, lakovane cipelice i šeširić na glavu, pa sa mnom u šetnjicu.
:setnja:
Ja najviše volim da čitam Manon,zato što je žena izuzetno obrazovana i uvijek saznam iz njenih postova nešto što prije nisam znala,zatim volim čitat anche jer je takođe jedna vrlo,za mene intrigantna i inteligentna osoba i zanimljiv mi je njen humor sa primjesama sarkazma.
naravno da pratim i sve druge,meni drage nikove,one sa kojima se družim i van foruma i oni će se prepoznati.
Mikka takođe uvijek nešto pametno kaže ali da ne ispadne da ganjam samo "pamet" po forumu,ima tu dosta zanimljivih likova tipa ovaj podmladak:zvjezdica,zaljubljena,Black lady......one su mi zabavne jer me podsječaju na mene iz mlađih dana.
Korisnikov avatar
By Pauceti
Zavisno od dela foruma. Moram da sastavim listu :)
Korisnikov avatar
By IriS
Sunce - obožavam način na koji piše i način na koji mu radi mozak :love:
Simor - volim njegov humor i inteligenciju... i često se slažem sa njim.
Ulix - niko ne ume tako surovo da 'spusti' kao on, a da me pritom do suza nasmeje.
Marvin - nešto slično kao Ulix, mada je to ipak Marvinovština (malo blaža varijanta Ulixa)... a ja volim Marvinovštinu :love:
anche - niko ne piše tako dobro 'izmedju redova' kao ona ;)
Tot - puno puta sam se zamislila posle njegovih postova. veoma inteligentan momak.
unic0rn - obožavam njegov witty mind. mada mnogo retko piše u poslednje vreme :bic:
Ivana - uvek osetim njenu otkačenu energiju preko pisanija...i to me često zabavlja.
žnj - svidja mi se kako razmišlja u poslednje vreme.
fencysmurf - njega obožavam. ali ne piše više na forumu, though čitam ga redovno na jednom drugom izvoru ;)

to je na prvu loptu... moguće je da ću se setiti još nekog.
Korisnikov avatar
By Rei
Teshko je nabrojati a da se neko ne izostavi, pa necu nabrajati. :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!