Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by UlixUlixOriginally posted by IriSI meni je zao, zato sto ima takav potencijal.
Ulixe osvetnice nijedna!![]()
moram da dodam da mi je ipak Malo žao Ane, samo zato što je bila povredjena.eto, moj majčinski instinkt se malo probudio.
![]()
![]()
![]()
![]()
I jesam. Priznajem.
Originally posted by SunceNecu te ubiti, jer nije nuzno uvreda ako neka teniserka ima nesto zajednicko sa Jelenom. Dokle god radi vise na tenisu nego na lakiranju noktiju.
Sad ces me ubiti, ali Radvanska igra poput Jelene: sa spinom, ima odlican pregled terena, dobro se krece. Demetijeva je pokazala jos u Berlinu da moze da pobedi i Anu i Jelenu, na Olimpijadi je pobedila i Serenu i Dinaru. Priznajem, ne bih voleo da titulu osvoji Elena. Vise bih voleo Serenu ili Venus u finalu.
Originally posted by IriSDaj Boze da bude repriza Majamija: JJ i Serena u finalu, a onda kako bude.
nisam znala da je Serena a.k.a. ženica sa luster mindjušama to izjavila.
sad još više navijam za Safinu![]()
i pomalo za Lindzi.
navijam ja i za Popajku, ali mi nešto ne odaje utisak da joj 'aljina pomaže u igri![]()
Originally posted by UlixBas sam se juce jeo da li sam dobro pisao o Ani. Pomislio sam da se previse pravim pametan, a i sam znas da sam rekao ono sto i spiker eurosporta prica. Ovo nije sljaka, a te niske lopte Ani stvarno prave probleme. Da nije promenjena podloga na Australian openu, pitanje je da li bi Ana dobila Venus. Lepo sam napisao: Ana treba da uzme nesto sto ima JJ, a JJ da uci od Ane. Kvantitativna JJ je na svojoj akademiji ucila, po njenoj prici, da igra sa raznim igracicama. Ucila je da ih oseti i da koriguje igru. To joj je sa jedne strane donelo dosta, ali sa druge strane nije razvila ofanzivnu igru.
@Sunce: Ana nije imala laku protivnicu, to stoji. Ali i dalje ne znaci da nije trebala da igra mnooogooo bolje. Da li je to ona devojka koja je samlela Safinu u finalu RG-a? Ne lici na nju.
Originally posted by SunceSunce ponovo psuje!Originally posted by UlixPa zar nije logicno: kad ona igra, sama je sebi favorit. Ja navijam za Serenu, pun mu je k one Safinke.
Jako bih voleo da Serena rano izgubi, tek da pojede reci koje je danas izgovorila (a koje je preneo komentator na RTS-u). Navodno je rekla - kad su je pitali da li su Jelena i Ana veci favoriti - "kad ja igram, nema drugih favorita".
To je tako bezobrazno, da bih voleo da plati za to.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!