Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

US Open 08

Korisnikov avatar
By IriS
nisam znala da je Serena a.k.a. ženica sa luster mindjušama to izjavila.
sad još više navijam za Safinu :yay:
i pomalo za Lindzi.

navijam ja i za Popajku, ali mi nešto ne odaje utisak da joj 'aljina pomaže u igri :tetka:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
Originally posted by IriS
Ulixe osvetnice nijedna! :lol:

moram da dodam da mi je ipak Malo žao Ane, samo zato što je bila povredjena. :mazi: eto, moj majčinski instinkt se malo probudio. :lol:
I meni je zao, zato sto ima takav potencijal. :meda: :meda: :meda:

I jesam :evil: . Priznajem.
Ulix :mazi: , nesisikirki, Julija je bila savrsena. Tako teska protivnica u drugom kolu, a jos nepoznata :wow: .
By Ulix
Originally posted by Sunce
Sad ces me ubiti, ali Radvanska igra poput Jelene: sa spinom, ima odlican pregled terena, dobro se krece. Demetijeva je pokazala jos u Berlinu da moze da pobedi i Anu i Jelenu, na Olimpijadi je pobedila i Serenu i Dinaru. Priznajem, ne bih voleo da titulu osvoji Elena. Vise bih voleo Serenu ili Venus u finalu.
Necu te ubiti, jer nije nuzno uvreda ako neka teniserka ima nesto zajednicko sa Jelenom. Dokle god radi vise na tenisu nego na lakiranju noktiju. :)

Ne znam zasto, ali ne bih voleo da Serena pobedi. A ni Dinara. Obe volim, ali Serena je matora, a Dinari zelim da ostane neostvarena. To nisu pravi razlozi, ali tako se trenutno osecam. :shrug:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by IriS
nisam znala da je Serena a.k.a. ženica sa luster mindjušama to izjavila.
sad još više navijam za Safinu :yay:
i pomalo za Lindzi.

navijam ja i za Popajku, ali mi nešto ne odaje utisak da joj 'aljina pomaže u igri :tetka:
Daj Boze da bude repriza Majamija: JJ i Serena u finalu, a onda kako bude. :oskar: Da, da, upravo snimam film.
By Ulix
@iriS: Lindzi je mislim rekla da joj je ovo poslednji Grand Slam. Eto bilo bi lepo ode sa titulom. :love:

@Sunce: Ana nije imala laku protivnicu, to stoji. Ali i dalje ne znaci da nije trebala da igra mnooogooo bolje. Da li je to ona devojka koja je samlela Safinu u finalu RG-a? Ne lici na nju.
Korisnikov avatar
By IriS
@iriS: Lindzi je mislim rekla da joj je ovo poslednji Grand Slam. Eto bilo bi lepo ode sa titulom. :love:

ooo da :yes:
Korisnikov avatar
By Sunce
@Sunce: Ana nije imala laku protivnicu, to stoji. Ali i dalje ne znaci da nije trebala da igra mnooogooo bolje. Da li je to ona devojka koja je samlela Safinu u finalu RG-a? Ne lici na nju.
Bas sam se juce jeo da li sam dobro pisao o Ani. Pomislio sam da se previse pravim pametan, a i sam znas da sam rekao ono sto i spiker eurosporta prica. Ovo nije sljaka, a te niske lopte Ani stvarno prave probleme. Da nije promenjena podloga na Australian openu, pitanje je da li bi Ana dobila Venus. Lepo sam napisao: Ana treba da uzme nesto sto ima JJ, a JJ da uci od Ane. Kvantitativna JJ je na svojoj akademiji ucila, po njenoj prici, da igra sa raznim igracicama. Ucila je da ih oseti i da koriguje igru. To joj je sa jedne strane donelo dosta, ali sa druge strane nije razvila ofanzivnu igru.

Ana ce tek napredovati. Secam se kako je Serena imala problem sa Martinom Hingis. Gubile je meceve od nje sve dok nije smanjila greske i kada je ostavljala loptu u igri.
Korisnikov avatar
By Lunja
Jako bih voleo da Serena rano izgubi, tek da pojede reci koje je danas izgovorila (a koje je preneo komentator na RTS-u). Navodno je rekla - kad su je pitali da li su Jelena i Ana veci favoriti - "kad ja igram, nema drugih favorita".
To je tako bezobrazno, da bih voleo da plati za to.
Pa zar nije logicno: kad ona igra, sama je sebi favorit. Ja navijam za Serenu, pun mu je k one Safinke. :teg2:
Sunce ponovo psuje! :blush:

Slazem se sa Suncetovom prvom recenicom. Mozda Serenina izjava deluje arogantno, ali mislim da nijedna teniserka iz samog vrha ne bi rekla "da, one su vece favoritkinje". Posebno sto Serena ima ogromnog kredita - o njenoj karijeri Ana i Jelena jos uvek mogu samo da sanjaju. + sto je Serena osvajanjem AUS Opena 07 kad je bila 80-i-neka na listi, pokazala da je UVEK favoritkinja.

Ali ipak navijam za Нову Динару (u duelu protiv Serene ili Elene ili Cece). :dancingfever:
Korisnikov avatar
By Lunja
Gledao sam je sinoc i bila je senka one stare Lindzi. Ali i kao senka igra prelep tenis. :)
Lindzi forever :leviathan:
Korisnikov avatar
By foolish
ja bih voleo da ceca vec jednom osvoji neki turnir!
bas mi je nekako zao. always a bridesmaid, never a bride
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja navijam za finale Majamija. :giggle:
Korisnikov avatar
By foolish
Ja navijam za finale Majamija. :giggle:
ne do bog da se to ponovi!
kad tad nisam razbio tv necu nikad!

evo pobedi troicki! :yay:
Korisnikov avatar
By Sunce
"To me it doesn't matter who's in the draw," said the American, who lost to Belgian Henin in the 2007 quarter-finals. "I always come to a tournament trying to do my best and I never look at anyone else as like they're favourites to win."

Nasi spikeri uvek preteraju.
Korisnikov avatar
By Paki
Opaaa, ode Kolšrajber ... :wow:

:fancyklap:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Paki
Opaaa, ode Kolšrajber ... :wow:

:fancyklap:
:sweet: Najsladje je kad Pakita uleti na temu i ostavi post. :yay:
Korisnikov avatar
By Paki
Pa ja pratim mečeve i ne galamim mnogo. :evilkiss:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Storm
Ana Ivanović ima problem.
I ne ume da ga reši.
I ja mislim.
I baš mi je žao :mazi:

Finale Majamija SUnce, nego šta! :sudija:
Može i da izgubi u prvom finalu... nije problem :D

A i... od ovih, vala je i red Serena prva da bude...
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Ja navijam za Serenu :) JJ ispada ,ako ne danas,do 1/4 finala sigurno...

danas imad dosta dobrih mecheva samo sam sad zaboravio:)
Korisnikov avatar
By reveal
Posto je Ana ispala... :placko: - Go! Dementieva!
Korisnikov avatar
By Lunja
It was the earliest exit for the top-seeded woman in US Open history since 1973 and the first time the number one seed has lost in the second round of a major tournament since Justine Henin fell to Tathiana Garbin at Roland Garros four years ago. It also was the worst loss by a top-ranked player since Ivanovic lost to 133rd-ranked Zheng Jie at Wimbledon earlier this summer.

In one of the biggest upsets in tennis history (sinoc smo prisustvovali istorijskom trenutku, da se zna! :tornado: ), the No. 188 ranked Coin shocked top seeded Ana Ivanovic 6-3, 4-6, 6-4 in the second round of the US Open. Prior to this week, the 25 year old Frenchwoman had never won a main draw match at the WTA Tour level and had yet to defeat a player ranked in the top 100.

*IVANOVIC LOSSES AS #1-RANKED PLAYER"*
#133 Zheng Jie (WC) - Wimbledon 3rd Round
#94 Tamira Paszek - Montreal 3rd Round
#188 Julie Coin (Q) - U.S. Open 2nd Round

:kopa:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Pored Jelene, cije meceve iz zdravstvenih razloga vise ne gledam, navijam za Morezmo. Ne verujem da ce mnogo postici, ali mi je nekako najdraza. :)
Korisnikov avatar
By foolish
jao,jedva cekam mec vitkor-nadal!
secam se meca na ao i cenim da viktor ima sanse. mesecima igra sve bolje, jeste da je nadalu sad bas krenulo,ali nije ni on masine. ne moze stalno da igra sa 100% snage i da stize svaku loptu

:fige:
Korisnikov avatar
By Berserker
Ja moram da se ispovedim... :opatica:
Nisam gledao Anin mech...

@Dzelajza Rouz
Naravno da ti je najdraza kad je outovana... :)

@foolish
Verujem da Viktor, ako ne moze da ga pobedi, moze barem da mu pomrsi malo rachune. :)

@Lunja
Nisam znao da je Ana izgubila od sisate Tamire... :neznam:
Meni se chini da bi trebalo da prozivamo bishe Anu nego Jecu, jer ima tako "fantastichne" poraze :ubise:
Korisnikov avatar
By Sunce
Radi se o tome sto nama Anin nacin igranja tenisa izgleda atraktivniji. Ona ima ravne udarce, snazne udarce i ofanzivnu igru. Za razliku od nje, niza Jelena igra po spanskom receptu, mekano i sa spinom. Nama se cini da je to kilavo, a to ne mora da znaci. Setite se meca sa Wozniacki, JJ je bas lagano igrala u zadnja dva seta a spiker je prokomentaricao da je to njena taktika: umrtviti protivnicu itd. Kako drugacije prokomentarisati da JJ ima odlican i pozitivan skor kad su sestre Vilijams u pitanju? Ko ima takav skor? Slazem se, u sustini, da je sa Sofijom igrala previse pasivno. Pa sta cu kad volim pasivce. :smeh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Vidim ja da se ti na avataru nabadas za sve forumase ovog sveta. :smeh: I sta si se uplasio, ne boli off kao kad primas. :giggle:

Pa ja volim kombinaciju: Venus - aktivna do bola i Jelena - pasivna agresija. Zar nisu lep par?

Kad rekoh Venus, pa i ona moze do finala. :love:
Korisnikov avatar
By foolish
c c c,sta ti je projektovanje stavri iz sexualnog u svakodveni zivot :giggle:

nego bre, otkud sad venus? sta bi sa reprizom majamija? a i venus je na wimbledon odradia planirani posao za ovu godinu
Korisnikov avatar
By Sunce
Ako budu igrale Venus i Serena, mislim da ce Serena dobiti cast da igra u 1/2 finalu. Ne znam, obe su jake na ovoj podlozi.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!