Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Lunjanisam računala, to joj od srca želimOriginally posted by IriS
nek padne na peto mesto![]()
![]()
Kako si izracunala da ce bas na peto da padne?![]()
Inace, da li je promeceno: u prvih 10 trenutno je cak 6 Ruskinjica.![]()
NeRuskinje su W-sestre i #1Ana-#2Jankovic-lose-igramo-Srpkinje.
Originally posted by LunjaTipsarevic je u pravu kad je Ana u pitanju. Isto ovako je ispala i prosle godine od Venus.Originally posted by SunceZato sto udara kao kamion na steroidima.
Zasto nesto nije probala: balone, spin itd.![]()
![]()
I zato sto zene umeju samo da udare lopticu tamo gde nije protivnica.Pitaj Tipsarevica, majke mi!
Originally posted by Sunceiju!
Po steroidima? A na cemu je Ana kad tako razorno udara? Sta ona pije? Aque Vivu?![]()
Originally posted by LunjaJbt. foolish, zar ti mislis da je to lako?Originally posted by foolishMeni deluje da su se Serena i Нова Динара bas naostrile da preuzmu prvu poziciju.
boze,zasto se niko od zena ne trudi da osvoji to prvo mesto?
ana ne zeli da ga sacuva, a ove ne rade nista kako bi je skinule sa njega.![]()
Chaleta mi!
Originally posted by Sunceaaaaa, ne. ja to gledati neću. no way. volim svoje nerve.
Bas me interesuje kako ce Popajka igrati protiv Zheng. Vece iznenadjenje bi mi bilo ako bi mec dobila JJ. No, sutra cemo videti zid u akciji i razne kombinacije. Spremite tablete za smirenje.![]()
Originally posted by Suncema, pre neki dan sam doFatila neke tračerske novine pa to vid'laOriginally posted by IriSDobro jutro Kolumbo. Pa znas kad je to bila sveza vest? Na RG.
nego, eve vam jedan trač, koji je u stvari istina![]()
Gael Monfis i Cibulkova a.k.a. tasmanijska djavolica su u vezi![]()
Originally posted by LunjaJako bih voleo da Serena rano izgubi, tek da pojede reci koje je danas izgovorila (a koje je preneo komentator na RTS-u). Navodno je rekla - kad su je pitali da li su Jelena i Ana veci favoriti - "kad ja igram, nema drugih favorita".Originally posted by foolishMeni deluje da su se Serena i Нова Динара bas naostrile da preuzmu prvu poziciju.
Chaleta mi!
Originally posted by IriSti ces da dobijes viski.. 'ladan
evo i ja sam nešto slično u isto vreme napisala. može i meni pivo?![]()
![]()
Originally posted by UlixPa zar nije logicno: kad ona igra, sama je sebi favorit. Ja navijam za Serenu, pun mu je k one Safinke.Originally posted by LunjaJako bih voleo da Serena rano izgubi, tek da pojede reci koje je danas izgovorila (a koje je preneo komentator na RTS-u). Navodno je rekla - kad su je pitali da li su Jelena i Ana veci favoriti - "kad ja igram, nema drugih favorita".Originally posted by foolishMeni deluje da su se Serena i Нова Динара bas naostrile da preuzmu prvu poziciju.
Chaleta mi!
To je tako bezobrazno, da bih voleo da plati za to.
Originally posted by SuncePosto je Ana ispala, dokle god Dementijeva ne pobedi, svejedno mi je ko ce.
Pa zar nije logicno: kad ona igra, sama je sebi favorit. Ja navijam za Serenu, pun mu je k one Safinke.![]()
Originally posted by Suncema naravno da nije lako,ali deluje mi kao da su sve bolje igrale dok im je enan bila nedostizna.Originally posted by LunjaJbt. foolish, zar ti mislis da je to lako?Originally posted by foolishMeni deluje da su se Serena i Нова Динара bas naostrile da preuzmu prvu poziciju.
Chaleta mi!![]()
Originally posted by UlixSad ces me ubiti, ali Radvanska igra poput Jelene: sa spinom, ima odlican pregled terena, dobro se krece. Demetijeva je pokazala jos u Berlinu da moze da pobedi i Anu i Jelenu, na Olimpijadi je pobedila i Serenu i Dinaru. Priznajem, ne bih voleo da titulu osvoji Elena. Vise bih voleo Serenu ili Venus u finalu.Originally posted by SuncePosto je Ana ispala, dokle god Dementijeva ne pobedi, svejedno mi je ko ce.
Pa zar nije logicno: kad ona igra, sama je sebi favorit. Ja navijam za Serenu, pun mu je k one Safinke.![]()
Bilo bi lepo da pobedi neko od stare garde - Devenportova ili Morezmo - mada je to prakticno neverovatno.
Ili mozda Radvanska, nju tako volim.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!