Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

US Open 08

Korisnikov avatar
By reveal
E a Lunjo.. kako se zove onaj sto ga ja jako volim, i mislila sam da je Amer a ustvari nije....?
Kad on igra? :trep: :trep:

:kiss:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Ulix
Originally posted by Dina
JMislim da takvom igrom ne moze da pobedi jace igracice jer ona samo ceka greske i ne napada, a one napadaju a prave mali broj gresaka...
Moze da ih pobedi, ali ni odbrana joj nije ono sto je nekad bila. Seti se meca sa Tamirom Pasek na AO, kad je sva bangava i izranjavana spasila mec loptu (na potpuno ming-blowing nacin) i uspela da pobedi. A tada je bila povredjena. Sad je zdrava - sa sve novom 'aljinom - pa ne vidimo nista od takve igre.

Uostalom - ima lak zreb, pa do finala moze da se zagreva kako zeli. Samo, bilo bi lepo kad bi se zagrevala lepse i kad bi prestala da se igra sa nasim zivcima. :)
Pa da, mozda nekad i pobedi... Ali ne i da konstantno pobedjuje, osvaja turnire...

A i mozda se radi o tome da ja isto kao i Marvinova sestra ne volim njanjave ljude... :smeh: Nekako i kad pobedi nisam tako zadovoljna kao kad gledam meceve sestara Vilijams ili Mariju Sarapovu. Volim borbenost i uocljivu zelju za pobedom...
Korisnikov avatar
By Sunce
Decice, pa volite ofanzivnu igru! Priznajem, i meni je sladje kad neko tako pobedi. Doduse, i Serena ume da bude njanjava. Jebes pasivne igracice. :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Sunce
Zasto se vrati na scenu stara Serena? Kako sam nju voleo da gledam: igrala je jako ofanzivno, a umela je savrseno i da se brani. Ali godine idu, lete i tako. :jerry:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by reveal
E a Lunjo.. kako se zove onaj sto ga ja jako volim, i mislila sam da je Amer a ustvari nije....?
Kad on igra? :trep: :trep:

:kiss:
Nisam Lunja, al' ajde :giggle:

Lejton Hjuit... Australijanac ;)
Korisnikov avatar
By Lunja
Milsim da je Lejton na operaciji kuka. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Lunja
At the beginning of this week, six players had a chance at becoming No.1 after the US Open – Ana Ivanovic, Jelena Jankovic, Serena Williams, Svetlana Kuznetsova, Dinara Safina and Elena Dementieva.

Svetlana Kuznetsova no longer has a chance at becoming No.1 because Ivanovic won her first-round match. Kuznetsova is defending 700 points from last year’s US Open’s runner-up finish.

A title at Flushing Meadows would automatically give Ivanovic, Jankovic, or Williams the No. 1 ranking.

If Ivanovic reaches the finals and Jankovic does not advance past the semifinals, Ivanovic will remain No.1, regardless of the outcome of the finals.

Current No. 2 Jelena Jankovic and No. 3 Serena Williams must reach at least the semifinals to have a chance at becoming No.1.

Dinara Safina and Elena Dementieva would have a chance at becoming No.1 only if they reach the finals. Dementieva is defending the least amount of points (90 = R16).

Should Safina win the singles title, she would become No.1 if Jankovic does not advance past the semifinals and Ivanovic does not advance past the quarterfinals. (Safina is in the same half of the draw as Ivanovic and Serena Williams.)

If Dementieva wins the singles title and Ivanovic does not advance past the semifinals, she would become No. 1. (Dementieva is in the same half of the draw as Jankovic.)

:zvezdice:
Korisnikov avatar
By reveal
Ne mogu da verujem za Lejtona... :povez:
Korisnikov avatar
By Berserker
@ Lunja

Pa dobro, sve one sem Cece su dobre za No.1...
Shta tje njoj 1. mesto...
Korisnikov avatar
By Sunce
Koja osvoji turnir, ta i zasluzuje da bude No. 1.
By Ulix
Originally posted by Sunce
Koja osvoji turnir, ta i zasluzuje da bude No. 1.
Pa ne bas. Recimo, ako ga Jelena osvoji, nije isti podvig kao da su ga osvolije Serena ili Ana, jer je njihov zreb sacuvaj boze tezak. Doduse, Jelena je u losoj formi, pa joj je i ovakav zreb tezak... :lood:

No nije vazno. Samo da ga Dementijeva ne osvoji. :)
By Ulix
Vec dugo se zna za tu povredu i mogucnost operacije.
Ne budi iznenadjena.
Korisnikov avatar
By Sunce
Pa sad, ne slazem se ni ja sa tobom. Anin zreb na RG i Australian openu je bio mnogo laksi od Jeleninog. Da ne pominjem Safinin zreb na RG.

Jelena igra sa Zheng u sledecem kolu, a to nije laka protivnica. Eventualno, u 1/2 finalu igra sa Dementijevom ili Kuznjecovom, sto opet nije lako.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Ulix
Vec dugo se zna za tu povredu i mogucnost operacije.
Ne budi iznenadjena.
Zashto da ne bude iznenadjena? Ona ne prati tenis. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ana igra sa anonimusom. :njanjanja: Nadam se da ce da je olesi.
Korisnikov avatar
By Berserker
Ana igra sa anonimusom. :njanjanja: Nadam se da ce da je olesi.
Ko, anonimus? :D
Korisnikov avatar
By Sunce
"Zdravo, ja sa Julija, pardon Julie Coin, i 188. igracica na svetu sam, na race listi 208. :blush: !"

Slika

Toliko o zrebu!
Korisnikov avatar
By Berserker
"Zdravo, ja sa Julija, pardon Julie Coin, i 188. igracica na svetu sam, na race listi 208. :blush: !"
Pa jebote, koliko ima godina?!
Vidim neke borice...
Evo, pogadjam - 34! :D
By Paranoid Androgynoid
"..tu fil... kom-for..tejbl.." :sweet:
:sweet:
joj.. odgledah ovaj prvi klip, drugi ne mogu..
stvarno ne mogu.

hajde anaaaaa... proci ce me :pivce: pa ce biti svasta ako se opet iznerviram :D
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Koliko sam ja skapirala Ana pochinje kad se zavrshi mech M. Fish - H.Mathieu ... Mozda za otprilike 45 min / sat vremena.. :puzzle:
By Paranoid Androgynoid
u majku mu...
moram da predjem na pelinkovac onda :drama:

ide to na ESu sada.. pa valjda i docekamo :pivce:
Korisnikov avatar
By Sunce
Julija igra savrseno, udarci lice na one Zheng udarce. :tenis:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!