Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Ajde da vidimo koliko su srpski gej forumas bili aktivni ove sezone...

Primetio sam dosta ljudi iz malih mesta, da ne kazem sela, koji su svoje raspuste, godisnje odmore provodili u svom selu... skoknuli malo do mora, nabacili boju i vratili se u srpsku prestonicu sa prepoznatljivim akcentom koji nisu koristili na "privremenom" boravku na selu... :)

u cemu je poenta....

ajde da vidimo ko je to ovog leta, osim sto je bio na moru i plastio seno, okopavao bastu, vadio luk, krompir, brao sljive, jabuke, kruske.... pekao rakiju, pravio pekmez i dzemove, spremao sokove.....

Evo mojih aktivnosti...
Ovog leta sam bio vredniji nego proslog, pa sam svojim roditeljima u Kragujevcu malo pomagao... posto imam dva velika psa, hranio sam ih, kupao dva puta, cesljao ih, mazio, setao...

imam 5 zeceva koje treba nahraniti, ocisti im, pustiti ih da se setaju po placu, pojiti ih po ovoj vrucini....

sto se tice kupljenja sljiva, ni to me nije zaobislo, sve je spremno da se ispece nekih 20 kazana dobre domace rakije....

Nisam plastio (kupio seno) jer nemamo njive, brao sam jabuke, okopavao neku travu u basti, brao grozdje, pomagao majci sa skuva sok od visanja, sve u svemu, bio sam vredan...

a vi, dragi moji sprski gej forumasi ?
Korisnikov avatar
By Blady
Pa recimo, da nisam nista radila od toga navedenog...
Korisnikov avatar
By m..
Kuvala sam rucak jedno 20 puta, i brala bosiljak sa saksije na prozoru 3x, i jednom nanu za bezalkoholni mojito. I bila sam dvaput na gradilistu, ako se to ikako racuna.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by m..
bezalkoholni mojito.
recept molim :)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by anche
Originally posted by m..
bezalkoholni mojito.
recept molim :)
sve isto, samo njega (alkohola) nema. ma tutnula sam svezu nanu, secer i sok od limete (neki kupovni u flasici) u kiselu (bome je bilo i hemijske reakcije izmedju knjaza i limete). kuci nije bilo soka, a meni se nije pila kisela nako (kisela i sluzi za uz viski i belo vino). jebiga da sam imala belog ruma, oveshplavila bih se.
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Ovog leta me je selo zaobishlo,ali premda ga volim,ni malo se ne kajem sto sam ga ovog leta zamenio Jevropom. :merlinka:
Korisnikov avatar
By anche
@m..

hvala :)

ja celog leta pijem kiselu sa limunom i listitjima nane - znaci to je to. samo bez secera.
Korisnikov avatar
By jukie
Moje aktivnosti na poljoprivrednu temu tek dolaze u sledećem mesecu kada se bude spremala zimnica
(ali moram da priznam da priličan deo aktivnosti sa moje strane odlazi na obezbeđivanje para za povrće sa pijace i na gnjavljenje mame da nam zaista treba toliko paradajza, ajvara, čvaraka itd)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja sam se ovog leta prosetao par puta kroz maslinjak na placu oko nase kuce na moru...i to je sve od poljoprivrednih aktivnosti za mene za ovo leto :lol:

Sva sreca pa masline sazru tek krajem jeseni pa nisam nikad tamo kad se moraju brati...ali neko drugi ce morati a ja cu samo uzivati kasnije u domacem hladno cedjenom maslinovom ulju :mljac:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
zalivala sam kevino cvece dok je bila na moru.
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by KissQueen
zalivala sam kevino cvece dok je bila na moru.
e i ja isto ovo...:roflmao:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by *STATUS*
srpski gej forumasi
Baca nam se pegla od tvoje palanacke terminologije i metafizike. :barf:
J. N., A. A. M. G.

Originally posted by *STATUS*Ovog leta sam bio
Ne zanima nas, a ne mozemo ni da pojmimo koga bi moglo.
J. N., A. A. M. G.

:kafa: :spliff: :domino: :fuckbed:
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by the1whowished
srpski gej forumasi
J. N., A. A. M. G.

J. N., A. A. M. G.

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Sta je J.N., A.A.M.G. ?

ON
Nisam radila nista od navedenog.
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Sta je J.N., A.A.M.G. ?

ON
Nisam radila nista od navedenog.

:roflmao:

jao...pa stomak me boli...

:lol:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Lepo sam pitala sta znaci skracenica i posle odgovorila na temu. Ne vidim u cemu je problem.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Sta je J.N., A.A.M.G. ?
Dve aktuelne afektivne afektirane mladice su u pitanju. Osim sto jedna ima, uz krsteno, tri imena. :pinknaocari: :spliff:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by the1whowished
srpski gej forumasi
J. N., A. A. M. G.

J. N., A. A. M. G.

Smisao za humor ti je malo zakazao...

Moja terminologija nije palanacka, niti je u pitanju neka metafizika, u pitanju je europsko-sumadijsko-beogradski izraz :)

ne kapiras... ( u fazonu "Thimes" pise...)

Ocigledno je da te ja, kao najpopularniji srpski gej forumas zanimam, cim si otvorila moju temu...
potvrda da te jos vise zanimam je da si u njoj odgovorila a konacna satisfakcija da si moj fan je ta da si ulozila trud da napises i pokusas da nas uvedis kako na ovom forumu nikog nista ne zanima kada su drugi ljudi u pitanju.... ma vazi, al zamalo :)

p.s. Moja tema je imala neku vrstu prenesenog znacenja a izazvana foliranjem pojedinih momaka i devojaka koji odlazak na more vide kao jedinu svetlu tacku ovog leta...a ne pricaju kako su pre i posle mora kopali bastu, bavili se kupljenjem sena i ostalim seoskim aktivnostima....

u tome je poenta forumskih pametnjakovica...

:)

:paki:
Korisnikov avatar
By Val
:lood: Statuse, prso si!

Zahvaljujucji ovoj temi kontam da se lozhish na seosku decu, a ujedno chistish teren glede poznijeg skupljanja zimnice.

E, dragi moji dechaci...sad da vidim ko je kol´ko sena bacio preko ramena, kol´ko shljiva, kukuruza, paprika, krompira nosi vasha "plodna" zemlja. Pa da Status konachno izabere "najekonomichnijeg" srpskog gay "seljaka".

Zashto imam osecjaj da od danas niko nikada selo video nije!? :smeh:

Evo, ja u sred Frankfurta okopavam boraniju, paprike, kukuruz, luk, praziluk, krastavce, lubenice. Al´ jbg, nisam mushko, a ni selo neJmam. Dzaba se kandidujem!

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Stripi
ovo proljeće na balkonu sam posadio feferone, vlasac, kopar, mentu, papriku i bosiljak. Sve je niklo osim vlasca :mad: parika tek cvjeta, feferoni su ogromni, kopru je već došao kraj....
ovo ljeto sam mrknuo jednu manju palmu, presadio sam jedan veći i jedan manji kaktus lokalno zvan svekrvin jezik (kul je skroz) i dvije
agave.
Not bad at all.
Korisnikov avatar
By Val
Kopar je idealan za zamrzavanje. Pa ga imash i celu zimu. :)
Korisnikov avatar
By Stripi
jesam, zamrznuo sam ga al mi ga svekrva bacila u čišćenju zamrzivača :sigh:
posadit ću novi, on i tako brzo raste :yes:
Korisnikov avatar
By Val
Redovno beri, sitno iseckaj pa opet u zamrzivach! A ako svekrva ponovo dobije higijenski atak, na kesicama napisati: NE BACAJ! Shteta bre... :srbin:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Ako se rachunaju agrarne aktivnosti u okviru velikog dvorishta u gradu, onda sam definitivno bez konkurencije prvi... Ne samo tokom leta, ima posla preko cele godine, i prosto pozhelim da zhivim u stanu u nekoj zgradi koja chak ni terasu ne mora da ima :zavist:
Korisnikov avatar
By Val
A da u tom dvorishtu iskopash rupu, omalterishesh, ofarbash u plavo...?
Korisnikov avatar
By Vespertine
imam veliku plastichnu verziju predlozhene vrste na travnjaku, i sluzhi svrsi... Nisam bash za odrzhavanje rupe preko zime, ovako je ipak u mnogome praktichnije
Korisnikov avatar
By Val
Ma ja to chisto iz razloga da ti pomognem oko borbe protiv korova! :smeh: .
By Paris
ja sam sve dedine njive izdala :sniff:
Korisnikov avatar
By starky

p.s. Moja tema je imala neku vrstu prenesenog znacenja a izazvana foliranjem pojedinih momaka i devojaka koji odlazak na more vide kao jedinu svetlu tacku ovog leta...a ne pricaju kako su pre i posle mora kopali bastu, bavili se kupljenjem sena i ostalim seoskim aktivnostima....

u tome je poenta forumskih pametnjakovica...

:)

:paki:
:roflmao:

da li si ti pisac šaljivih tekstova za onaj putujući karavan na Radio

Beogradu? Moracu da kazem baki da te poznajem...

Zao mi je sto ti nisi stigao ni do svog letovanja u kampu Buljarice.

Verujem da ti je teško palo, pa šta bi ti za 100 eura?!

:bubbles:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!