Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by unic0rnono i nije bila opomena, ono je bilo eto da vidiš kako deca dobijaju ćuške...
pff moras jos malo da se potrudis za opomenu, onaj jedan put je bio samo teaser
Originally posted by unic0rni obavezno slova preko slika, i ponekad i slika guze
status je dovoljan sam po sebi
sa statusom kao adminom bi bilo extra zabavno
registracija:
korak prvi - upload slike kite
korak drugi - upload druge slike kite
korak treci - ime i broj mobilnog
Originally posted by dungollih bin ajn fashistnOriginally posted by unic0rnono i nije bila opomena, ono je bilo eto da vidiš kako deca dobijaju ćuške...
pff moras jos malo da se potrudis za opomenu, onaj jedan put je bio samo teaser
eeeenivej, i dalje mogao bi manje da budeš fašista, i da jubilarno odbanuješ (amnestiraš, amneziraš, what-evaaah) sve korisnike koji nisu duplirani korisnici
Originally posted by blentaja sam prvi protiv BAN-ovanja INAČE, moderatori bi mogli da rade svoj posao, a to je da spajaju, prekrajaju, brišu teme i postove, a ne samo da dele banove, to je jebeno najlakše!
off od offa
koja je poenta bana
ukoliko ih svako malo amnestiramo
a stalno jedni isti bivaju banovani
da pokazhemo da su majmuni oni koji nisu prostaci, rasisti, provokatori itd ?
Originally posted by unic0rnda, ali onda idu nemilosrdniji banovi, znaš kad dozvoliš drogu u npr. holandiji, ali samo možeš u kofi šopu da je jašiš, a onda ako te nađu napolju, kazne su nemilosrdne! isto tako, kad drugi put počiniš krivično delo - nema olakšavajućih okolnosti, itd... onda im daj trajne banove ili im daj jebeno duplo veće banove, ali budi mudo na svoj vladavinski rođendan, i sa te vladavine - neš biti skinut izborima posle 5 godina
nije problem amnestirati - problem je sto ce opet doci do bana samoinicijativno:testerica:
Originally posted by dungollali onda kad neko dobije trajni ban znaci da nema amnestije?Originally posted by blentaja sam prvi protiv BAN-ovanja INAČE, moderatori bi mogli da rade svoj posao, a to je da spajaju, prekrajaju, brišu teme i postove, a ne samo da dele banove, to je jebeno najlakše!
off od offa
koja je poenta bana
ukoliko ih svako malo amnestiramo
a stalno jedni isti bivaju banovani
da pokazhemo da su majmuni oni koji nisu prostaci, rasisti, provokatori itd ?
a to što se neki ljudi osećaju majmunima ako nisu rasisti, prostaci ili štaveć, to nekako nije moj problem!
Originally posted by unic0rnda, ali onda idu nemilosrdniji banovi, znaš kad dozvoliš drogu u npr. holandiji, ali samo možeš u kofi šopu da je jašiš, a onda ako te nađu napolju, kazne su nemilosrdne! isto tako, kad drugi put počiniš krivično delo - nema olakšavajućih okolnosti, itd... onda im daj trajne banove ili im daj jebeno duplo veće banove, ali budi mudo na svoj vladavinski rođendan, i sa te vladavine - neš biti skinut izborima posle 5 godina
nije problem amnestirati - problem je sto ce opet doci do bana samoinicijativno:testerica:
Originally posted by Zaljubljena
off: unic0rn - meni ti delujes ovako nekako
Originally posted by blentaSamo sam upotrebio tvoje reci mila
jeste
ja sam chudovishte
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!