Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Ma bre, sve dok ti svoje goste "ONAKO" ispracjash...jasno mi je. :giggle:
Korisnikov avatar
By scout_finch
e,one su kod mene svaki dan ,jos treba da im pravim svecani ispracaj.obavezno :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by the1whowished
Ne razumem zasto bi neko unapred zauzimao takav stav.
Moj odbrambeni mehanizam je moj zdrav razum.
Korisnikov avatar
By colorado
Zauzimam dominantan stav.
A mislim da moje drzanje, visina i guste obrve sami po sebi dovoljno obeshrabruju ljude da mi pridju.
Korisnikov avatar
By m..
Nemam neki odbrambeni mehanizam izvan toga da drzim ljude na distanci. Jebiga neki firewall mora da postoji, inace bi mi se pentrali na glavu. A sto je Jupiteru, nije i volu.
Prosto, drzim tu distancu, pa lagano pustam ljude blize, kako se pokazuje da su ok. Kad neko hoce preko reda, po svaku cenu, ja ga lepo vratim na svoje mesto (otud neki ljudi misle da sam arogantna i uobrazena).
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by colorado
Zauzimam dominantan stav.
A mislim da moje drzanje, visina i guste obrve sami po sebi dovoljno obeshrabruju ljude da mi pridju.
A to li je? Znachi, da pochnem da chupam obrve... :sigh:
Korisnikov avatar
By Val
Pa ne. Lepo rastu... :smug: A i ne volim one tanke linijice iznad ochiju. Vide li madonninu ´cjerku. E takve volim! :giggle:
Korisnikov avatar
By Modesty
ja ljude najviše volim da "razoružavam" svojom toplinom,šarmom,ponekad i blagom nadmenošću........ne glumim i nemam maske,sve sam to ja.
Korisnikov avatar
By Blady
Ne znam koji su mi...iskreno...
Predvidim uglavnom ljude, pa znam sta ce me sacekati.. oni koji pokusaju da me izjebu, na kraju se sami zajebu... i izjebu :giggle:
Nemam maske, iskrena sam.. A ostali foliranti mRSh od mene.. takve odmah eliminisem, dosta dobro procenim osobe..
Korisnikov avatar
By Deksi
Uglavnom sam sve te blokade u komunikaciji s ljudima probio.
Tu i tamo se javi neka poput manjka zelje potezanja nekih tema s odredjenim osobama.
By Kragi
Originally posted by BellyButton
Jedan od glavnih mehanizama odbrane je taj shto stidljivost "pokrivam" ozbiljnoshcu. Toga u potpunosti nisam svestan, pa me ljudi chesto dozivljavaju kao uobrazenu osobu, a da sam zapravo stidljiv niko mi ne veruje. Samo onaj ko me dobro upozna ima uvid u pravo stanje stvari...
(o tome sam chak otvarao i temu, chini mi se)
:up: same here samo bih ja dodao ne toliko za stidljivost koliko za osetljivost i donekle lakovernost (u mom slucaju naravno), pa sam tako uobrazena, arogantna i prepotentna kucka :D ... Ali dobro ko treba da zna, jednostavno zna ;)
Korisnikov avatar
By Galateja
Elokventna sam i pričljiva, ali slušam i druge veoma pažljivo i umem da postignem komunikacijsku dinamiku. Analitična sam pa često sasvim neplanirano ostavim utisak intelektualnog seciranja date situacije. Naročito ako se tome doda činjenica da se ne smejem često. Tako da je moj odbrambeni mehanizam aura čelične lejdi koju mi je sve teže da demantujem. Drugi teško shvataju da sam ja pre svega biće koje oseća pa tek onda sve ostalo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!