Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By BellyButton
Nije teshko pronaci sexualnog partnera, ali je teshko pronaci srodnu dushu... Stoga satisfakcija uspeshnom vezom vishestruko nadmashuje satisfakciju dobrim sexualnim chinom... Ja sam za vernost...
Korisnikov avatar
By Val
Pa kazhe: "Zhao mi je sto sam morala da te napustim. Tvoja pamet." Al´ sve dok sama pamet napushta...ima nade! Zhena cje bit´...
:plavuso:
By Swanheart
Originally posted by ^Paranoid Androgynoid^
meni ne.
takva moze odmah da se vrati u taj drugi krevet i da dobije novo mesto na block listi u telefonu. :maji:
ako ce da dokazuje (ako vec moramo da se dokazujemo, jel..) onda nek dokaze na drugi nacin, a ne tako sto ce se izje**** sa nekim a onda, oh kako sweet, vratiti meni :sweet: :odbij:
lepo si rekla - ljudi smo. zivotinje se ne opiru zadovoljavanju svojih nagona (mada ako cemo iskreno i pingvini su monogamni + jos neke vrste ptica), ljudi uce da jedne nagone tj zadovoljenje istih realizuju a one druge ne bas uvek ;)
:doh:

nekad bas bas bas znas da me iznervirash :trsh:

aj sad zamislimo situavciju...
osoab A i osoba B su u vezi recimo 10 godina
osoba B upozna osobu C i dogodi se nesto izmedju osobe B i osobe C.
zar zbog trenutne slabosti osoba A i osoba B treba da idu svaka na svoju stranu?
By Swanheart
dobro godinu dana :dramakvin:

i recimo da je kvalitet trenutka slabosti bio ( od 1 - 10 ) 8
By Paranoid Androgynoid
:bye: :hvala:
lepo nam je u vrticuuu biiilooooooooooo :peva:

a i godinu dana je odprilike period kada bi najvise trebalo da te prze emocije/uzbudjenje/zaljubljenost(jos uvek)/ljubavkojasejasnokristalise tako da.. u tom "prelomnom" trenutku dobiti 8icu.. a-a decace, ne prave se tako aeroplani. bar ne u mojoj fabrici aeroplana :nokti:
By Swanheart

nekom godinu dana, nekom prva tri meseca.
Nema pravila.
zar je bitno koliko dugo si u vezi. mozes da dobijes i 10ku :lol: posle 2 meseca veze sa nekim u koga si zaljubljen, i onda taj slucajni susret ode kuci i ti ne razmisljas o sexu vec o osobi sa kojom si u vezi i o tome kako ti taj odlican sex ne znaci nista jer si zaljubljen u osobu sa kojom si, i kako ti vise znaci kada te zagrli nego multipl orgazam sa osobom C.

:lol:
Korisnikov avatar
By scout_finch
e,ja tu imama specificno (i pomalo pateticno ) merilo.dok god mi se desava da mi je dovoljno da je samo zagrlim i da u tom trenutku osecam apsolutnu srecu,bez obzira na sve ostalo,nece mi pasti na pamet bilo ko drugi,pa sve i da je to gro hammerseng:lol:

(moram ja da zajebem pokusaj da odgovorim ozbiljno na temu pokusajem da budem duhovita :doh:
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Swanheart

Nema pravila.
vaistinu nema pravila.
samo sto nisam ciljala na duzinu perioda vec na sam princip.. u svakoj vezi (koja ti nesto znaci i opstane izvesno dugo vreme) takav period postoji. e sad, nekom dodje pre nekom kasnije.

zar je bitno koliko dugo si u vezi.
nije bitno.. ako si u vezi nema svrljanja. svrljaj pre i posle veze koliko hoces, to valjda svi rade ;)

mozes da dobijes i 10ku :lol: posle 2 meseca veze sa nekim u koga si zaljubljen, i onda taj slucajni susret ode kuci i ti ne razmisljas o sexu vec o osobi sa kojom si u vezi i o tome kako ti taj odlican sex ne znaci nista jer si zaljubljen u osobu sa kojom si, i kako ti vise znaci kada te zagrli nego multipl orgazam sa osobom C.

jok sine.. ako si sa nekim u vezi i zaljubljena u njega kako rece, zasto bi imala potrebu da svrljas? :trep: doduse.. ima nas raznih, ja to recimo ne kapiram i ne upraznjavam ali dao bog vidim svuda oko sebe tako da ne mogu da osudjujem ovakav stav, samo ne mogu ni da ukapiram jer meni je to :lood: ako ti je tako drago, go on.. i ti i oni koji tako misle, nemam ja nista protiv. samo iznosim svoje malo (mnogo) drugacije misljenje ;)
jer..
cemu onda veze, ajde da se svi lepo zaljubljujemo i zovemo na sex i podarujemo orgazme, cemu onda stremljenje vezama? :trep:

:nono:
dec maj point.
By J...
Ja sam vec negde rekla da je potrebno naci osobu sa slicnim stavovima po pitanju definisanja slobode u vezi i vernosti inace nista od takve veze.

@ ^Paranoid Androgynoid^ and Swanheart

Samo nastavite diskusiju, vrlo je poucna. :kokice:
Korisnikov avatar
By m..

Nema pravila.
zar je bitno koliko dugo si u vezi. mozes da dobijes i 10ku :lol: posle 2 meseca veze sa nekim u koga si zaljubljen, i onda taj slucajni susret ode kuci i ti ne razmisljas o sexu vec o osobi sa kojom si u vezi i o tome kako ti taj odlican sex ne znaci nista jer si zaljubljen u osobu sa kojom si, i kako ti vise znaci kada te zagrli nego multipl orgazam sa osobom C.

Mhm, zar nije to u najmanju ruku sebicno? Mislim s obzirom da ti time mozes da povredis osobu do koje ti je stalo, i da izgubis njeno poverenje (ovde cu da pretpostavim da se radi o nekom uzajamnom dogovoru da se bude u monogamnoj vezi*)? I zasto - zarad trenutnog zadovoljstva (koje u trenutku kada skontas da si spreman tako nesto da uradis uopste ne mora da garantuje neki kvalitet). Ja to prosto ne bih uradila. Pa cak i u situaciji da me neko bas ozbiljno privuce.

*- U principu, kada jesam u ozbiljnoj vezi, to kod mene u nekom trenutku ukljucuje monogamiju, jer ako nisam spremna da sa nekim budem u monogamnoj vezi, to u principu znaci da mi osoba ne odgovara dovoljno da budem u bilo kakvoj vezi uopste, i onda se vracamo na ljubavnice i shemice, koje ne moraju da ukljucuju monogamiju, a ni neki preterani emotivni angazman. A druga stvar je, iz iskustva receno, cak i kada stvari stoje tako da se od tebe ne ocekuje da budes monogaman, pa spavas sa nekim drugim, to tim ljudima moze da predstavlja problem, iako su u startu mislili da im ne bi predstavljalo problem.

Ili prosto imam dovoljnu 'kilometrazu' da znam sta hocu i sta mogu da dobijem od veze i sta u njoj mogu da dam, i da znam sta je one night stand i sta od njega zelim i sta od njega mogu da ocekujem, i imala sam ih dovoljno da znam da ma koliko mi dobro bilo prosto nije vredno toga da izgubim poverenje osobe do koje mi je stalo, ili da je povredim.

Sto se mene tice, kod mene se te stvari ne mogu ni porediti. A sto se ljubavnica i tih semica tice, slobodna sam da radim sta hocu, dok god je to unapred ocekivano, tj dok god druga strana ne ocekuje nesto vise.
Korisnikov avatar
By Modesty
preferiram uvijek kvalitet u odnosu na kvanititet,što znači da ako sam našla pravu osobu za sebe,sve drugo pada u vodu.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by m..
A sto se ljubavnica i tih semica tice, slobodna sam da radim sta hocu, dok god je to unapred ocekivano, tj dok god druga strana ne ocekuje nesto vise.

Dogovor kucju gradi. Zrelost te osposobi!
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Val
Originally posted by m..
A sto se ljubavnica i tih semica tice, slobodna sam da radim sta hocu, dok god je to unapred ocekivano, tj dok god druga strana ne ocekuje nesto vise.

Dogovor kucju gradi. Zrelost te osposobi!
Ponosim se vama ;) :bye:
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by m..

Mhm, zar nije to u najmanju ruku sebicno? Mislim s obzirom da ti time mozes da povredis osobu do koje ti je stalo, i da izgubis njeno poverenje (ovde cu da pretpostavim da se radi o nekom uzajamnom dogovoru da se bude u monogamnoj vezi*)? I zasto - zarad trenutnog zadovoljstva (koje u trenutku kada skontas da si spreman tako nesto da uradis uopste ne mora da garantuje neki kvalitet). Ja to prosto ne bih uradila. Pa cak i u situaciji da me neko bas ozbiljno privuce.

*- U principu, kada jesam u ozbiljnoj vezi, to kod mene u nekom trenutku ukljucuje monogamiju, jer ako nisam spremna da sa nekim budem u monogamnoj vezi, to u principu znaci da mi osoba ne odgovara dovoljno da budem u bilo kakvoj vezi uopste, i onda se vracamo na ljubavnice i shemice, koje ne moraju da ukljucuju monogamiju, a ni neki preterani emotivni angazman. A druga stvar je, iz iskustva receno, cak i kada stvari stoje tako da se od tebe ne ocekuje da budes monogaman, pa spavas sa nekim drugim, to tim ljudima moze da predstavlja problem, iako su u startu mislili da im ne bi predstavljalo problem.
:wow: :hail:

Taman pomislih da sam ja jedina ovako "zabludela" ovde. Ajme.. :up:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
Ne govorim o privlacnosti i semi ili sexu sa nekim ko vas privuce..vec sta kad dodjete u situaciju da osoba koju ste zeleli u proslosti..koja vas je intrigirala pre..i dusom, i telom..pokaze indicije da zeli sda bude sa vama...
sta onda?
Ja sam uwek verna u svoji vezama..ali postavljam samo pitanje..onako uopsteno...kako neki od vas reaguju kad dodju u situaciju da imaju emociju prema nekom..a u istom tenu vam se vrati osecaj emocije koju ste gajili prema toj osobi iz proslosti..da li popustiti radoznalosti i upustiti se u rizik zavoleti 2 osobe..naravno ne istim intenzitetom?:kafa:
Korisnikov avatar
By Dzi
mislim da ta ne bi bila pametna :snob:
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by sleepingsun
Ne govorim o privlacnosti i semi ili sexu sa nekim ko vas privuce..vec sta kad dodjete u situaciju da osoba koju ste zeleli u proslosti..koja vas je intrigirala pre..i dusom, i telom..pokaze indicije da zeli sda bude sa vama...
sta onda?
Ja sam uwek verna u svoji vezama..ali postavljam samo pitanje..onako uopsteno...kako neki od vas reaguju kad dodju u situaciju da imaju emociju prema nekom..a u istom tenu vam se vrati osecaj emocije koju ste gajili prema toj osobi iz proslosti..da li popustiti radoznalosti i upustiti se u rizik zavoleti 2 osobe..naravno ne istim intenzitetom? :kafa:
ne.
ovo kazem iz iskustva jer sam jednom to uradila i rekla 'vise nikada'! :mad:
jer jednostavno nije vredno rusiti nesto sto vec imas zarad nekakve radoznalosti. ako je ta neka osoba u koju si ranije bila zaljubljena pokazala indicije da zeli da bude sa tobom tek sada kada si u vezi, onda fak it.. nije vredno zaista. da je tu nesto trebalo da bude bilo bi i ranije, mnogi se raspomame kako je neko vec rekao kada cuju da si u vezi, pogotovo ako je veza ozbiljna.. to je nekakvo glupo pravilo medju zenama :zid:
elem.. ja sam imala tu srecu da uvidim da nije vredno i da se vratim na pravi put, ne kazem da ce svako ko proba isto doci do istog zakljucka, razliciti smo a razlicite su i te osobe koje nas intrigiraju. ali nekako ostajem pri svome da, ako vec imas nesto svoje sto je ozbiljno i cemu si privrzena, ne postoji radoznalost koja bi trebalo da te odvuce na drugu putanju. ako i postoji, ako se desi.. to je samo znak da veza koju imas nije ono sto zelis i da tu nesto ne stima, da ti nesto u toj vezi fali.
a to je vec malo druga tema i za malo drugaciju diskusiju.. ali svakako, u toj situaciji ako do iste dodje (popustanje pred radoznaloscu) treba debeeelo preispitati sebe i ambicije koje imas u vezi u kojoj si. ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by ^Paranoid Androgynoid^
ali nekako ostajem pri svome da, ako vec imas nesto svoje sto je ozbiljno i cemu si privrzena, ne postoji radoznalost koja bi trebalo da te odvuce na drugu putanju. ako i postoji, ako se desi.. to je samo znak da veza koju imas nije ono sto zelis i da tu nesto ne stima, da ti nesto u toj vezi fali.
slazem se.
Korisnikov avatar
By foolish
Originally posted by foolish
kako sam usao u trenutnu vezu tako sam poceo da nalecem na bivse (za 2 nedelje sam video 5 od 6 njih, sigurno bih video i 6og da je u bg-u)
ooo yeah!!!
6 od 6!!!
slucajno sretoh i poslednjeg
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Originally posted by starsailor
Originally posted by Azdaja
Oooo da,pa to tako ide...kada ti je najlepse,odjenom se sve ex sete tebe:lol: a za devojke iz proslosti me zabole...kad jednom zavrsim gotoFo... :goran:

Savet-ostati veran... :)
potpisujem :dancing:
:up:

Slazem se potpuno...odjebem ih sve i furam s voljenom osobom :D
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by sleepingsun
sta onda?
Ja sam uwek verna u svoji vezama..ali postavljam samo pitanje..onako uopsteno...kako neki od vas reaguju kad dodju u situaciju da imaju emociju prema nekom..a u istom tenu vam se vrati osecaj emocije koju ste gajili prema toj osobi iz proslosti..da li popustiti radoznalosti i upustiti se u rizik zavoleti 2 osobe..naravno ne istim intenzitetom? :kafa:
Aman, pa rekla sam ti. Bar kod mene stvari stoje ovako: ne mogu da se nateram da osecam nesto prema nekom, ali mogu da iskuliram to sto osecam prema nekom ili da si ne dozvolim da osecam nesto prema nekom ili da ne dozvolim sebi da osecam nesto prema nekom u onom obimu koji bi mi predstavljao problem. Dakle da bi mi se desilo da imam neki emocionalni flashback, u najmanju ruku to moram da zelim ili da imam tu potrebu ili da imam dovoljno, da kazem, emotivnog praznog hoda da se to prosto tako desi, moram da zelim da dopustim da to osecanje raste, da ga zalivam i gajim. A ako sam u zaista ispunjenoj vezi, to se nekako nece desiti, ne u tom obimu koji bi me stavio u bilo kakvu dilemu. Desavalo se meni da volim 2 osobe, desavalo mi se da volim i 5, ali na kraju izaberem jednu kojoj cu posvetiti vreme i sve ostalo, onu koja mi najvise odgovara i onu koju najvise zelim. To ne znaci da prema drugima ne osecam nista, nego da sam ih manje ili vise svesno izbavila iz fokusa (jebiga, ako fokusiras vise objekata istovremeno, mozes postati razrok). Prosto meni se u jednom momentu nekako uvek jedna osoba probije u prvi plan i zakloni ostale. Ne znam da li ove mogu biti vise jasna.
Prosto neke emocije se jave, ali ja mogu da im ne dozvolim da rastu.

Dakle, da se neka osoba za kojom sam ozbiljno balila u nekom momentu odejdnom opseti da bi mogla da bude sa mnom, to bi prijalo mom egu, ali ja to bas i ne bih shvatila ozbiljno, niti bih se nesto potresala oko toga. Jebiga, los tajming. Drugo, ja u principu ne padam na beslovesna stvorenja, tako da bih veoma sumnjala u ozbiljnost ponude.

A ovo ti govorim iz iskustva, jer mi se u neku ruku i u nekom obimu desilo, i ja na to i nisam obratila previse paznje. Meni je to sada voda ispod mosta.
Korisnikov avatar
By jenny
@ m..
stvarno vooolim da citam tvoje postove :)

potpisujem sve!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!