Originally posted by sleepingsun
Sta se desava kad pronadjete osobu do koje vam je veoma stalo..i nemate potebu ni za kim 2..a onda krenu sa svih strana da vas salecu ljudi..jer covek najvise sjaji kad je zaljubljen i ispunjen..kako se nosite sa tom najezdom udvaraca/udvaracica?I sta biste radili da vam se desi da neke dewojkw/tipowi za one koje su bi..za kojima ste sekle vene pre toga..dakle neki ljudi koji su u wama osim privlacnosti budili i nesto wise..kako biste se nosili sa tim da tad,bas tad kad ste u srecnoj vezi..neka ljubav iz proslosti koja vam je bila tiha patnja..pozeli da bude sa vama?
Da li rizikovati srecnu vezu..zbog nekog isto toliko interesantnog..
ili ostati veran?
Ili biti po sistemu..
jedan je zivot..daj sve da iskoristim...
:
Jbt, pa ako sam u
vezi u startu sam odabrala da
budem sa tom osobom, a ne sa nekim drugim (inace to ne bih zvala vezom nego semom, svalerisanjem, ljubavisanjem, kombinacijom i slicnim). Dakle najezda udvaraca me ich ne zanima, imali su prilike i pre, ko ih sljivi sto su se snebivali. Uostalom, najezda je manje vise tu bio u vezi ili ne, i sam odlucujes sa kim zelis nesto vise, tako da ovo i ne mora da se odnosi samo na to kad si u vezi.
U principu se ne upustam u vezu sa nekim ko mi je onako interesantan, ili za koga mi se cini da je relativno ineteresantan, ali da ima okolo podjednako interesantnih ljudi (osim ako je taj neko bas uporan a ja bas zagorela, desilo mi se 2x). Ne upustam se tek onako i za nekim za kim bih 'sekla vene', potrebno mi je i da budem sigurna da sa tom osobom mogu da ostvarim odnos kakav mi odgovara.
Dakle ako cu se uopste sa nekim upustati u nesto ozbiljnije od kombinacije, prvo moram biti slobodna, onda se moram uveriti da ne vucem neke repove iz prethodne veze, onda moram biti zainteresovana i ubedjena da mi ta osoba odgovara po gomili nekih stavki...
A to nekako ne moze da se desi kad vec imam osobu koju obozavam.
Tako da mogu da me startuju koliko hoce, ali vise od neobaveznog flerta, razgovora i eventualnog alkoholisanja nece dobiti.
Ionako toliko retko nalazim nekog ko mi odgovara, da nema sile da cu to da bacim u vodu zbog nekog kome je u odredjenom momentu doslo iz dupeta u glavu, nije vredno toga, a svoje vreme, trud i ulaganje u neki odnos cenim vise nego dovoljno da bacim zbog nekog possibly maybe.
Dakle, no way.