- 23 Avg 2008, 01:17
MSN, ICQ, YAHOO messenger i, verovatno, mnogi drugi imaju opciju da sami odabremo sta ce nam pisati u status poruci, koju mogu da citaju svi nasi kontakti i svi oni koji zele da nas dodaju. Ova opcija postoji i na mnogim forumim, na ovom nasem je proizvoljna, na nekima je odredjena brojem postova.
Koliko vam je bitna status poruka?
Obracate li paznju na status korisnika sa kojima cetujete?
Da li razmisljate o tome sta cete staviti ili stavljate prvu stvar koja vam padne na pamet?
Da li sami smisljate sta cete napisati ili koristite zanimljive, duhovite itd citate drugih ljudi?
Na ovu temu me je inspirisala lista najneobicnijih status poruka, koju sam imala, dok mi nije pukao komp, ali i status poruka jedne devojke koju imam medju kontaktima na MSN, a koja glasi:
Koliko vam je bitna status poruka?
Obracate li paznju na status korisnika sa kojima cetujete?
Da li razmisljate o tome sta cete staviti ili stavljate prvu stvar koja vam padne na pamet?
Da li sami smisljate sta cete napisati ili koristite zanimljive, duhovite itd citate drugih ljudi?
Na ovu temu me je inspirisala lista najneobicnijih status poruka, koju sam imala, dok mi nije pukao komp, ali i status poruka jedne devojke koju imam medju kontaktima na MSN, a koja glasi:
Za vecinu ljudi danas pojam ljubavi podrazumeva da vas neko voli, a ne da ste vi sposobni da volite.i jednog decka:
Nobody move! I dropped my brain!