Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By west end
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Miroslav Djukic je smenjen bez obzira na to sto reprezentacija pod njegovim vodjstvom nije odigrala niti jednu jedinu zvanicnu utalmicu :duh:

Na mesto smenjenog Djukica postavljen je je Radomir Antic:nesiguran:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Procitala na Mondo sajtu. Bilo mi malo cudno, ali stvarno ne pratim fudbal, tako da nemam neki stav o tome (ne znam ni zasto je doslo do smene, ni kako, ni da li je to pravilan potez ili nije). Ali, blo bi znaimljivo da nam pojasni neko ko redovno prati desavanja i zna u cemu je stvar.
Korisnikov avatar
By Delete
Zao mi je sto je smenjen. Nije stigao ni da ugreje stolicu kako treba, a vec su mu je izmakli ispod zadnjice. U nasem fudbalu se ne zna ni za kakav red, na vrh uticu razni faktori, najmanje rezultati i nazalost, dok se budu postavljala pitanja zasto ne igra Kezman&co. reprezentaciji se ne pise dobro.
Korisnikov avatar
By starky
politika again...kako dosao,tako i otisao...:nokti:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Bese neka slicna tema....u svakom slucaju moje misljenje je da reprezentativni fudbal u srbiji treba zakonom da se zabrani....Vise nije bitno ko je selektor....ako u samoj ekipi nema timskog rada moze nam selektor biti i Murinjo mi cemo biti ovo sto smo...Toliko novca se ulaze u taj fudbal a rezlutati pokazuju da je to uzalud bacen novac....Dok neki sportisti nemaju opste uslove za rad nasi fudbaleri se baskare na pripremama u Turskoj,Austriji......Koliko se secam sa Djukicem smo igrali uglavnom prijateljske utakmice i cini mi se da smo imali samo jednu pobedu protiv Azejberdzana...Opste je poznato da je fudbal postao odlican biznis a ne sport...
Korisnikov avatar
By Val
Nogomet je ne samo u Srbiji chist biznis! :murkan:
Korisnikov avatar
By scout_finch
nije trebalo ni da bude izabran za selektora,one je pre nego sto je dobio taj posao vodio samo partizan cini mi se samo jednu sezonu,zaci on je skroz bez iskustva.
mozda za par godina,jer je stvarno bio vrhunski fudbaler,mislim da moze da bude jos bolji trener,ali to je sve stvar iskustva.mozda da pre toga vodi neki manji zapadni klub ili sl.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!