Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By unaaa
desavalo se...al bolje da me ljudi znaju po onome sto jesamnego sto nisam...jednom je mama za vreme rucka a tu su bili jos neki prijatelji,dok sam ja pevusila i jela rekla...nemoj da pevas i jedes poludece ti zena...nastalaje tisina i ozbiljno sam je pogledala citave 2 sekunde i pocele smo da se smejemo...i drugi su se smejali,valjda znaju zasto
By Çâðê_DUP
Pa na 90% pedera to se vidi na kilometar,i sad kao nasli se iznenadjeni ...mislim da je pretezno to konstatacija da je neko gay,nego (zlo)namerno outovanje....

I nemam nesto problema sa tim,jer ja dok prodjem Knezom svi vec znaju :lol: ,jos kako glasno pricam (zato sto sam gluv)a uvek se zadese neke skatljive teme bas na takvim lokacijama...znaci uzas....prestao sam da se brinem :lol:

@Mr Dee :Tacno tako.Veci problem su gayevi nego ti sto ih outuju...:nokti:
By Swanheart
Originally posted by MS.CHASTITY PARIAH
Pa na 90% pedera to se vidi na kilometar,i sad kao nasli se iznenadjeni ...mislim da je pretezno to konstatacija da je neko gay,nego (zlo)namerno outovanje....

I nemam nesto problema sa tim,jer ja dok prodjem Knezom svi vec znaju :lol: ,jos kako glasno pricam (zato sto sam gluv)a uvek se zadese neke skatljive teme bas na takvim lokacijama...znaci uzas....prestao sam da se brinem :lol:

:shamar:

pa ne bi znali da ne urlas u Delti:"svaka dajkacha povela svog pedera u kupovinu" :doh: bouze blamaaa :kesa:

:P
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
:roflmao:

Ne verujem...

Hm... Ljudi to stalno rade... Ako ne kaze ljudima iz zajednickog okruzenja reci ce najboljoj drugarici, koleginici, majci, sestri, nekom petom...
Korisnikov avatar
By m..
Jaoj, krava sam uspela da outujem i sebe i devojku 2x na javnim mestima jer ne pazim sta pricam.

Prvo sam se vozila tramvajem kad me je nazvao drug koji je ne znam odakle istripovao da ce njen otac da kupi stan da nas dve zivimo (?!?!?!- koji SF) pa sam ga sva shokirana pitala odakle mu te drazesne ideje i naravno urlala u onaj telefon onoliko da je ceo tramvaj shvatio da smo zajedno, da nismo outovane roditeljima, iako smo ih upoznale (mislim svaka porodicu one druge), i da sagovornik ima bujnu mastu i blago je shenuo. Of kors, nisam nista skontala dok je nisam videla kako me strelja pogledom i hvata se za glavu.

Drugi put sam je u maxiju (gde smo kupovale kafu - dakle pri pritisku 80/50) pitala: "Mishu, jel imas 4 dinara?"

:doh:
Korisnikov avatar
By Khons
mene je moja pred bratom, njegovom zenom i cetvorogodisnjim detetom zvala "sreco"
Korisnikov avatar
By Hys.
Pazi, zato sto ste zajedno mislite da to ljudima moze biti sumnjivo. Moje drugarice se cesto zovu medjusobno "draga" "mila" "mico" "sreco" ....
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hahahahahhahaha...a ti puna strejt drugarica, kao i ja!
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Khons
Da li vam se desilo da vas neko outuje nekom drugom a da vas pre toga nije pitao ili bar rekao da to namerava da uradi?
Moja keva to stalno radi... :flaming:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by hlaefdige
hahahahahhahaha...a ti puna strejt drugarica, kao i ja!
pa jesaaam :D

Ja moju najbolju (i strejt) drugaricu zovem "Dusho" :blush:
By J...
Originally posted by BellyButton
Originally posted by Khons
Da li vam se desilo da vas neko outuje nekom drugom a da vas pre toga nije pitao ili bar rekao da to namerava da uradi?
Moja keva to stalno radi... :flaming:
I mojoj se to desava. :doh:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by MS.CHASTITY PARIAH

@Mr Dee :Tacno tako.Veci problem su gayevi nego ti sto ih outuju... :nokti:
kako tebi pise da si registered 1-1-1970? (!)
Korisnikov avatar
By Skituljko
Originally posted by m..

Drugi put sam je u maxiju (gde smo kupovale kafu - dakle pri pritisku 80/50) pitala: "Mishu, jel imas 4 dinara?"

:doh:
Hihi Bas mi je tesko da te zamislim u tako slatkorecivoj fazi! Ali ono sto mi se mota po glavi je ipak jedna mnooooogo slatka scena! :sweet:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!