Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Mada, ja u principu mislim da bi Nis, Kragujevac, Novi Sad et cetera trebalo da imaju barem po jedan, ako ne i dva u zavisnosti od posecenosti, LGBT mesta. Najbolje jedan kafic (za bleju) i jedan klub (za zurke) za pocetak.
Originally posted by DracoNisi ti video moj nacrt biznis plana za gay club u Kragujevcu na jednoj od tema...Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Mada, ja u principu mislim da bi Nis, Kragujevac, Novi Sad et cetera trebalo da imaju barem po jedan, ako ne i dva u zavisnosti od posecenosti, LGBT mesta. Najbolje jedan kafic (za bleju) i jedan klub (za zurke) za pocetak.sad kad si im objasnila, neka se odmah bace na pravljenje istih
![]()
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxaha.. a od svih tih stanovnika koliko je rodjeno u beogradu?!
Beograd ima vise stanovnika, samim tim i vise LGBT stanovnika. Grad koji ima vise stanovnika, ima vise mesta za izlazak. Grad koji ima vise LGBT stanovnika, ima vise LGBT mesta za izlazak.
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxnisam videLAOriginally posted by DracoNisi ti video moj nacrt biznis plana za gay club u Kragujevcu na jednoj od tema...Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Mada, ja u principu mislim da bi Nis, Kragujevac, Novi Sad et cetera trebalo da imaju barem po jedan, ako ne i dva u zavisnosti od posecenosti, LGBT mesta. Najbolje jedan kafic (za bleju) i jedan klub (za zurke) za pocetak.sad kad si im objasnila, neka se odmah bace na pravljenje istih
![]()
![]()
Originally posted by untouchableVeruj mi, veliki broj Beogradjana (rodom **i brojemOriginally posted by xx LooDa KrAwItZa xxaha.. a od svih tih stanovnika koliko je rodjeno u beogradu?!
Beograd ima vise stanovnika, samim tim i vise LGBT stanovnika. Grad koji ima vise stanovnika, ima vise mesta za izlazak. Grad koji ima vise LGBT stanovnika, ima vise LGBT mesta za izlazak.![]()
stoji naravno da je veci (i ha ha!) od svih ostalih.. ali ne mozes da pobijes cinjenicu da vecina (pogotovo lgbt....) sveta ide ka beogradu. razlozi su mnogobrojni.. pogledaj samo svoje drustvo tamo verovatno imas 'primerke' koji nisu iz bga a u bgu su, ja ti mogu nabrojati bar 30 ljudi koji su iz nisa zapalili za bg od kojih je 25 gay![]()
pre 5 godina ovde je bilo bar 500% vise 'populacije' nego danasi tada je scena bila moguca, sada su to samo mastarije i lepi pokusaji da se nesto uradi.
Originally posted by starsailore neka si im rekla
ali Nish (pored N.Sada) izvozi kvalitetne lezbe, sto im ide u prilog, zar ne?![]()
sve lezbe iz nisha koje poznajem (licno) a nisu malo, recimo slusaju super muziku ( a sta je to super muzika??)
well...znaju one![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!