Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By nislija25
dobro mozda nisam lepo definisao pitanje ali sam mislio uopste na gayeve kao se snalaze u Nisu :) .....
Korisnikov avatar
By dungoll
pa mislim da se ne snalaze, niš očigledno nema neku ni poluotvorenu scenu, ima možda neki privatni/poluprivatni underground! jbg :(
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by dungoll
pa mislim da se ne snalaze, niš očigledno nema neku ni poluotvorenu scenu, ima možda neki privatni/poluprivatni underground! jbg :(
otprilike:marinac:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Ne znam kakva je scena u Nisu, jer nisam bila tamo. Ali pretpostavljam da ima desavanja, procitala sam skoro da je tamo bio Madonna party...
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Moze da se desi, provericu ;)

add: Mislila sam na LGBT Summer Party - Nis.... sorry...
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Ne znam kakva je scena u Nisu, jer nisam bila tamo. Ali pretpostavljam da ima desavanja, procitala sam skoro da je tamo bio Madonna party...
:nono:
Korisnikov avatar
By Insorcer
...hahaha, nasmejah se..ispade da su Nishlije i Nishlijke "van scene" :roflmao: ..te da imaju dobru prodju kada je u pitanju romeo i sl. :D

Ne, ne mislim da Nish ima ikakvu scenu. Ne na nachin na koji je Beograd "ima", no mislim da tje oformiti neku... drugachiju, kakva im tamo bude odgovarala :D

..samo napred :pionir:
By Paranoid Androgynoid
beograd ima scenu zato sto su svi odhrlili da studiraju tamo .. years ago.. less years ago.. recently .. or they will someday.
da beogradu nije ljudi sa strane imao bi scenu isto koliko i svaki drugi grad u zemlji.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Beograd ima vise stanovnika, samim tim i vise LGBT stanovnika. Grad koji ima vise stanovnika, ima vise mesta za izlazak. Grad koji ima vise LGBT stanovnika, ima vise LGBT mesta za izlazak.

Mada, ja u principu mislim da bi Nis, Kragujevac, Novi Sad et cetera trebalo da imaju barem po jedan, ako ne i dva u zavisnosti od posecenosti, LGBT mesta. Najbolje jedan kafic (za bleju) i jedan klub (za zurke) za pocetak.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Amadeo
..samo napred :pionir:
fala :)

inace, nis ima 'scenu'. zapravo, nekoliko 'scena'. kad bolje razmislim, ima dovoljno 'scena' da se napravi barem prosecan film :wink2:
Korisnikov avatar
By Draco

Mada, ja u principu mislim da bi Nis, Kragujevac, Novi Sad et cetera trebalo da imaju barem po jedan, ako ne i dva u zavisnosti od posecenosti, LGBT mesta. Najbolje jedan kafic (za bleju) i jedan klub (za zurke) za pocetak.
:lol: sad kad si im objasnila, neka se odmah bace na pravljenje istih :)
Korisnikov avatar
By faksa101
Nis volim jer sam tamo ziveo da se ne ponavljam treba da se otvori i kafic i klub pod hitno jer ima dosta gay sveta i da se ne bi krili po raznoraznim budzacima i kucama treba da postoji fino mesto gde ce se okupljati i druziti fali jugu takvo mesto ,nis je vec veliki grad i tu bi trebalo da ima takvih mesta za okupljanje a verujem da ce doci i iz drugih manjih mesta:yay:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Originally posted by Draco

Nisi ti video moj nacrt biznis plana za gay club u Kragujevcu na jednoj od tema...

:roflmao:
By Paranoid Androgynoid
Beograd ima vise stanovnika, samim tim i vise LGBT stanovnika. Grad koji ima vise stanovnika, ima vise mesta za izlazak. Grad koji ima vise LGBT stanovnika, ima vise LGBT mesta za izlazak.
aha.. a od svih tih stanovnika koliko je rodjeno u beogradu?! :lol:
stoji naravno da je veci (i ha ha!) od svih ostalih.. ali ne mozes da pobijes cinjenicu da vecina (pogotovo lgbt....) sveta ide ka beogradu. razlozi su mnogobrojni.. pogledaj samo svoje drustvo tamo verovatno imas 'primerke' koji nisu iz bga a u bgu su, ja ti mogu nabrojati bar 30 ljudi koji su iz nisa zapalili za bg od kojih je 25 gay ;)
pre 5 godina ovde je bilo bar 500% vise 'populacije' nego danas :sigh: i tada je scena bila moguca, sada su to samo mastarije i lepi pokusaji da se nesto uradi.
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Draco

Nisi ti video moj nacrt biznis plana za gay club u Kragujevcu na jednoj od tema...

:roflmao:
nisam videLA :P

eto, ako imas biz plan, mozes i kredit za mikro© preduzetnistvo da dobijes :)
Korisnikov avatar
By queeria
Svaki grad koji ima javni toalet ili tvrđavu ima gej scenu :D
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by untouchable
aha.. a od svih tih stanovnika koliko je rodjeno u beogradu?! :lol:
stoji naravno da je veci (i ha ha!) od svih ostalih.. ali ne mozes da pobijes cinjenicu da vecina (pogotovo lgbt....) sveta ide ka beogradu. razlozi su mnogobrojni.. pogledaj samo svoje drustvo tamo verovatno imas 'primerke' koji nisu iz bga a u bgu su, ja ti mogu nabrojati bar 30 ljudi koji su iz nisa zapalili za bg od kojih je 25 gay ;)
pre 5 godina ovde je bilo bar 500% vise 'populacije' nego danas :sigh: i tada je scena bila moguca, sada su to samo mastarije i lepi pokusaji da se nesto uradi.
Veruj mi, veliki broj Beogradjana (rodom **i brojem :D **) bi vise voleo da provincijalci (nije napisano u negativnom kontekstu) ostanu u svom gradu. A ako su vec posli put BGa, znaci da im sredina nije odgovarala i pruzala sve sto im treba ni kad ih je bilo 500% vise tj. da ni tada nisu uspeli da izgrade 'scenu'.

Dakle, slazemo se oko jedne stvari - i Beogradjani i 'provincijalci' bi vise voleli da se ulazhe (kulturno i finansijski) u ostatak Srbije kako bi ini mogli da ostanu kod kuce :spin:
By Paranoid Androgynoid
absofu^kinlutely :D
znam i za taj stav Beogradjana.. stoji svakako i cini mi se da je sve izrazeniji iz godine u godinu. Jbte, kad te taksisti napickaraju zato sto nisi iz Beograda i kako mu je pun biiiiiiiiiip ljudi koji nisu odatle i kako su ga iskvarili :roll: A ti onda treba da izvadis parice iz dzepa i pljunes mu i onda te voli :lol:
Svakako da su ljudi otisli jer im ne odgovara sredina, zivim ovde i volim ovaj grad (estetski) ali bih prodala bubreg da odem odavde (i hocu) jer mi ne odgovara sredina i to se nece promeniti makar iznikla scena 5 puta veca od beogradske.
Ovde scene nikada nije moglo da bude niti ce je skoro biti, da se ne lazemo ;)
A to sto treba da se ulaze, to je posebna prica. Nema bas puno veze sa scenom, treba ulagati i potezati konce ali prvo neke osnovne stvari treba da se srede a to je nemoguce novcem srediti. ;)

All in all.. kapiram sta si hteo reci i to je to u principu.
By Swanheart
Originally posted by dungoll
niš ima gej scenu ??? :D

upravo to pomislih i ja
Korisnikov avatar
By *STATUS*
O gej sceni u Nisu ne mislim nista, jer nisam nikada tamo bio...

imao sam skoro poziv jednog tipa sa Romea da dodjem kod njega da prestapavam, da izadjemo u grad, da se druzimo... ali mi se taj Nis nekako ucinio previse daleko a s obzirom da sam imao milion nekih obaveza, to smo sve odlozili za nekih nedelju dve....

Dragi fanovi iz Nisa, eto uskoro najpopularnijeg srpskog forumasa i u vasem gradu :)

:skijanje:
Korisnikov avatar
By starsailor
ali Nish (pored N.Sada) izvozi kvalitetne lezbe, sto im ide u prilog, zar ne? :lol:
sve lezbe iz nisha koje poznajem (licno) a nisu malo, recimo slusaju super muziku ( a sta je to super muzika??)
well...znaju one :D
Korisnikov avatar
By blenta
shta ste uhvatili da porediti sa beogradom?

beograd ima scenu?

koja poshalica

:piski:
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by starsailor
ali Nish (pored N.Sada) izvozi kvalitetne lezbe, sto im ide u prilog, zar ne? :lol:
sve lezbe iz nisha koje poznajem (licno) a nisu malo, recimo slusaju super muziku ( a sta je to super muzika??)
well...znaju one :D
e neka si im rekla :sudija:
:lol:

neka ih tamo gore da vade prosek.. i vade ;)
Korisnikov avatar
By starsailor
al ozbiljno , nekada , je nish imao scenu :) sada ne znam
da se sve te lezbice vrate, neke su jos u nishu ihaaaaaaaaaaa :happy:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!