Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by goranMa nema veze bre...gay, str8, bisex mi te svejedno volemo
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Da sam str8 gradila bih karijeru u oblasti koja me najvise interesuje, a cega sam se odrekla, jer bih kao lezbejka bila sasecena u korenu. Da sam str8 mogla bih da budem otvorenija prema mnogim ljudima i da im ne pricam "lazi koje zele da cuju", da ne provodims ate i sate svog zivota smisljajuci opravdanja i izgovore. Da sam str8 ne bih bila predmet traceva i spletki u svojoj okolini (oduvek je bilo samo to, jer ralno, nemaju za sta drugo da se uhvate). Da sam str8 nasla bih bogatog decka, koji bi resio 90% svih mojih zivotnih problema, ukoliko to pozelim. Da sam str8 ne bih prolazila krzo stresnu situaciju outovanja svaki put kada mi neka osoba iz poznanika prelazi u prijatelja. Da sam str8 pripadala bih vecini i bila drustveno prihvacenija. Da sam str8 mogla bih da dam sefu/poslodavcu i na taj nacin dobijem radno mesto/povisicu/unapredjenje, ako to pozelim. Da sam str8 mogla bih nesmetano da razmenjujem neznost i iskazujem naklonost prema partneru u javnosti i da sklopim brak.
Da sam str8 mnogih mojih zivotnih problema jednostavno ne bi bilo (postojali bi neki drugi, ali bi bili ocekivaniji i drustveno prihvatljiviji).
Da sam str8.....
ALI NISAM.
Isto kao sto sam sastavila listu stvari koje bi bile lakse iz godnije da sam str8, tako bih mogla da sastavim listu stvari koje bi bile zgodnije da sam kcerka Bila Gejtsa / princeza od Monaka / neko drugi.
Bilo bi nam bolje kada bismo energiju koja se trosi na sta bi bilo, kad bi bilo mastarije iskoristili za edukaciju okoline i stvaranja mesta pod suncem za sebe i sebi slicne.
Dokle god medju samom gay populacijom ima ljudi koji misle da je bolje biti str8 ne mozemo ocekivati da budemo drustveno prihvaceni i da nam se priznaju osnovna ljudska prava.
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxPile...i K.V. je imao probleme. Tj. drugi su mu ih pravili. Ali, chovek, samosvestan i "hrabar", nije dozvolio da mu drugi kroje sudbinu! Za razliku od gay populacije u Srbiji, koja kuka, zanoveta, a ujedno se zavlachi u mishiju rupu i sama sebe diskreditira!
Da, znam da je gradonacelnik Berlina gay, ali to je u Berlinu!
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxJa ipak mislim da uvek postoji nacin. A ako ne u Srbiji, onda negde
Nisi procitala kraj posta, u kome je izrecena poenta.
I, da, ne mogu da gradim politicku karijeru zbog orijentacije, jer ne zasnivam odnose sa ljudima na lazi, pa samim tim ne bih ni svoje kampanje i stranacki rad zasnivala na tome pretvarajuci se da sam str8, dok kao lezbejka ne bih imala sanse da budem izabrana ni u opstinski odbor Pambukovice. Like it or not, tako je.
Da, znam da je gradonacelnik Berlina gay, ali to je u Berlinu!
Ali to i dalje ne znaci da ja ne volim sto sam lez, niti da zelim da budem str8 (da zelim pretvarala bih se da jesam, imam dovoljnu snagu volje za tako nesto), samo sagledavam stvari objektivno.
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxA sta mislis kako je bilo ranije? Da li si citala kada je HItler
Jeste, ali ipak je u Nemackoj regulisan status LGBT populacije (kao sto su i mnoge druge stvari bolje uredjene nego ovde).
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxNiti cje znati uskoro! Zar nije bitnije da se pozabavimo sami sobom i pitanjem:"Koju cju sledecju da kresnem?" nego da stanem ispred ostalih i zalazhem se za svoja prava?
ps. Oni su u vreme Hitlera imali gay klub... U vreme Hitlera u Srbiji 80% ljudi nije ni znalo sta ta rec znaci...
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxI to jeste najveci problem.. ."ja necu sama", "necu ni ja sama"... a to i
Slazem se. I ja hocu da se borim za to da se nasa prava i ovde priznaju nasa prava, ali ako se borimo svi zajedno. Necu ja sama da stajem u prve borbene redove i da najebem...
ps. Oni su u vreme Hitlera imali gay klub... U vreme Hitlera u Srbiji 80% ljudi nije ni znalo sta ta rec znaci...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!