Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Krawitza mora da kaze da ce mozda izostati, jer je draga obecala da cemo ici kod neke njene prijateljice sutra popodne, bez da me je pitala, tako da ne znam hocemo li se uklopiti... Ali, dacu sve od sebe...
Korisnikov avatar
By faksa101
izgoreo sam na adi bio sam skoro 5 dana tamo pa nazalost nemogu da dodjem jos se ljustim,drugo nisam isao do dela gde se skupljaju nasi jer je to nudisticki deo ade a ja nisam nudista niti to volim zato srecno svima koji dodju na zurku
Korisnikov avatar
By horus.
ma statuse, je l' ti to biras nove zrtve koje ces kasnije obezglaviti? :nokti:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Zurka NIJE odrzana
ne zelim da komentarisem razloge
samo cu napisati :

Sa forumasima, nikad vise nista.....

s punim pravom mogu sve ljude koji su na bilo koji nacin imali veze sa zurkom da nazovem lazovima, folirantima i neodgovornim ljudima.....

toliko od mene..... ne nadajte se da ce se na ovom forumu skorije pojaviti budala koja ce da napravi lepu slicucu i da time najavi zurku, otvori temu, posalje brdo SMS poruka i da sa niko zivi ne udostoji da dodje......

od mene toliko.....

SRAM VAS BILO !
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by *STATUS*
toliko od mene..... ne nadajte se da ce se na ovom forumu skorije pojaviti budala koja ce da napravi lepu slicucu i da time najavi zurku
jel na ovu slicicu mislis majke ti?!

Slika

pa ovako se ne reklamira ni broj tezge na kojoj se prodaju carape na pijaci :njuska:

nemoj pogresno da me shvatis, ne zelim da te hejtujem i zao mi je sto nisi uspeo u planovima, ali ova 'slicica' je krajnje neozbiljna.. ako je ona odraz onih stvari u organizaciji koje 'iza slicice' stoje, onda nije ni cudo sto je puklo.

malo ozbiljnosti ne bi skodilo.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
L-only je citavog dana na Adi, zbog sportskih aktivnosti, i iskoristila je prelep dan mnogo bolje od ostalih....

ostali neka uzivaju u svojim virtuelno-psihicko-poremecenim mozgovima....

jako sam razocaran :)
Korisnikov avatar
By Dominion
ROTFLMAOROTFLMAOROTFLMAOROTFLMAOROTFLMAOROTFLMAOROTFLMAOROTFLMAOROTFLMAO

BURN!:uljenavatru:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by untouchable
toliko od mene..... ne nadajte se da ce se na ovom forumu skorije pojaviti budala koja ce da napravi lepu slicucu i da time najavi zurku
jel na ovu slicicu mislis majke ti?!

Slika

pa ovako se ne reklamira ni broj tezge na kojoj se prodaju carape na pijaci :njuska:

nemoj pogresno da me shvatis, ne zelim da te hejtujem i zao mi je sto nisi uspeo u planovima, ali ova 'slicica' je krajnje neozbiljna.. ako je ona odraz onih stvari u organizaciji koje 'iza slicice' stoje, onda nije ni cudo sto je puklo.

malo ozbiljnosti ne bi skodilo.
nemoj tako...
ta slika je tako lepa, tako savrsena, tako deviantart... :kakodane:
Korisnikov avatar
By Dominion
o beketovom 'cekajuci godoa' ali ispade 'idiot' dostojevskog :rotflmao: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ovako, nije da branim statusa... Ni ne poznajem ga... Nego... malo je glupo sada.. propala mu je zurka, a vi ga jos zajebavate za sliku... kako da kazem, potrudio se...
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by untouchable
@Dominion
:pucaodsmeha:

sad ce te opet pitati 'o cemu ti to'?
mozda je trebalo da citiram TSeTSu i kazem 'tolstojevskog' :smeh:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
dao sam sve od sebe
i zurka nije propala zbog mene, nego zbog foliranata, lazova i ljudi koji ne znaju sta zele...

:soping::
Korisnikov avatar
By avalon
Stati, meni nije jasno zasto se ti toliko trudis da organizujes zurke Forumasa... Mislim, ovo je vec-ne-znam-koji tvoj pokusaj organizovanja zurke...
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Pa zato sto su zurke forumasa osmisljenje kao vid zabave, druzenja, upoznavanje...

zezaju me zbog potpisa preko ociju, a niko nema testise da uzivo dodje na upoznavanje, druzenje... sta god....
By Paranoid Androgynoid
dao sam sve od sebe
i zurka nije propala zbog mene, nego zbog foliranata, lazova i ljudi koji ne znaju sta zele...

:soping::
cekaj.
ako je ovo sto kazes istina, a ocigledno jeste, dakle.. zurka je propala zbog organizacije a ne zbog forumasha?!
mislim.. da je zurka krenula pa da se forumashi nisu pojavili na vec zapocetoj zurci, onda bi mogao da kazes da je propala zbog 'umobolnih.. psihickim problemima opsednutim'.. ili kako si vec nazvao pojedine forumashe?!

tako da.. ne znam sto pljujes ljude ovde, ko ti je odavde kriv?
ako zurka nije ni zapocela, ako je puklo vec u samim pripremama.. onda nije do forumasha nego do organizacije.

mozda treba da das malo vise od sebe, ovo ti kazem sa najboljom mogucom namerom. nije cilj napljuvati ljude nego valjda odraditi nesto korektno da bi mogao posle da stojis iza toga pa tek onda okrivis druge. ovde ocigledno nije o tome rec i nemoj da pljujes forumase, jadno je.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Swanheart, ako lizes lizalicu... promasila si temu... trebalo je da postujes u temi 'ko sta radi et dis moment' :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Zurka NIJE odrzana
ne zelim da komentarisem razloge
samo cu napisati :

Sa forumasima, nikad vise nista.....

s punim pravom mogu sve ljude koji su na bilo koji nacin imali veze sa zurkom da nazovem lazovima, folirantima i neodgovornim ljudima.....

toliko od mene..... ne nadajte se da ce se na ovom forumu skorije pojaviti budala koja ce da napravi lepu slicucu i da time najavi zurku, otvori temu, posalje brdo SMS poruka i da sa niko zivi ne udostoji da dodje......

od mene toliko.....

SRAM VAS BILO !

zato sam ja u startu lepo rekao da ne mogu da dođem ... bolje da unapred najavim nego da u zadnji čas ispalim ...

lepo sam ti govorio da možeš kreativnije da iskoristiš ovo nedeljno popodne :D
By Swanheart
naravno da ne stajem samo je organizacija tako "dobra" da mi je prosto uzivanje da pratim ovu temu i da naucim nesto novo
Korisnikov avatar
By *STATUS*
problem je sto je polovina forumasa nasla, opravdano ili ne, neki izgovor da ne dodje, neki su bili nedostupni, neki rekli da ce da jave pa nisu...

ne zanimaju me....
:vijaca:
Korisnikov avatar
By horus.
a sto u ovoj temi ne napravis party... :ccn:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!