- 07 Jul 2008, 21:43
.... gledam ti ja tako jednu od epizoda L-WORD-a i naletim na scenu... dve lez ribe pokusavaju da navataju tipa koji ce napraviti jednoj dete a da on ne zna za to... plan je da naprave trojku i da on svrsi u nju... medjutim... scena vatacine... svo troje... tip nalozen... ustaje... stavlja kondom... one ga u cudu gledaju i kazu... "Pa mi nemamo seks sa kondomom..." tip u cudu kaze "Zar mislite da sam naivan, vi ste od onih lez devojaka kojima treba anoniman donator sperme, ne, hvala... " oblaci pantalone i odlazi...
Da li biste, drage nase devojke, uradile nesto slicno... vidite super tipa, zgodan, crn, visok... bla bla... da li biste mu na kvarnjaka "uzele" samo jedan spermatozoid... moralno, nemoralno, potrebno, nepotredno.... zelite dete, a ne zelite i njegovog oca
Da li biste, drage nase devojke, uradile nesto slicno... vidite super tipa, zgodan, crn, visok... bla bla... da li biste mu na kvarnjaka "uzele" samo jedan spermatozoid... moralno, nemoralno, potrebno, nepotredno.... zelite dete, a ne zelite i njegovog oca