Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
ja glasam za frizere trebaju im samo makaze i cesalj sve a ostalo je cista zarada :lol:
By жњ
uh neverovatni ste :kokice:

bas sve gledate crno!!

Ja sam odlucila da radim ONO STO VOLIM i tako ce biti ILI ME NECE BITI UOPSTE!! Pod pritiskom opstanka u zivotu ja cu u tome i uspeti. Stvari su onakve kakvim ih sebi postavis!!

Kroz dve/tri godine cu vam poslati razglednicu sa golf terena na Bahamima da vam to i dokazem!! :okret:

NI TRI FAKULTETA TI NECE POMOCI DA NE BUDES :gubitnik: !!! SVE JE STVAR STAVA I LICNOG POGLEDA NA ZIVOT!! :snob:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
rađena je nezvanična statistika za studije elektrotehničke struke. kad se računa prosečna inženjerska plata u karijeri i podeli sa brojem ispita, izađe da svaki položeni ispit na faksu donese preko 10 hiljada dinara. no, to je prosečna inženjerska plata...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ja sam zavrshila treci stepen i radim u butiku mesa.
Vrlo sam zadovoljna, imam lepu platu, gazda me poshtuje kao radnicu i kao zhenu, prijavljena sam na zdravstveno, penziono i socijalno, lepo se slazhem sa koleginicama i ne berem brigu.
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Daliborka
Ja sam zavrshila treci stepen i radim u butiku mesa.
Vrlo sam zadovoljna, imam lepu platu, gazda me poshtuje kao radnicu i kao zhenu, prijavljena sam na zdravstveno, penziono i socijalno, lepo se slazhem sa koleginicama i ne berem brigu.
Originally posted by the1whowished
Mogla sam da zavrsim za frizera. Za konobara, za kuvara, i sl...
sada bih radila u kafani/trafici/butiku/gajila pilice u inkubatoru i slicno.
A ja hocu da zavrsim fakultet. Stvarno ne razumem sebe ponekad. Ionako cu i posle zavrsiti radeci ove ili slicne poslove.

Ja sam samo htela da podelim moju radost sa vama.
:cita: :iskolacen:

ZANAT, dete! ZANAT! Pogledaj tetka Dacu! Jeste da ima samo treći stepen ali je vrsna u svom zanatu. Uz to, uspešna, lepa i seksipilna. Šta joj fali? Nego ukoliko ti dosadi taj tvoj fakultet, hvataj se ti za tetka Dacu!

:curka:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Tot, ja sam uvek za to da se narod sto sire edukuje.
Neka ona ima i fakultet, ali ako uz to ume vrsno recimo da shije ili frizira, da chisti pilice ili da valjashno kuva mrsan pasulj sa kolenicama - to je onda idealno.
Ja bih volela da sam imala prrilike da svrshim fakultet, ali eto nisu me otac i braca dali na visoke shkole, a ja nisam u to vreme bila dovoljno pametna da se borim za svoja prava.
Zato mislim da svako treba da zna sto vise, uz fakultet i neki zanat, jer nikad ne znas kad ce ti sta u zivotu trebati.
Ne treba se stideti ni jednog postenog posla u zivotu.
:)
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by Daliborka

Zato mislim da svako treba da zna sto vise, uz fakultet i neki zanat, jer nikad ne znas kad ce ti sta u zivotu trebati.
Ne treba se stideti ni jednog postenog posla u zivotu.
:)
:up:
Korisnikov avatar
By starky
zasto nisam procitala ovu temu RANIJE? :giggle:

recimo pre 3-4 meseca

:doh:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Mogla sam da zavrsim za frizera. Za konobara, za kuvara, i sl...
sada bih radila u kafani/trafici/butiku/gajila pilice u inkubatoru i slicno.
A ja hocu da zavrsim fakultet. Stvarno ne razumem sebe ponekad. Ionako cu i posle zavrsiti radeci ove ili slicne poslove.

Ja sam samo htela da podelim moju radost sa vama.
:cita: :iskolacen:
:rida:
zasto me ovakvi postovi susretnu kad mi je najgora kriza?!?!?!?!
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Jao, ova tema je extra, ovaj prvi post je urnebesan :rotflmao:
Korisnikov avatar
By leobg
Tako sam i ja mislio, pa udario o plafon. Kad shvatis da ti skola ne dozvoljava da budes neko, onda upises kao ja, u trideset i kusur godina. Pa zavrsis faks. Evo ja po "stare" dane ucim da bih mogao da preskocim taj plafon i napredujem. Isplati se na duzi period.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by zboO
:lol: :smeh:

ehhh....ovako cesh uzivati na rachun roditelja josh par godina, rasipacesh pare koje nisu tvoje....zivecesh nocnim zivotom...ici cesh polutrezna na ispit...upoznati josh gomilu sebi slichnih, planiracesh letovanja bez pitiska u glavi da li uopste imash pravo na odmor...necesh ustajati u ranu zoru i gledati da li su ti flekice na petama otpale....etc...
A shta kada nechije studiranje izgleda tako shto pola dana provede na faxu (sa 6 godina mladjim kolegama) a pola u autobusu, stalno je mrtav umoran, nema vremena da izlazi u grad, nema vremena ni za kafu sa drushtvom jednom mesechno shto automatski sa sobom povlachi nedostatak socijalnog zivota, kao i emotivno-ljubavnog... Zivi sa roditeljima u svojoj dvadeset i... ma necu ni da kazem...
a zbog chega?
Da bi uzeo nastavnichku diplomu koja josh nije zvanichno ni priznata kao validna...
A pri tom bi mogao da zaradjuje finu kolichinu novca svirajuci instrument!
Da, govorim o sebi...
Jesam li normalan?:cupakosu:
By Ulix
Originally posted by leobg
Tako sam i ja mislio, pa udario o plafon. Kad shvatis da ti skola ne dozvoljava da budes neko, onda upises kao ja, u trideset i kusur godina. Pa zavrsis faks. Evo ja po "stare" dane ucim da bih mogao da preskocim taj plafon i napredujem. Isplati se na duzi period.
E vidis, nije svima san da budu "neko".

Ja sam upisao faks zato sto ne postoji drugi nacin da naucim to sto studiram, a inace bih bio zadovoljan i da secem drva. Ne moram da budem neko. Bitno da je meni lepo. (Gde je onaj smajli sto pije pivo?)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by BellyButton
A shta kada nechije studiranje izgleda tako shto pola dana provede na faxu (sa 6 godina mladjim kolegama) a pola u autobusu, stalno je mrtav umoran, nema vremena da izlazi u grad, nema vremena ni za kafu sa drushtvom jednom mesechno shto automatski sa sobom povlachi nedostatak socijalnog zivota, kao i emotivno-ljubavnog... Zivi sa roditeljima...a zbog chega? Da bi uzeo nastavnichku diplomu...
I to je sve dobra priprema za slučaj da se jednom zaposli u struci sa tom nastavničkom diplomom... tada je sve isto samo se ovo sa 6 godina mladjim kolegama pretvara u sa 20-23 godine mlađim đacima
plus su tu još i džangrizave nastavnice sa kojima moraš da usklađuješ sve što radiš (no 2 tests on the same day! :bic: )
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Marvin
I bi prijemni. I bi mnogo dobro.
Pa ?ta sada? Ve? si odustala od uzletne karijere me
Korisnikov avatar
By jukie
Pa ja donesem moju diplomu iz osnovne škole i kažem "nemam više škole, hoću da budem higijeničar"
Korisnikov avatar
By Val
:smeh: jukie. Za sve ljudi nadju izgovor bre.
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Val
:smeh: jukie. Za sve ljudi nadju izgovor bre.
Nevjerovatno je to kojih granica čovjek može izmanipulirati(samoobmanuti) sam sebe.....ubjedit o ono što je lakše a ne bolje.
Sjedim neki dan u školi sa driektorom koji je bio moj omiljeni nastavnik..razgovaramo o mom sinu i dolazi žena sa nekim pitanjem,on joj odgovara i njoj se to ne sviđa...i on je pita,srećice(tako se inače toplo obraća) želiš li ti lako ili dobro?

I ja sam se to sažvakla pokasno,ali,nikad nije kasno.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
.....potpuno sam rasejana i nesposobna za rad u kafani....zato i zavrsavam fakultet
Korisnikov avatar
By reveal
:lol:

odlicna tema.... :smeh:

the1 - sto si izostavila automehanicare? Jel ti hoces da kazes da lezbejke ne mogu da budu automehanicari? :roll: :hand:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by 2Q2Bstr8
rađena je nezvanična statistika za studije elektrotehničke struke. kad se računa prosečna inženjerska plata u karijeri i podeli sa brojem ispita, izađe da svaki položeni ispit na faksu donese preko 10 hiljada dinara. no, to je prosečna inženjerska plata...
350.000 dinara prosecna inzinjerska plata?!

u kojoj drzavi? :smeh:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by reveal
the1 - sto si izostavila automehanicare? Jel ti hoces da kazes da lezbejke ne mogu da budu automehanicari? :roll: :hand:
Mislim da su u velikom broju slucajeva automehanicarke pa je to nekako samorazumljivo. :giggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!