- 20 Jul 2008, 22:54
Switch the partner or?
Kapiram da gubish respekt ukoliko partner svichuje!? Mnogi kazhu da si dobar Dom TEK kada i sam iskusish sub-stranu. E vala, ja ne doshla u to iskushenje. Nije mi trip.
I vidish, eto momenta u kojem mi se nametne josh jedan odgovor na ovu temu! Switch...to bi MENI bilo previshe!
Originally posted by Nanny Ogg
Kako kome sta treba
Nekome je to lajfstajl, kao sto rekoh, Dom/sub su u "normalnom" zivotu. Ja se lozim na to, kao vrstu fantazije, ali kao sto rekoh, nisam u stanju to da izvedem, nisam takva licnost
@Val-da naravno, stalno ponavljamo da BDSM UOPSTE ne mora da ukljucuje fizicki bol, toliko puta sam to ponovila, da sam postala dosadna sama sebi
Eto Val pomenu-ima devojaka koje su u fazonu 24/7, ja nema sanse da budem u tom head spacu kao da mi je lifestyle.
Uostalom, ja sam swich
Samo iskljucivo jedno il drugo sa razlicitim partnerima (evo i to sam tolko puta rekla da mi se smucilo )
Switch the partner or?
Kapiram da gubish respekt ukoliko partner svichuje!? Mnogi kazhu da si dobar Dom TEK kada i sam iskusish sub-stranu. E vala, ja ne doshla u to iskushenje. Nije mi trip.
I vidish, eto momenta u kojem mi se nametne josh jedan odgovor na ovu temu! Switch...to bi MENI bilo previshe!