Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by allexa37allexa,
@ mikka : "Oklevam koji bi bio odgovor, jer nisam siguran ni u definiciju sujete.
Mislim da covek treba biti svestan svojih kvaliteta, (kao i tudjih) da bi uopste mogao i da ih razvija, i zato mora biti sposoban za rad na sebi, sto podrazumeva prihvatanje konstruktivne kritike, a sto oznacava kontrolisanu sujetu.
Jer u praksi uvek ce biti pametnijih od tebe, lepsih, talentovanijih,(cim pomislis kako se "izdignes" nad nekim drugim svojom "
Mislilm da u tovom opisu nije riječ o sujeti...barem one koju ja pronalazim kod sebe.
Sposobna sam prihvatiti kritiku,divim se ljudima koji znaju više od mene jer uz njih mogu i ja više saznati,ne smetaju mi ljepši od mene,naprotiv,uživam u njihovoj ljepoti....i sama sam samosvjesna i zadovoljna svojim izgledom ali sam opet užasno sujetna.
Npr. zadnji put sam to skužila kada me je ostavljala draga koju sam neka jako voljela...te emocije više nisu bile jake ali sujeta me je razarala..kako neko mene da ostavi.
Originally posted by ancheOriginally posted by Ulixuciteljica kaze da je to za toOriginally posted by ancheOfftopic: takva vezba postoji?
kad na jogi radim vezbu za susret sa sopstvenim egom, pocnem da se gusim
to ovako izgleda, samo sto su sake stisnute u pesnice na preponama.
Originally posted by m..
... imam neke zice, ali ih ljudi generalno mashe i traze tamo gde ih nema (kad ih traze).
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!