- 07 Avg 2008, 23:18
Pravi prijatelji shvataju i tudje potrebe,a to nekada zahteva i odraslo razmisljane i prihvatanje stanja....Ako ste zavrsili vezu i nastavili dalje,zasto vam je to toliki problem sta je vas prijatelj pozeleo pored sebe?
Zapravo svi koji imaju problem sa tim treba da se zapitaju zasto im to toliko smeta,medjutim problem je sto neki ne zele da priznaju da nisu prezalili ex-a,i da su zapravo na fundametnalnom nivou posesivni kako prema prijateljima tako i prema ex/vima...
p.s.I to da je gay svet mali je cinjenica ,a ne pokusaj izgovora ili opravdanje...
Originally posted by ZwezdicaNe nisi me razumela,pod suprotnim pravcem podrazumevam da svojim prijateljima bih dozvolio("bih"posto se to nije dogodilo ,bar ne jos)da startuju moje bivse.Nekako gledano meni to sto neko rece deluje kao da pokusavate da posedujete nekog i da mu lupite pecat,a sve pod izgovorom i pozivom na lojalnost...mislim da u realnosti ,lojalnost nema veze sa tim,to je samo cista ljubomora,koja je ok ,mislim i to je deo nas....Ali nemojte je lazno predstavljati...
Da bih,mislim mali je ovo gay svet,i takve situacije su poprilicno moguce.A i meni je glupo da sad ponistavam svoja osecanja samo zato sto je moj drug imao svoju pricu sa tom osobom.Naravno to ide i u suprotnom pravcu.Mada je tajming vazan u takvim situacijama....
Shvatam ja da su u ovom svetu svi bili sa svima, i tipicne price moja sadasnja je bivsa moje bivse, a sadasanja je dobra drugarica sa mojom dobrom drugaricom, a pre 5god. su bile u shemi bla bla bla...
Ali, to sto je ovaj svet mali, ne treba da bude opravdanje za takvo ponasanje prema pravim prijateljima. Zar ne? Ili sam ja mentol!?
Poenta je sto to u ovoj prici ne ide u suprotnom pravcu, nego se samo ta moja drugaria lomi oko te moje ex (koja inace nikada nije imala lepo misljenje o toj drugarici, sada shvatam i zasto, mozda je bila vidovita)...
Pravi prijatelji shvataju i tudje potrebe,a to nekada zahteva i odraslo razmisljane i prihvatanje stanja....Ako ste zavrsili vezu i nastavili dalje,zasto vam je to toliki problem sta je vas prijatelj pozeleo pored sebe?
Zapravo svi koji imaju problem sa tim treba da se zapitaju zasto im to toliko smeta,medjutim problem je sto neki ne zele da priznaju da nisu prezalili ex-a,i da su zapravo na fundametnalnom nivou posesivni kako prema prijateljima tako i prema ex/vima...
p.s.I to da je gay svet mali je cinjenica ,a ne pokusaj izgovora ili opravdanje...