Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Ulix
Originally posted by anche
kad na jogi radim vezbu za susret sa sopstvenim egom, pocnem da se gusim :nope:
Offtopic: takva vezba postoji? :sweet:
By mikka
Oklevam koji bi bio odgovor, jer nisam siguran ni u definiciju sujete.
Mislim da covek treba biti svestan svojih kvaliteta, (kao i tudjih) da bi uopste mogao i da ih razvija, i zato mora biti sposoban za rad na sebi, sto podrazumeva prihvatanje konstruktivne kritike, a sto oznacava kontrolisanu sujetu.
Jer u praksi uvek ce biti pametnijih od tebe, lepsih, talentovanijih,(cim pomislis kako se "izdignes" nad nekim drugim svojom izvanrednom pamecu- seti se Ajnstajna, fizickim izgledom- seti se npr. A Jolie ili njene skoro lepse polovine :lol: , pa cak i dobrotom- seti se Isusa, itd itd) i u jednom divnom prirucniku "kako da unistite svoj sopstveni zivot" prvi savet je- pocnite da se poredite sa drugima.
Zato mislim da je jedini reper prema kome covek da se orijentise upravo on sam, i onda nece imati potrebu ni za podilazenjem, ali ni za "izdizanjem" nad drugim ljudima. To je po mom misljenju najzdraviji pristup.
Tacno je da umetnici imaju izvesnu sujetu, jer i sami rade dosta na estetskim kriterijumima koje primenjuju na sopstveno stvaralastvo, a cesto im se "omili" i da ih primene i na drugima. Ali ja smatram da tu bolesna sujeta nije nikako obavezujuca, jer se onda stice utisak da su umetnici zapravo egocentricne gnusobe koje stvaraju "sebi u slavu", a ne prvenstveno radi samog uzivanja u umetnosti i drugih ljudi kojima se i posvecuje. Doduse, siguran sam i da ima takvih umetnika, ali je za mene svaka umetnost koja nije humanisticka(a takva se tesko moze "isfolirati") po pravilu zatamnjena.
Korisnikov avatar
By Blady
Sujetna sam, malo da jesam... niti moju treba da hrani neko, dok dosta ljudi to radi.. hrane se...
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Ulix
uciteljica kaze da je to za to :blenta:

to ovako izgleda, samo sto su sake stisnute u pesnice na preponama.

Slika
Korisnikov avatar
By Modesty
@ mikka : "Oklevam koji bi bio odgovor, jer nisam siguran ni u definiciju sujete.
Mislim da covek treba biti svestan svojih kvaliteta, (kao i tudjih) da bi uopste mogao i da ih razvija, i zato mora biti sposoban za rad na sebi, sto podrazumeva prihvatanje konstruktivne kritike, a sto oznacava kontrolisanu sujetu.
Jer u praksi uvek ce biti pametnijih od tebe, lepsih, talentovanijih,(cim pomislis kako se "izdignes" nad nekim drugim svojom "

Mislilm da u tovom opisu nije riječ o sujeti...barem one koju ja pronalazim kod sebe.
Sposobna sam prihvatiti kritiku,divim se ljudima koji znaju više od mene jer uz njih mogu i ja više saznati,ne smetaju mi ljepši od mene,naprotiv,uživam u njihovoj ljepoti....i sama sam samosvjesna i zadovoljna svojim izgledom ali sam opet užasno sujetna.
Npr. zadnji put sam to skužila kada me je ostavljala draga koju sam neka jako voljela...te emocije više nisu bile jake ali sujeta me je razarala..kako neko mene da ostavi.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Nisam nesto preterano razmisljala o tome. Pretpostavljam da sam sujetna u nekoj srednjoj, ocekivanoj meri...
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Nisam nesto preterano razmisljala o tome. Pretpostavljam da sam sujetna u nekoj srednjoj, ocekivanoj meri...
Šta kažeš u očekivanoj mjeri...zar to neko očekuje od nas :lood:
:setnja: kiss :)
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Pa, ako su svi sujetni (a jesu), onda sam i ja.
A srednje, u ocekivanoj meri, pa ni manje nego drugi, ni vise nego drugi...
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Pa, ako su svi sujetni (a jesu), onda sam i ja.
A srednje, u ocekivanoj meri, pa ni manje nego drugi, ni vise nego drugi...

Ako,Ako...treba malo ;)
By mikka
Originally posted by allexa37
@ mikka : "Oklevam koji bi bio odgovor, jer nisam siguran ni u definiciju sujete.
Jer u praksi uvek ce biti pametnijih od tebe, lepsih, talentovanijih,(cim pomislis kako se "izdignes" nad nekim drugim svojom "

Mislilm da u tovom opisu nije riječ o sujeti...barem one koju ja pronalazim kod sebe.
Sposobna sam prihvatiti kritiku,divim se ljudima koji znaju više od mene jer uz njih mogu i ja više saznati,ne smetaju mi ljepši od mene,naprotiv,uživam u njihovoj ljepoti....i sama sam samosvjesna i zadovoljna svojim izgledom ali sam opet užasno sujetna.
Npr. zadnji put sam to skužila kada me je ostavljala draga koju sam neka jako voljela...te emocije više nisu bile jake ali sujeta me je razarala..kako neko mene da ostavi.
allexa,
to i ne mora biti sujeta, vec da si prosto svesna da vredis kao osoba, pa si se cudila zbog tog rastanka...ali, obicno u ljubavi osecanja nisu obavezno skopcana sa kvalitetom voljene osobe (a narocito ako je idealizujemo).
tu, mislim, nije sustina ko je dovoljno dobar kao covek, vec ko je dovoljno dobar- za tebe.
ja znam jednu divnu, osecajnu, zenstvenu i veoma inteligentnu devojku (gotovo neverovatna kombinacija), i nakon nekog vremena provedenog sa njom, i kratke veze, shvatio sam da ona nema "ono nesto", onaj okidac koji bi me lansirao na sedmo nebo. :drama:
i znam da tada uzasno zvuci klise: "eh ti si zaista sjajna devojka, ali nismo jedno-za drugo"
verovatno joj je reakcija posle bila poput pomenute tvoje, a to je sasvim normalno
s druge strane, kada sam imao 19 dina, bio sam u jednoj veoma uzbudljivoj, opet kratkoj vezi, sa zenom od 31 (pa su me ortaci 24/7 zajebavali "stara koka, dobra supa"), ali ona je uspela nekako da "light my fire" ;) :giggle:
uostalom, ne mora covek biti sujetan po pitanju svih stvari
mozda si ti eventualno sujetna kada je rec o umecu u ljubavnim odnosima, mada smatram da je ta tvoja reakcija i zdravija po ljudski ego(sto nema nikakve veze sa patologijom egocentrizma), svakako bolje nego da ocajavas i mislis kako ne vredis jer jedna osoba nije zelela vise vezu sa tobom ;)
dakle: zdravo je biti svestan svojih kvaliteta
sujeta je verovati kako si "bolji" od drugih ljudi zbog nekih osobina, i gledati ih sa visine zbog toga, po nekoj mojoj interpretaciji ;)
a mozda i prosto lupetam
:novine:
Korisnikov avatar
By Modesty
E onda dragi moj simpatični i pamketni mikka,sve si lijepo sročio i iznad svega istinito . Ja definitivno nisam sujetna :predaja: ....uvijek mi prijalo više društvo pametnih ljudi iz prostog razloga što sam osoba željna novih saznanja a i valjda što nemam kompleks niže vrijednosti a ni onaj drugi,hvala Bogu ;)
By Ulix
Originally posted by Ulix
uciteljica kaze da je to za to :blenta:

to ovako izgleda, samo sto su sake stisnute u pesnice na preponama.

Slika
:lol:

za 7 godina intenzivnog vezbanja joge, naucio sam da je dobra za varenje, narocito posle obroka, za regulaciju krvnog pritiska i za ublazavanje bolova u kolenima.

ako i jeste za susret sa sopstvenim egom, u mom slucaju je i vise nego neefikasna.

ali bar imam redovnu stolicu. :lol:
Korisnikov avatar
By anche
o pa mogli bismo da otvorimo zasebnu temu - vasa omiljena asana, npr. :lol:

a za ovo, :neznam: mi za probavu radimo indijski cucanj :smug:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
E, stvarno biste mogli :)
I onda da nama neupucenima objasnite osnove joge, sta je za sta dobro i tako to :)
By Ulix
Iyengar kaze da je za to. Hoces da kazes da on laze? :lol:

Pa otvori temu, eto me tamo. :hyper:
Korisnikov avatar
By m..
Pa mhm, nisam nesto preterano sujetna, mada umem da budem, imam neke zice, ali ih ljudi generalno mashe i traze tamo gde ih nema (kad ih traze).
Pre ce biti da sam unekoliko egoisticna i samoziva, ali se trudim da okolina ne pati zbog toga i da to prepoznam na vreme.

E sad, ja sam najlepsa, najpametnija i sve naj naj, ko mi ne veruje moze da mi pljune pod prozor :p
Korisnikov avatar
By Madonna
ima odličnih postova ođe, svaki drugi bih citirao! :fancyklap:
neko me skoro pitao šta je uopšte sujeta.

primetio sam u poslednje vreme da dosta novih pesama gura VANITY u prvi plan, dal u refrenu ili je akcentovano heavy breathingom, npr. xtina, natalia kills.. i tako dalje. pa pošto je popularno, da vidimo šta misle mladi ljudi danas :awesome:

a ontopik ja sam onaj što se stidi :blush: :lol:
By alexandermagic
Jako sam sujetan i to ne krijem.

Svako "dohranjivanje" sa strane je dobrodošlo, ali ne i neophodno.
Korisnikov avatar
By bas bleu
@null: so, all the resurrecting is in honour of the coming easter?
Korisnikov avatar
By Madonna
hahahh :smeh:
nah, reko da ODGOVORIM I NA POSLEDNJU TEMU MUAHAHAH
Korisnikov avatar
By Galateja
Sujetna sam, ali sve je dobro dok mogu da upravljam njom i preusmeravam je. Gadno bi bilo da je ona jahač, a ja kobila. ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
Meni u ovom smislu vise odgovora Hlevdijina tema "da li ste preboleli sebe".

Jesam sujetna, ali ne preterano. Vrlo rado slusam savete drugih za koje smatram da su u nekim stvarima iskusniji i pametniji. Na poslovnom planu najvise. Znam da recimo neko ko radi 20 godina neku stvar je ONOLIKO u tome vicniji od mene. I ako znam i osecam da mi neko zeli dobro, vrlo cesto cu da poslusam savet, kad procenim da je pametniji i objektivniji od mog licnog.

Sujetna sam po pitanju nekih stvari za koje mislim da sam ja iskusnija i pametnija.
Jbg, moram i ja da budem za nesto :namig2:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Pfffffff, odvratna mi je sujeta, izvlaci iz ljudi grozne stvari.
Sujetna sam, cinjenica, kao i svi. Trudim se vec duze vremena da je smanjim i ide mi sto sam starija, sigurnija u sebe.
By Kragi
Originally posted by m..

... imam neke zice, ali ih ljudi generalno mashe i traze tamo gde ih nema (kad ih traze).

:hail:

bas to. kad se trude da ubodu a nikako. :lol:

Sto rece m... imam neke zice (a verujem da ih imaju svi) ali generalno mislim da i nisam bas.

Druga varijanta je kad volim, tada sam sujetan za trojicu :tuc: :tuc:

Pomenute zice mogu da se hrane al' opet ne po svaku cenu i ne bilo ko. Opet mora da se ubode. ;)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Milslim da nisam sujetan, previse je to cimanja biti tako nesto.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!