Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Çâðê_DUP
Originally posted by Zwezdica
Da bih,mislim mali je ovo gay svet,i takve situacije su poprilicno moguce.A i meni je glupo da sad ponistavam svoja osecanja samo zato sto je moj drug imao svoju pricu sa tom osobom.Naravno to ide i u suprotnom pravcu.Mada je tajming vazan u takvim situacijama....

Shvatam ja da su u ovom svetu svi bili sa svima, i tipicne price moja sadasnja je bivsa moje bivse, a sadasanja je dobra drugarica sa mojom dobrom drugaricom, a pre 5god. su bile u shemi bla bla bla...

Ali, to sto je ovaj svet mali, ne treba da bude opravdanje za takvo ponasanje prema pravim prijateljima. Zar ne? Ili sam ja mentol!?

Poenta je sto to u ovoj prici ne ide u suprotnom pravcu, nego se samo ta moja drugaria lomi oko te moje ex (koja inace nikada nije imala lepo misljenje o toj drugarici, sada shvatam i zasto, mozda je bila vidovita)...
:tornado:
Ne nisi me razumela,pod suprotnim pravcem podrazumevam da svojim prijateljima bih dozvolio("bih"posto se to nije dogodilo ,bar ne jos)da startuju moje bivse.Nekako gledano meni to sto neko rece deluje kao da pokusavate da posedujete nekog i da mu lupite pecat,a sve pod izgovorom i pozivom na lojalnost...mislim da u realnosti ,lojalnost nema veze sa tim,to je samo cista ljubomora,koja je ok ,mislim i to je deo nas....Ali nemojte je lazno predstavljati...

Pravi prijatelji shvataju i tudje potrebe,a to nekada zahteva i odraslo razmisljane i prihvatanje stanja....Ako ste zavrsili vezu i nastavili dalje,zasto vam je to toliki problem sta je vas prijatelj pozeleo pored sebe?
Zapravo svi koji imaju problem sa tim treba da se zapitaju zasto im to toliko smeta,medjutim problem je sto neki ne zele da priznaju da nisu prezalili ex-a,i da su zapravo na fundametnalnom nivou posesivni kako prema prijateljima tako i prema ex/vima...

p.s.I to da je gay svet mali je cinjenica ,a ne pokusaj izgovora ili opravdanje...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Nije tako, pogrsno si shvatio celu pricu..
Meni bi bilo ok da je ta drugrica meni u lice rekla da joj se moja ex svidja i sve bi bilo ok manje vise...
Procitaj deo teme o tome...
Stvarno ne osecam nista prema toj ex, to je gotova prica...
Korisnikov avatar
By Blady
Btw sve vise i vise vidim.. koliko ih je.... :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Black Lady
:murkan: njima ;)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne bih nikada se petljao sa bivsima najblizih prijatelja... a i ne poklapaju nam se bas ukusi... moj je nenormalan, tako da... nema tu problema :)

Jedino sto mi se desilo jeste da me je najbolji drugo pre koju godinu odjebao iz svog zivota kada sam se pokacio sa njegovom tadasnjom devojkom, sa kojom je u tom trenutku bio daj Boze mesec dana...

Ali dobro, ipak se ispostavilo da je tako bolje za mene.
Korisnikov avatar
By Blady
Ne moze se to zaustaviti... gamad su to....
Ma boli me bre.... vise kurac za sve..:kupanje:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ne moze se to zaustaviti... gamad su to....
Ma boli me bre.... vise kurac za sve.. :kupanje:
Nemoj tako, misli pozitivno, budi negativna.. hehe.. :zvezda: :hyper: :hyper: :hyper:
Korisnikov avatar
By Blady
Ja sam pozitivna... i privlacim pozitivno, i zato gamad dalje....
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ja sam pozitivna... i privlacim pozitivno, i zato gamad dalje....
:dance: go girl :carica:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
:carica: tnx baby
Nem' na chega... :dj: :chestram:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Sta napraviste od ozbiljne teme :nope:

Elem, ja dosla da pozovem zwezdicu u mrachionicu :)
Korisnikov avatar
By Modesty
sama sam odan i iskren priljatelj i sve lažno i površno sam odjebala od sebe i pod cijenu da ostanem sama
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
:zacepi: Kako se to obicno kaze "dok covek ne lupi glavom o zid,nece se opametiti."
Elem, ja sam jedna od tih "primeraka" koji dok NE RAZBIJU ZID GLAVOM ne ukapiraju da uopste poseduju mozak, jer kroz zivot idem srcem,sto je velika greska (zadrti emotivci - idealisti se u ovom trenutku nikako ne bi slozili samnom), ali zbog mog stava o prijateljstvu cini mi se da sam "polupala" kineski zid!!
Ne mogu da kazem da sam "izgubila" prijatelje, pre mi se sve nesto cini da ih NIKADA nisam ni imala. Uvek je tu postojala neka ljubomora, zavist, pohlepa i jos neki nebulozni razlozi.
Tipa : zivim sama-i sada odredjenim personama je krivo sto imam takvu vrstu slobode (WaU ti imas svoju gajbu i zivis SAMA!!! Oh, pa blago tebi!!), sto je BOLESNO,jer zivim sama od svoje 16 godine posto su moji umrli, a nemam brata/sestru i sad logicno je da cu ziweti sama, sto definitivno nije "za zavideti' jer tu su racuni,sama kuvas,sama peglas,sama ustajes ujutru i nema nikog da ti pozeli uvece laku noc,niti ikog da te saceka kuci gde god da odes.Mislim da to nije uopste za ljubomoru,zavist...ali ljudi su to ipak.
I tako dok sam ja na kraju ipak ukapirala da nemam prijatelje vec samo poznanike, i par dobrih drugarica kojima mogu da se poverim oko nekih manje-vise bitnih stvari,mnogo sam propatila, tako da te potpuno razumem.
E sad,skrenuh sa teme...totalno! Sorry,verovatno sam napisala previse,ali eto neka to bude kao neki uvod u ono sto nazivamo prijateljstvom.
Prijatelj pre svega treba da bude zrela licnost, da bi mogao da te razume.
tvoja drugarica ocigledno nije dovoljno zrela da bi razumela tvoje emocije, jos je ispala i neinteligentna jer je upotrebila glupo nepisano pravilo "NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA", u sustini sigurna sam da je i ona sama potpuno svesna koliko je pogresila,ali ne verujem da ce to i sebi da prizna.Tako da na neko pomirenje nemoj da racunas.Napisala si da se znate godinu,dve ,tri...
Nebitno!Za prijateljstvo su potrebne godine i godine...
Mene je moj najbolji prijatelj koga sam stavila ispred same sebe i koji mi je bio primarna licnost u zivotu izdao na najmizerniji i najgori nacin koji postoji time sto je pricao da me je jebao!A poznavali smo se 9 godina.Hej! 9 GODINA NIJE MALO!Tu sam napravila fatality gresku,sto sam njega stavila ispred svega i svakoga.bio mi je bitniji od decka sa kojim sam tad bila 3,5 godine,malte ne sam svog decka "primorala da my se klanja" kada izadjemo, i kada god bi se on nasao u drustvu svi ostali ukljucujuci i mog decka bi bili "ispod" njega ignorisani.Jer on je bio moj brat,mi smo prosli kroz iste zivotne situacije,on me najbolje kapira...bar sam do onda tako mislila!
Greska!
NIKADA NEMOJTE STAVLJATI PRIJATELJE ISPRED VOLJENOG BICA!JER UPRAVO TO VOLJENO BICE TREBA DA VAM BUDE NAJBOLJI PRIJATELJ!

Podrazumeva se da nikada ne bih startovala ex decka/devojku od prijatelja...ma ni od poznanika/ce jer uvek tu dodje do neke nazovimo to "svadje" ili do nekog traca.A u sustini i nisam tip koji voli da preuzima ostatke od nekoga."E, ti si bila sa tim tipom i sada cu ja posto vi vise niste zajedno,otkacila si ga, da mu celivam rane i da ga tesim i budem sa njim koji je prakticno ostatak od onoga sto ste vas dvoje nekada bili",hwala ali neka hvala.

:vulkanac:
Ne! Nemoj da joj se javljas!
budi dovoljno ponosna da ona shvati da je pogresila i dovoljno pametna da OBE ukapiraju da su na gubitku!!!
Korisnikov avatar
By Dina
Kod mene ne postoje lazni prijatelji. Onog trenutka kad pomisljam da su lazni onda vise nisu prijatelji...

Ne bih blagonaklono gledala na veze prijatelja i bivsih. To je zato sto ja te bivse i dalje volim na neki nacin, to sto se nasi snovi nisu ostvarili ne znaci da sam ja zaboravila da su postojali. Prema prijateljima opet imam neku drugu vrstu ljubavi. To sve opet ne znaci da bih prekinula prijateljstvo. Ukoliko bi mi osoba otvoreno rekla svoje namere, rekla bih kako se iskreno osecam u vezi toga. U nekom slucaju mi mozda ne bi posebno smetalo, u nekom mozda bi, zavisi koja je osoba u pitanju, razne okolnosti itd...
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Dina
Kod mene ne postoje lazni prijatelji. Onog trenutka kad pomisljam da su lazni onda vise nisu prijatelji...
Upravo tako.... slazem se sa ovim, i krenula da primenjujem razciscavanje...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Zaljubljena
Sta napraviste od ozbiljne teme :nope:

Elem, ja dosla da pozovem zwezdicu u mrachionicu :)
Hahahahaha.. Cija je ovo zveeeeezda.. ;)
Korisnikov avatar
By Sanguine
Deshavalo se....vishe ne.
Jednostavno imam jako mali broj prijatelja i ljudi s kojima se stvarno druzim.

Gomilu,ali gomilu ljudi sam eliminisao iz zivota i funkcionishem u takvom krugu ljudi gde dechko nikad nece biti problem,potencijalna konkurencija mom drustvu.

Jbg treba zaista upoznati i biti blizak sa ljudima sa kojima se druzish da bi bio siguran da ti nikad ne bi zaboli noz u ledja....teshko je to,ali izvodljivo.
By Speculum Columbae
Nisam imao iskustava sa lažnim prijateljima, ali sam na žalost mnogo puta ja ispao lažan prijatelj i izneverio/ispao skot.
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Dante

..ali sam na žalost mnogo puta ja ispao lažan prijatelj i izneverio/ispao skot.
ditto.

mada..
ko je to od mene dobio, negde je vec (kod mene) to necim i zasluzio.
tako funkcionisem, ne morim se istim kasnije, pa mi nije ni 'na zalost'.
prilicno sam u miru sa tudjim i svojim postupcima.

{da, desava se da se zabagujem oko neke situacije, razmisljam, vagam, osetim se i lose itd.. a sto sam starija, sve brze stigne momenat kad uradim SEC SEC i osoba je dead to me. cold, cold.}

EDIT: procitala sam uvodni post, i DA, to sto je ona uradila je za neoprost; a bolje je sto pre saznati koliko je neko govno.
bila sam u raznim spanskim serijama i ja.. ali sam u miru, brzo mi se sve to slegne.
i naravno da je trebala da bude direktna, ne podnosim pi*ke od ljudi.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Dina

Ne bih blagonaklono gledala na veze prijatelja i bivsih. To je zato sto ja te bivse i dalje volim na neki nacin, to sto se nasi snovi nisu ostvarili ne znaci da sam ja zaboravila da su postojali. Prema prijateljima opet imam neku drugu vrstu ljubavi. To sve opet ne znaci da bih prekinula prijateljstvo. Ukoliko bi mi osoba otvoreno rekla svoje namere, rekla bih kako se iskreno osecam u vezi toga. U nekom slucaju mi mozda ne bi posebno smetalo, u nekom mozda bi, zavisi koja je osoba u pitanju, razne okolnosti itd...
Lepo receno.
Korisnikov avatar
By colorado
Nisam imao ta histerisanja... pogotovo ne zbog navedenih razloga.

Imao sam lazne prijatelje... ali to je bilo samo u onoj fazi posle pravog prijateljstva kad shvatimo da smo se promenili, a tesko nam je da se razidjemo. H,vatamo se za poslednju slamku, a ustvari jedva cekamo da se ista pokida. I to mi je okej. Trudili smo se koliko smo mogli.

Bilo je i onih koji su govorili jedno, a radili drugo... ili bili pasivno-agresivni... i tad razlaz nije bio prijatan.
Mozda sam i ja nekad ispao ovakav, a da ne znam. Za sad drzim da nisam jer mi nije nikad receno.

Kad mislim da je neko ispao sranje prema meni, ja volim to da im i smireno i jasno stavim do znanja... onako, pedagoski. :) I dam im mogucnost da me pobiju ako mogu ili hoce.... sve zarad otklanjanja problema i napretka veze. Tako volim da se i meni objasni.
Drugacije ne mogu da budem prijatelj s nekim, osim one vrste gde nemam puno zajednickih tema i aktivnosti s njima, ali smo tu s vremena na vreme da ucinimo jedno drugom.
By Bombina
ajooj,Zvezdice sta ce ti ona koja te muva,zapamti ona je masina..
zapravo,ne veruj,sto ti je dokazano stvari su promenile,ali postoji mogucnosti da se vrate unapred moguce da se vraca unazad..ne bi ja dovela situaciji,imam prijateljicu uvek postuje muva druge,a ne mene..Kako da ti kazem lako je reci da ti ocekujes da ona oce da pozove,ili na sms mozda ce desiti kad ona predomisli ,ne moze covek da je nahvata.Mislim da ne bi mogla da povuces sa njom,ne zahteva paznju,primaljiva
nije ti dovoljno imala pazlje,kreni putem nadji novu..kako ti zelis?
Korisnikov avatar
By sunflower5
Nemam takve prijatelje, bar se jos nije pokazalo da je neko takav.
A ne bih mogla ni da uradim tako nesto svom prijatelju, previse je tu komplikacija da bih se sad i ja uplitala u celu pricu.

:odbij:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!