Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By GuzaKoMeduza
Originally posted by Lakiboy_ns
^^
Pa kako moze klub koji se zove Atrijum ustvari da bude klub koji se zove Nublu? :lol:

Nubly ti je izmedju skupstine grada i.....?
Ako zelis detalje o Nubly shibni u2u sa pitanjima...ne treba javno previse otkrivati lokacije i detalje citaju ovo i ljudi koji ne bi trebalo :grebanje:
pfff pa sta ja znam .... mozda to ovi picani sa foruma zovu Nublu ( ono na spratu ).Objasnio mi je jedan forumash. isao sam u isidorinu gimnaziju, i kad god bi pobegao sa casa tamo bi visio, pre se zvalo " prostor " eto nisam niznao da je tamo steciste ...
Jel je to i gay i lesbo mesto ?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Marvin
^^
Pa kako moze klub koji se zove Atrijum ustvari da bude klub koji se zove Nublu? :lol:

Ako zelis detalje o Nubly shibni u2u sa pitanjima...ne treba javno previse otkrivati lokacije i detalje citaju ovo i ljudi koji ne bi trebalo :grebanje:
A i ovo je ultra tajno objašnjenje... :pokazuje:

Između skupštine grada i... pa zagonetene tri tačkice... :lol:
Jeste vala- oko skupštine grada milion mogućnosti... da nije možda semafor ili parking :lol:
Marvine opet se mrstis...znas da to ne valja jer izaziva bore :vogue:

Ja volim inace da budem malo misteriozan i to svi znaju + stvarno mislim da ne treba pisati tacne adrese klubova ovde gde moze svako da ih procita :zastava:
Zato mislim da treba objasnjenja uvek pisati u vidu zagonetki :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by GuzaKoMeduza
^^

pfff pa sta ja znam .... mozda to ovi picani sa foruma zovu Nublu ( ono na spratu ).Objasnio mi je jedan forumash. isao sam u isidorinu gimnaziju, i kad god bi pobegao sa casa tamo bi visio, pre se zvalo " prostor " eto nisam niznao da je tamo steciste ...
Jel je to i gay i lesbo mesto ?
Vikendom uvece je vecina ljudi gay, preko dana ne znam...ne verujem. kazu da je tamo petkom najprometnije.
Uglavnom nije zvanicno gay mesto ali vecina gostiju tamo su ili gay ili gay-frendly ili fag hag's :lol:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Samo da vas obavestim da veceras stizem u Novi Sad i izlazim sa *denijem* i njegovom prijateljicom. :yay:
Mozda cemo svratiti i u taj Nuble, ( ja cu insistirati ), a posle u disko klub Dzoker.
Vidimo se ! Ljubi vas Daca.
:lezkiss:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja veceraske idem do Subotice u izlazak....jel ima neko savet gde bi tamo mogao izaci da je cool? :cool:

Cujem da tamo u centru isto ima neki mali gay klub pa planiram i to da posetim...mada cujem da je to jako mali lokal?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ja veceraske idem do Subotice u izlazak....jel ima neko savet gde bi tamo mogao izaci da je cool? :cool:

Cujem da tamo u centru isto ima neki mali gay klub pa planiram i to da posetim...mada cujem da je to jako mali lokal?
Da, Laki, to ti je u ulici Petra Drapsina u Subotici. Sam centar.
Idi, neces se pokajati. Ja bila vise puta i fino se provela sa mojim subotickim damama.
:yes:
Mada, Subotica je poznata po mega gay zurkama u privatnim kucama. Tu se orgija sve u 16, ulaz se placa gazdi kuce kao i u svakom drugom lokalu, ali imas da jedes pice, kiflice, da pijes rakije i pivo i sve to celu noc za 300 dinara.
Javi mi se na u2u, pa cu te podrobnije informisati gde i kako sto se tih privatnih zurki tice.
:)
By Paris
Ja sam u Ns-u vrlo uskoro. Gde se tamo moze izaci? :kokice:
Korisnikov avatar
By Blady
@Paris O baby...nadam se da se vidimo :)
By Paris
Vrlo rado cu se videti sa tobom :)
By Paris
a sta je to? kafanica? osh' me voditi tamo :sweet: ?
By pipinveliki
to je pub u laze teleckog :party:

vodicu te i na kraj sveta :sweet:
Korisnikov avatar
By faksa101
pa hoce li meni neko preporuciti neki gay party posto cu uskoro u NS PO PRVI PUT kod jednog dragog decka gde nam preporucujete daodemo subotica,novi sad ili nesto trece-kisss svima
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja bio prosli vikend sa teta Daliborkom i jos 3 extra ( opicene ) ribe ( od kojih su nam se dve neplanirano pridruzile ) u Jokeru i ludo smo se proveli. Svi koji su tada bili prisutni upoznali su i videli teta Dacu sa crnim sesirom na kojem je bila crvena ruza . :yes:
Drugarica Svini mi je zalepila vestacke trepavice ( koje sam do ulaska u klub sakrio iza tamnih cvikera ) i bilo nam je ludo i nezaboravno. Postoje i fotke koje cemo uskoro objaviti.
:dancing: :vatroslava:
Korisnikov avatar
By *deni*
E da, svima koji preferiraju opusten provod na otvorenom za male pare, preporucujem okupljaliste oko fontane kod Katolicke porte. Tu imam fantasticne drugare lafcine, sa kojima cesto sedim i pijemo pivo iz plasticne flase od dve litre. Naravno, zezamo se i pevamo usput.
Cak smo jednom prilikom bili i prijavljeni od strane savesnih gradjana "zbog narusavanja javnog reda, mira i spokojstva gradjana " i to tako sto smo navodno " ispustali glasove visokog intenziteta. " :roll:
A samo smo pevali " Treba mi rame tvoje da placem na njemu " , doduse malo glasnije, istina...
:blush:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by *deni*
Ja bio prosli vikend sa teta Daliborkom i jos 3 extra ( opicene ) ribe ( od kojih su nam se dve neplanirano pridruzile ) u Jokeru i ludo smo se proveli. Svi koji su tada bili prisutni upoznali su i videli teta Dacu sa crnim sesirom na kojem je bila crvena ruza . :yes:
Drugarica Svini mi je zalepila vestacke trepavice ( koje sam do ulaska u klub sakrio iza tamnih cvikera ) i bilo nam je ludo i nezaboravno. Postoje i fotke koje cemo uskoro objaviti.
Deniza nikako da mi posalje fotke sa provoda.
Slikala nas je, i teta Dacu i mene i sve ostale koji su bili prisutni tog momenta u separeu, ali slike ne salje na mail. :cupakosu:
Moracu ponovo da je zovem da je podsetim da fotke obavezno posalje, jer imam nameru da ih postavim ovde, prvenstveno zato sto zelim da vidite teta Dacu u elementu sa crnim sesirom i ruzom. :love:
Deniza, salji fotke !
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By *deni*
Inace, veceras smo kod Katolicke porte, pored fontane, od 21 cas pa na dalje, pa ko zeli neka navrati na druzenje. :love:
Bicu u jarko narandzastoj kosulji, pa cete me lako uociti.
:mazi:
Korisnikov avatar
By *deni*
Sinoć je u Nublu bilo vrlo dinamično i interesantno, a provodimo se i danas...
:B
Korisnikov avatar
By Minie
Bilo je bas veselo u Nublu...pola toga se i ne secam...:njanjanja:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Black Lady
aham :spank:
:lol:
Ja sam bio dobar i fin.
Za lom flaša i čaša je kriv moj prijatelj, koji je dosta temperamentan čovek.
Ali ko je lumpovao i lomio, taj neka i plati štetu.
:yes:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Deniza nikako da mi posalje fotke sa provoda.
Slikala nas je, i teta Dacu i mene i sve ostale koji su bili prisutni tog momenta u separeu, ali slike ne salje na mail. :cupakosu:
Moracu ponovo da je zovem da je podsetim da fotke obavezno posalje, jer imam nameru da ih postavim ovde, prvenstveno zato sto zelim da vidite teta Dacu u elementu sa crnim sesirom i ruzom. :love:
Deniza, salji fotke !
:vatroslava:
Divno sam se provela i doći ću opet.
I sama apelujem na tu Denizu koja nas je slikala u separeu da pošalje fotose, da mi ostanu kao divna uspomena u mom intimnom foto albumu i dnevniku.
:love:
Korisnikov avatar
By GuzaKoMeduza
Martha's pub strasno smorio, sad je najbolje na fontani u porti :happy:
Korisnikov avatar
By *deni*
U "Jokeru" me u poslednje vreme nervira i smara to što mi prilaze meni potpuno nepoznati ljudi
i zapitkuju me da li sam ja taj i taj za koga oni misle da jesam.
Kad ja kažem da nisam taj, oni mi kažu
" Ma, jesi, ti si taj, nemoj da lažeš ! "
Čak i da jesam taj, moje je pravo da budem ono što ja hoću i da niko ne insistira
na tome da sam ja taj za koga misle da jesam, ako jednom ustvrdim
da nisam.
Nisam u policiji, već u diskoteci, opuštam se i zabavljam i ne želim da me bilo ko o bilo čemu ispituje.
:)
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 128
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!