Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By anche
jok ja. samo prakticno pitanje. posto mi se ne zavrsava na after-u u sup-u. opet. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by Dana Scully
Izvin'te godspoDŽe iz NiŠ, zašto ste prema žurci raspoložene Crno, pa se ne vidi?
:nerd:
vratile ste se... :eya:

gde mi je ona moja RV?

Hlevdija i ja dolazimo...da se zna...:goran:
Korisnikov avatar
By LittleRed
well, well :D
look who is alive and kicking :zongler:
hoces li ti na party agentice?
Korisnikov avatar
By gorilica
Na ulazu ce biti obezbedjenje i niko bez karte nece moci da udje.
Shto se ozbiljnosti tiche, da, momci su ozbiljni.
Shto se SUP-a tiche, ni prethodnog puta niko ne bi zaglavio tamo, da se ponashao normalno i nije dizao buku i frku. :sudija:
Nish jeste mnogo manji od Beograda, ali nije ni palanka ni selo.
Korisnikov avatar
By anche
da. sretoh veceras organizatore i dobih uveravanje da ce sve biti ok. a narocito je bilo istaknuto da je konacno doslo vreme da nis dobije jednu dobru zurku.

@gorila
ako je tebi normano da te legitimisu samo zato sto si se nasao na ulici u kojoj se nalazi mesto odrzavanja zurke onda :pop:
Korisnikov avatar
By gorilica
Pa jbg anche, ne pishem ja zakone.
Pandur ima pravo da te legitimishe na ulici kad god zeli i bilo kojim povodom, a tvoja zakonska duznost je da mu bez pogovora pokazesh lichna dokumenta tom prilikom. Ukoliko od toga napravish cirkus, chak bude i logichno da te zbog toga privedu. Uostalom, biti gay nije vishe kaznjivo u ovoj zemlji. Sa tom informacijom ti ne mogu apsolutno nishta.
No, tu temu smo vec apsolvirali ranije. Nije ni vreme a ni mesto da je sada opet ozivljavamo.
Korisnikov avatar
By anche
@gorila

jeste. skroz si u pravu. apsolutno je nepotrebno bilo i da braca i sestre u stonvolu 'dizu buku i frku' i daju nam povoda da slavimo dan ponosa.
Korisnikov avatar
By gorilica
Jedno je organizovani protest zbog krshenja ljudskih prava, a drugo je urlanje i rasprava oko toga shto ti neko trazi lichne isprave na proveru.

LM, uklonio sam naziv kluba i fotografiju sa lokacijom. Chisto da se ne bacate u frku bez razloga.
Korisnikov avatar
By starky
e pa ja se nisam ni bacala... :durenje:

ocekujem da ce biti sve ok...:chestram:
Korisnikov avatar
By anche
@gorila

jeste. sve si super pametan. :bye:
Korisnikov avatar
By gorilica
Ajde bre Anche, ne zelim da se sad raspravljamo oko gluposti. Ochigledno da nam se stavovi po ovom pitanju razlikuju i neka ostane na tome.
Ubedjivanje nichemu ne vodi, a i imamo ovde i lepshe aktuelne teme.
Korisnikov avatar
By starky
daaaaaa...pada upoznavanje... ;)

jedva cekam...:hyper:
Korisnikov avatar
By starky
meni je pun auto...znaci 5 nas...:auto:
By polarlicht4.1
Možda svratim. Ukoliko stignem da bar malo raskrčim obaveze i nahvatam još nekog dovoljno zaludnog da ide sa mnom. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Dana Scully
Za gospoDŽe iz NiŠ, nisam mogla da odolim da stanem pored vas, a možda cu to moći da učinim i na žurci :) . Dakle, za LittleRed je odgovor dolazimo, a za anche obećanje da ću ovog puta poneti ličnu kartu.
Za gospoDŽu starky dobrodošlica i poziv da "onu njenu RV", radi podrške, zovemo G(raditeljka)V.
:dancingfever:
Korisnikov avatar
By gorilica
A meni prc? :lol:

Evo josh malo :foto: ambijenta koji nas ochekuje 15.08. :D

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Dana Scully
A za tebe druže gorilica sve pohvale za promociju Niša :oskar:
Korisnikov avatar
By gorilica
awwwwwww :sweet: :kiss:
Bash se radujem shto cu te ponovo videti. :friends:
By Swanheart
i sad mi je zao sto necu stici

id` u cosak i srami se gorilice

:rida:
Korisnikov avatar
By faksa101
poljubac za grad gde sam ucio skolu i ziveo 2 god,u meni najlepsem mestu u Srbiji,nadam se ako mi se obezbedi karta posto necu biti tu vec od sutra, da cu moci da vas sve vidim,jer cu doci na zurku,kissssssss
Korisnikov avatar
By gorilica
Ja bih samo zamolio sve one koji planiraju siguran dolazak na zurku da me kontaktiraju preko u2u-a i kazu mi sa kim dolaze, odnosno sa koliko ljudi, kako bih mogao da organizatorima dostavim spisak.
Karta ce moci da se uzme i na ulazu, ali jedino ukoliko je rezervisana, odnosno ukoliko Vas ima na spisku. Mimo spiska nece moci niko da udje, zbog sigurnosnih mera.
Hvala unapred.
Korisnikov avatar
By gorilica
Ah da, i napishite mi u u2u-u pod kojim imenom da vas vode na spisku. :saint2:
Korisnikov avatar
By starky
@dana...bolje ti je da se naviknes na RV,nego na nadimak iz telefona...:giggle:
Korisnikov avatar
By gorilica
Btw, ukoliko niste znali ili vec prochitali ovde na forumu, od 14 - 17. avgusta se u Nishu odrzava i Nisvile, Jazz festival, pa ukoliko neko voli, imace i zabavu od par dana. :D
Korisnikov avatar
By starky
a ja ponovo dolazim par dana kasnije...na filmski festival...ortakinja mi ladno u ziriju...bice "siroko"...:roflmao:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!