Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mademoiselle
CEka me to uskoro, samo sto cu ja ziveti sa devojkom, ali isto cemo iznajmljivati stan i to...
Korisnikov avatar
By ROYAL
To mi je jos uvek nedosanjani san, ali polako... Bice i to!
Trenutno sam kuci kod mojih, polako pocinjem da popustam po savovima, ali ne jos dugo!

U svakom slucaju srecno, javi kako ide!
Korisnikov avatar
By foolish
Najteze je proslo. Prebacio sve stvari,raspakovao vecinu,sklopio radni sto i komp,ali nemam net :(
krevet me mrzi da sklapam tako da cu spavati u na kaucu,pod uslovom da se ikada nakanim da odem na spavanje.
Nekako mi je mnogo tiho i mirno :sigh:
Korisnikov avatar
By decko
:mazi:

Tako ce ti biti samo prvo vece, posle kad se naviknes ces uzivati sto si sam :)
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Nanny Ogg
Kako je kada zivis samostalno, znaces kada se NE BUDES oslanjao na roditelje :)

Srecno, i uzivaj, posebno u ovom periodu dok te oni jos uvek dotiraju. Pravi zez nije jos poceo :namig2:
Indeed.

..

Ako si finansijski sredjen, mozes i da zivis sa roditeljima, samostalan si manje vise.

..

A ziveti sam.. pa, zavisi kakve prijatelje imas ;)

I kakva si osoba.

..

Ma, sve je to super - samo gledaj da ne jedes samo po pekarama itd - coveku treba kuvana hrana ;)
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Ako si finansijski sredjen, mozes i da zivis sa roditeljima, samostalan si manje vise.

Samostalnost nije samo finansijska. Iskreno, meni mnogo vise znaci da mi niko ne dubi nad glavom i ne odredjuje kad cu da jedem, sta cu da jedem, kad ce da legnem, da li da otvorim ili zatvorim prozor na svojoj sobi kako je tom nekom volja, nego da me finansira.
Korisnikov avatar
By NegativE
Ma bice to sve ok. Ja zivim sam jos od svoje 19 godine i u pocetku ( prva dva meseca ) je bilo malo frke al sad je sve ok:)

Nakon 2 godine u Beogradu, dosao sam u situaciju da odem u INOSTRANSTVO pa i tu zivim sam (ako se izuzmu cimeri i sl. ) sto je MNOGO, MNOGO veca odgovornost i teret! Sad mi sve ono dole zbog cega sam brinuo deluje kao 'cica-maca' no sta ces....sve u svoje vreme.
Ovde su mi tesko pale neke druge stvari tipa jezik, snalazenje u gradu koji nisam poznavao, neka jeza od neizvesnosti sta ce biti sutra i sl. Pogotovo je tesko to da ne znam puno ljudi koju su otisli napolje u mojim godinama (21) a da nikoga nemaju tamo pa sve te price tipa jao, tesko tebi, kako ces sam itd. Tako da su me vise plasile te price i upozorenja nego sama situacija:) :kakodane: .... Ali sve se to nekako prevazidje, vazno je znati sta zelis i biti ubedjen da to i mozes! ..... neko pomenu novac....da, i to je jako jako vazno ali ne i najvaznije....bar ne dole u Srbiji. Ti ces jos imati rodbinu, prijatelje kod kojih mozes otici na rucak i slicno! Ja eto ovde nemam nista od toga ali opet ide....sve je to samosvest i ono nesto sto nosis iznutra!

Kad te uhvati samoca izadjes napolje ili pozoves nekoga...mada i toga ima sve manje s obzirom na tempo zivota i posao/studije kojima si zauzet veci deo dana. Jedino sto meni licno vise puta nedostaje je kuhinja i neka domaca jela....jednostavno i da znas to spremati ( sto je slucaj sa mnom) nema se vremena a nekad ni volje kad si sam! A pogotovu tek oni koji se ne snalaze u kuhinji...hehe....i zato je fast food, rucavanje u restoranima i sl. meni vise toliko pfffuj :(

i kad sve to saberes i oduzmes, vidis da ima vise pozitivnih strana....mada to zavisi i od tipa osobe!
No, najbolje ti je da mozda i ne slusas puno sve ove nase savete ovde vec da 'furas'
sam kako znas i umes bez opterecenja i sve ce doci na svoje. Znas i sam da najbolje plivaju ' neplivaci u hladnoj i mutnoj vodi' jer kad se mora onda se zaista mora! :)

Srecno! :yes:
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Trebalo bi za par meseci da se odselim od mojih i nadjem stan u kome cemo ziveti devojka i ja,jedva cekam :D
Korisnikov avatar
By Blady
Jos uvek nemam pravi samostalni zivot.. ali se sikreno nadam... da cu ga zaista u skorije vreme stvoriti, onako kako ja pozelim....
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx

Samostalnost nije samo finansijska. Iskreno, meni mnogo vise znaci da mi niko ne dubi nad glavom i ne odredjuje kad cu da jedem, sta cu da jedem, kad ce da legnem, da li da otvorim ili zatvorim prozor na svojoj sobi kako je tom nekom volja, nego da me finansira.
Kul.

Ja ne zivim sa svojima od 14e, a finansijski sam 'stabilan' (hahhhahaha pazi 'stabilan'.. ..samostalan ;) ) ne znam koji broj dina...

..

No, to /spavanje, hrana, budjenje/ valjda zavisi od toga kakve roditelje imas, jbg.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!