Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
ja jedva čekam. :cheer:

a gledam skoro sve što prenose (na raznoraznim kanalima) :doh:

mada, najvolem da gledam (specifično na OI) plivanje, skokove u vodu, badminton, tenis i atletiku! :D

ove godine ću ipak biti malo više fokusirana na tenis... ali neću zanemariti sve ostalo. :D
By Bombina
u avgustu uzivat cu da gledam makar navijam za nase
By J...
Jedva cekam, preferiram individualne sportove, bice i mesa iako u Kini jedu pse. :puzzle:

:smokin:
Korisnikov avatar
By Lunja
@ Iris

Gde pratis badminton? Ko to prenosi?
Korisnikov avatar
By Tomek
Kao i svake OI jedva cekam. Imam osecaj da ce ove biti najbolje organizovane do sada.
Ne propustam atletiku i gimnastiku.... Ove godine ni tenis...

A dobro meso i OI uvek idu zajedno....
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Lunja
@ Iris

Gde pratis badminton? Ko to prenosi?
uf, bio je neki strani kanal, ne mogu da se setim koji (nije Eurosport)...
ali sada je badminton malo popularniji pa ga možda i Eurosport bude prenosio.
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by IriS

ja sam se slognuo prosle godine kad mi je drug iz srednje skole na pitanje cime se sad bavi odgovorio : trener badmintona
:puzzle:

ja mislio zeza me, kad ono stvarno :blenta:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Momo
Originally posted by IriS

ja sam se slognuo prosle godine kad mi je drug iz srednje skole na pitanje cime se sad bavi odgovorio : trener badmintona
:puzzle:

ja mislio zeza me, kad ono stvarno :blenta:
taj takmičarski badminton je jako zanimljiv i dinamičan.
ja sam htela da treniram, ali nisam uspela da se uskladim sa njihovim terminima :(
Korisnikov avatar
By starsailor
plivanje i atletiku posebno iscekujem zbog Natalie i Oscara , dvoje sa hendikepom :hail:
Korisnikov avatar
By Adenim
Uvek se radujem Olimpijadi, iako me sport uopste ne interesuje. Volim da gledam atletiku.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
uf, meni je baš teško da odgovorim na anketu, jer me sport generalno jako malo zanima. do sada su mi svake OI prolazile u iščekivanju početka, zatim odgledam ceremoniju otvaranja (btw, to bi bila dobra opcija u anketi da postoji) i tu se otprilike i zagrejem i izduvam za gledanje OI. kao, biće super zanimljivo, onda naletim na prenos nekog sporta i skontam da nema tu sad ništa meni specijalno zanimljivo samo zato što se oni sad takmiče na OI. :sigh:

'aj dobro, gledaću ponekad atletiku i plivanje i možda tenis ako ulovim. iako TV ne gledam skoro ni malo poslednjih nekoliko meseci.
Korisnikov avatar
By anche
:yay: za temu!

glasah za meso :vegi:

tju vidim sta tju gledam uz tenis i altetiku i plivanje i zenski basket i odbojku i fudbal :bale: i tako... :lizalica:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ce gledam koliko budem mogao. Ono sto najvise prizeljkujem je zlato u vaterpolu.
Korisnikov avatar
By starky
plivanje,waterpolo,tenis,nekada basket ( sada nema nasih, pa necu ) :sigh:
Korisnikov avatar
By Marvin
Jedva čekam :yay:

Problem će biti da se ograničim.

Gledaću ceremoniju otvaranja (tu i prigodnu suzu pustim), tenis, odbojku i gimnastiku.
I nadam se samo to.
By Çâðê_DUP
Slika
Korisnikov avatar
By Lunja
Mislim da su vec poceli da primenjuju saobracajno pravilo "par-nepar" kako bi (delimicno) smanjili zagadjenje tokom Igara.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
to, a i zatvorili su nekoliko fabrika. već se smanjuje količina smoga, ali je problem što ovih dana neprestano pada kiša, pa im to dosta remeti planove.
By Storm
Ispostavilo se da sve to nije dovoljno.
Ni par-nepar, ni privremeno ili trajno zatvaranje fabrika... smog je i dalje strašan.
Možda su organizatori namerno stavili ekološki aspekt u drugi plan želeći da se sve pre svega hvale spektakularnim građevinama (i stadion-gnezdo i akva centar su stvarno spektakularni).
A možda su zaista imali dobro nameru da očiste Peking, a onda se ispostavilo da su potpuno podcenili problem.
Cela ova priča nije samo zbog Pekinga i Olimpijskih igara nego je to ilustracija koliko je ova planeta u problemu (ekološkom) i koliko se na tom planu nedovoljno radi.
Korisnikov avatar
By Lunja
Medalje su ruzne za medalju. :giggle:

Slika

Prva asocijacija mi je da su od plastike, a druga - da su kupljene u "sve za 95". :crveni:
By Paranoid Androgynoid
opcija 5, naravno :klap:
samo sto cu tada biti na letovanju pa nisam bas sigurna da cu moci sve da pratim :sigh:
u moru nazalost nema lcd i plazma tv-a.. :sigh:
ali cu hvatati sta god stignem!!!! :foto:
Korisnikov avatar
By deran
Olimpijada je najobicniji komercijalni trash...

Glasah :jazzva:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!