Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By anche
ja kapiram da ljudi cesto prepoznaju bliskost u lezbejskim vezama, ali ne mogu drugacije da je imenuju/razumeju/prihvate pa onda daju takve rodbinske odrednice.

meni se x puta desilo to iako ta bivsa ni malo ne lici na mene. nidje fizicke slicnosti medju nama :roll:

bivse se nisu zvale kao ja, ali kako imam jako cesto zensko ime, ostajem otvorena za tu mogutjnost :sladoled:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Aha. Za mene i devojku cesto misle da smo sestre, imamo slican oblik lica (i to je jedino sto nam je slicno, fizicki)...

:happy:

@anche
Znam da imas jedno od najcescih imena, zato sam i pitala...
Korisnikov avatar
By anche
yup. and not ashamed to use it for a user name :cul:
Korisnikov avatar
By Blady
Sve bivse su mi super.. i dan danas sam ok sa njima, ne znam jel se racunaju crne rupe.... sa nekima jesam ok, sa nekima nisam, i bas zato su rupe... :smeh:
Ali svaka devojka (partner)sa kojom sam bila, nemam lose misljenje...
Korisnikov avatar
By m..
Joj, mene i zenu zovo klonovima, pitaju da li smo sestre i slicno, a ne licimo uopste, samo smo iste visine.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Cool :)
Pa, dobro, kazu da partneri vremenom pocnu da lice jedno na drugo (u ovom slucaju jedna na drugu) :)
Korisnikov avatar
By m..
A onda me ona zajebava (gledale smo one maturante po NS) da svaka za koju sam rekla da je slatka lici na mene. QQ.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..
A onda me ona zajebava (gledale smo one maturante po NS) da svaka za koju sam rekla da je slatka lici na mene. QQ.
Zene to cesto rade :)

Hlaefdige recimo stavlja zene na avatar koje mi lice na nju, lozi se na Deril Hanu koja me definitivno poCeca na nju isto.

Ja volim zene koje su dijametralno razlicite od mene (cak da i ne pominjemo butch cice) recimo femme devojcice koje su mi privlacne su obicno nekako tananaste i bledunjavaste-sto ja nikako nisam :D
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Meni se dopadaju devojke koje podsecaju na mene... Dopadaju mi se i razlicite, ali ne da bude dijametralna suprotnost, to mi je previse...
Korisnikov avatar
By Hys.
Sta znam, recimo mnogo su mi slatke ridjokose devojke sa pegicama, krhke gradje...Mozda ja i nisam toliko drugacija-nikako nisam krhke gradje, prejaki kukovi i grudi, ali imam svetao ten...mada su mi oci tamne...a farbam se u crveno... :smirk:

sad sam sebe samu zbunila :smeh:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Ako sam lepo zamislila, skroz si moj tip fizicki :) ))))
Obozavam crvenokose devojke svetlijeg tena (jos kad uz to idu i zelene ili plave oci)....
Korisnikov avatar
By Hys.
Awww to je skroz kjut :)

Aj crna, pa imas slike moje tamo na onoj temi, ne moras me zamisljas :namig2:

Ocemo i tebe videti uskoro :) ?
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Na temi "Moja fotka" necete. Ali ko god me doda na MSN, Facebook, ICQ ili prosto zatrazi slike privatno - moze da me vidi bez problema :)
Korisnikov avatar
By Blady
Evo ja bih te dodala...
I on: umem uglavnom da izaberem.... bar se trudim, ali kao sto rekoh, imala sam i crne rupe.. koje bas i nisu bile pozitivne u tom smislu...
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Crne rupe u smislu "Ne secam se kako sam se probudila pored ove" ili u smislu "Napravila sam pogresan izbor, nije trebalo s njom da se smuvam"?

poslat u2u...
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja sam video nasu milkachu... uber lepa cura...
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Crne rupe u smislu "Ne secam se kako sam se probudila pored ove" ili u smislu "Napravila sam pogresan izbor, nije trebalo s njom da se smuvam"?

poslat u2u...
Primljen u2... ne, u smislu "Ne zelim da se secam tih osoba i sta sam radila sa njima" :) Sa njima nisam ni bila smuvana.... :)
Korisnikov avatar
By Blady
pa i ja sam uber lepotica, srecnog lica
:smeh:
Korisnikov avatar
By anche
pa ili je 'srece' ili su 'recke' :giggle:
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by Black Lady
cica i po :D
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
sreca je u pitanju :)
Pa kako se uzme, mozda su one happy sto imaju mene :)
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Khons
Originally posted by Black Lady
cica i po :D
ooooo :hail: ti ko da si vaskrsla... nema te tisucu godina... :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!