Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by allexa37
Originally posted by spiritska
..oh, danas sam se kao i svaki dan o5 zaljubila u istu osobu :blenta: :klavir:
:shok2: zna li ona za to?
..yap! :love:
Imas klinca,zbilja? :)

Imam draga,zove se Filip i ima skoro 8 godina.
Nisi mi odgovorila na pitanje...cccc
...siiii, claro , yap, yes, naravno.. da me nije pozvala ne bi znala, hihihi.
joooooj Filip je tako lijepo ime :) , jel' krenuo u shkolicu?
Korisnikov avatar
By Modesty
..oh, danas sam se kao i svaki dan o5 zaljubila u istu osobu :blenta: :klavir:
:shok2: zna li ona za to?
..yap! :love:
Imas klinca,zbilja? :)

Imam draga,zove se Filip i ima skoro 8 godina.
Nisi mi odgovorila na pitanje...cccc
...siiii, claro , yap, yes, naravno.. da me nije pozvala ne bi znala, hihihi.
joooooj Filip je tako lijepo ime :) , jel' krenuo u shkolicu?
sad će u 3 pošto se kod nas obavezno kreće sa 6,čak i sa 5 ipo g...pa jeste li se pomirile?.......nadam se da ću i ja za koji dan imati divnih novosti po tom pitanju
Korisnikov avatar
By Dzi
sad će u 3 pošto se kod nas obavezno kreće sa 6,čak i sa 5 ipo g...pa jeste li se pomirile?.......nadam se da ću i ja za koji dan imati divnih novosti po tom pitanju
..nisam znala da tako rano krecu..imam i ja little sister koja ce sad V osnovne..
da, pomirile..malo smo u komplikovanoj vezi, pa, je to problem..ali okej je , bitno je da ljubav postoji I supose..i ja se iskreno nadam da ces imati divne vesti mila, smatram da zasluzujes, zaista delujesh kako totalno ok i super osoba :mazi:
Korisnikov avatar
By Modesty
..nisam znala da tako rano krecu..imam i ja little sister koja ce sad V osnovne..
da, pomirile..malo smo u komplikovanoj vezi, pa, je to problem..ali okej je , bitno je da ljubav postoji I supose..i ja se iskreno nadam da ces imati divne vesti mila, smatram da zasluzujes, zaista delujesh kako totalno ok i super osoba :mazi:
hvala ti ljubavi.....i moja veza koja je trenutno u prekidu je trajala 2 ipo godine i bila je vrlo komplicirana...emocije prejaka,daljina velika,ona udata......sve prihvatam samo nek ona prelomi.
Korisnikov avatar
By Dzi
hvala ti ljubavi.....i moja veza koja je trenutno u prekidu je trajala 2 ipo godine i bila je vrlo komplicirana...emocije prejaka,daljina velika,ona udata......sve prihvatam samo nek ona prelomi.
..lelee..kako smo ja i ti skoro u istim shitovima :barf: ..no iskreno se nadam da ce sve biti ok..sta drugo preostaje?
Korisnikov avatar
By Modesty
..lelee..kako smo ja i ti skoro u istim shitovima :barf: ..no iskreno se nadam da ce sve biti ok..sta drugo preostaje?
kažu da sam vrlo intuitivna osoba...nešto sam osječala da je tvoja možda udata pa sam ti zato i napisala svoj slučaj.

Da,i zanm da nema šanse da je zaboravim,kad god je čujem,ja se zaljubim ponovo kao prvog dana:)
Korisnikov avatar
By Dzi
kažu da sam vrlo intuitivna osoba...nešto sam osječala da je tvoja možda udata pa sam ti zato i napisala svoj slučaj.

Da,i zanm da nema šanse da je zaboravim,kad god je čujem,ja se zaljubim ponovo kao prvog dana:)
..to ti pricham dusho..iz dana u dan sve vishe se zaljubljujem i volim je..dodje mi da se utepam ponekad zbog toga , :lol: , ..nije udata ali je..ali kao da jeste.. no, kako bude bitje.....
Korisnikov avatar
By Modesty

..to ti pricham dusho..iz dana u dan sve vishe se zaljubljujem i volim je..dodje mi da se utepam ponekad zbog toga , :lol: , ..nije udata ali je..ali kao da jeste.. no, kako bude bitje.....
nije a kao da jeste??? ccc...moja da nije i da nema sinove,nebi više nikad nikog pogledala,bila bi moja cijelom dušom i tijelom.....neznam da li bi mogla da volim nekog ko ne voli mene isto kao ja njega.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ajme zene.... :doh:

Ajd sta sad, volite se, sta da vam kazem :)
Korisnikov avatar
By reveal
smorilo me je sto sam cula da ce biti kise za vikend. nadam se da nece biti mnogo hladno. vapim da idem na bazen! :katemoss:
Korisnikov avatar
By uninvited
dan je bio relativno dobar..
nervirale me muhare,koje i sad to rade.. :zmija:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Zaljubljena
Sve ga je unistilo..
Nista ga nije popravilo...

Popravio ga je jedan gorilicin post :)
Korisnikov avatar
By Calypso
Danas toliko toga lepoooooooooog :D

em sam napokon imala vise puta odlagani ispit ( hvala profesoru sto je napokon imao pristojnosti dovoljno da se pojavi ) :fancyklap:

em sam dobila 10 iz tog jebenog predmeta :cheer:

ogrebala sam se za jako lepu duksericu :D

brat me castio za polozeni ispit (prvi put u njegovom zivotu :fancyklap: )

divan dan, zaista divan dan

odoh da se alkoholisem

;)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Hm.. Pokvarili su ga ovi komarci koji me besumucno ujedaju.. :nazalost:

Ulepsan mi je dan samo time sto je danas petak, a ona sutra dolazi u Bg.. :dance: :D :dancing:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ulepsao ga je jedan dogovor sa drugaricom :yay: i to sto sam upala na fax.. :)
A pokvarila ga je svadja sa tatom...:(
Korisnikov avatar
By Sanguine
On...dovoljno mi je samo to sto je bio sa mnom tokom veceri i vec se topim :)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Pokvarila ga je svadja sa drgc..i to sto sam konacno skontala neke stvari, i ne mogu da im se otrgnem.. :(

A popravilo ga je cimanje jedne meni jaaaaaaaako drage osobe :love:
Korisnikov avatar
By Hys.
Jedva nadjena karta za kd lang.
Svaki smajlic bi bio nedovoljan.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Amm...pa neke stvari su se "sredile"...kupala sma se u bazenu :yay: uuuu to me bas onako diglo :)

Inace, dan je bio dosta fin..:)
Korisnikov avatar
By foolish
ulepsalo: onih par sati provedenih sa dragom mi osobom
pokvarilo:to sto je otisao kuci i sto se necemo videti neko vreme :(
Korisnikov avatar
By Sanguine
On mi je svojim prisustvom ucinio dan savrsenim...ne prestaje da me odusevljava :love:
Korisnikov avatar
By Blady
Danas mi je muka ceooo boziji dan... pitam se, hocu li se na kraju ispeglati vise... :sigh:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
danas mi je jako tesko... ode jedna osoba iz mog zivota, tako najednom... a mnogo mi draga... bas mi tesko... a nek je samo ziva i zdrava, srescemo se mi opet, jednog dana... vec mi nedostaje... boze, kako ovaj zivot glup
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ulepsao ga je gulas moje drugarice i spremanje istog kod nje, zezanje i smeh bez razloga..

Ujebala ga je mini rasprava sa dragaom..:astral2:
By mikka
oh boze!!!
danas sam se razvalio uz latino muziku :dance:
oborio me s nogu (u svakom smislu) jer smo plesali skoro ceo dan
deckonja mi je tako predan i podatan mentor :giggle:
a ja sam fast learner, i vec znam da je najbitnije
da ne smeta nijedan deo odece :lukavi: :D
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
danas je dva mjeseca od kako sam sa curom i to ukupno dodje godina i 5 mjeseci jer smo pravile pauzu :) i bas sam srecna jer ce ona da dodje u subotu..dan mi je bio super izuzev mamurluka od sinoc..
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Prvo unistio a zatim ulepsao dan, poziv od iste osobe :)
Korisnikov avatar
By reveal
Problemi sa internetom su mi jaaako skenjali dan. Sta god, necu ni da razmisljam o tome. :kesa:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!