Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Koliko razmisljate?

Ne razmisljam uopste.
5
8%
Samo o vaznim stvarima.
8
13%
Toliko da sam sebe smorim.
50
79%
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by aftermaths
I da li se slazete da su ljudi koji manje razmisljaju srecniji? Bar meni tako deluje.
..slazem se.
Korisnikov avatar
By .L O S T
mnogo ali mnogo bas preterujem..... plasim se da ce mi od neprekidnog rada jednog dana mozak..... :ubise:

mada vezbam to opustanje:chilling:
By ~ Le Saint X ~
puno...
i to prevrcem po glavi neke situacije i danju i nocu...

jebi ga, sta cu, kada sam previse analitican

et toq!
:snob:
By Çâðê_DUP
opcija 3
By ~ Le Saint X ~
u sustini
inteligentne osobe raznmisljaju mnogo

valjda jer imaju o cemu
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Isto 3.....

Vise me ponekad mrzi i da razmisljam o tome koliko razmisljam.... :sigh:

Deluje mi, da, da su ljudi koji manje razmisljaju ako ne srecniji, a ono mirniji, ali pretpostavljam da bi i oni imali sta da kazu po pitanju svojih nezadovoljstava...

I tako...

Svijetu se ne moze ugoditi.. :drama:
By mikka
bolesno mnogo razmisljam
narocito o hipotetickim razvojima pojedinih situacija
i naravno, o zivotu uopste :lood: , i to cesto, i svakodnevno
i najgore je sto, ma koliko se udubljivao, cesto na kraju prepoznam da to vec postoji u nekoj filozofiji ili vec je receno :( :trulex:
sto vise razmisljam
vise shvatam kako malo znam
jer "znanje je kao mali krug u moru neznanja; sto se on vise siri, veca je i granica sa neznanjem"
i cesto nailazim na paradokse
no ipak uvek iskrsne neka lepa, inspirativna misao koja se pretoci u umetnicko delo :drama: :placko: :lol:
tako da se izgleda isplati razbijati glavu :smug:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by mikka

no ipak uvek iskrsne neka lepa, inspirativna misao koja se pretoci u umetnicko delo :drama: :placko: :lol:
tako da se izgleda isplati razbijati glavu :smug:
Uvek se nekako isplati... :mazi:
Korisnikov avatar
By m..
Razmisljam sve vreme, pa nisam tele. Nije bas da sam u dubokim filozofijama, analizi i samoanalizi sve vreme, iskljucim se tu i tamo da bih uzivala u zivotu, al nije ni da ne meditiram nad raznim stvarima kad je zgodan trenutak i kad se ukaze prilika. Poprilicno analiziram sta se oko mene desava, i pretresam te stvari, ali ne idem u toliku detaljnost da se smorim.
Korisnikov avatar
By gneeebo
negde od 4. razreda osnovne pa do sredine srednje skole nisam razmisljao uopste, toliko da nisam mogao da spremim ni najprostija jela, ne secam se zasto, mislim da sam prestao da razmisljam jednom prilikom kad me je cale odveo na neki mini-kurs transcendentalne meditacije, i jednostavno sam se valjda odvikao. u srednjoj skoli sam poceo da primecujem kako mi se glava ulubljuje sa obe strane, sto mi je bilo mnogo ruzno jer mi je tako nos izgledao veci. svi su tvrdili da je to od nerazmisljanja, narocito streberi (a oduvek sam bio tolerantan i druzio sam se i sa mnogo razlicitih ljudi, pa i sa streberima), i uz pomoc nase divne skolske logopedice (doktorka plivic, mozda je neko cuo za nju?), poceo sam sa raznim misaonim vezbama, tako da sam u roku od nekih 5 meseci utvrdio rezim razmisljanja od 2 sata dnevno (sat vremena ujutru i sat vremena pred spavanje), s tim sto sam nedeljom i praznicima mogao da smanjim i na 15 minuta. danas mi je to vec preraslo u naviku, pa cak i kad mi je recimo rodjendan uhvati me gorusica ako ne 'odradim' svoja 2 sata. ponekad razmisljam i po 4, jednom sam cini mi se dogurao do 7 (mada ne znam da l se bas racuna svih 7 jer sam poslednja dva sata bio toliko overloudovan da sam morao da zapisujem na papir) tako da glasam za 3. opciju.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Previse, definitivno.
Uopste ne mogu da se iskljucim, da ne mislim ni o cemu, a nekad bih volela. Cisto da vidim kakav je osecaj.
Korisnikov avatar
By Sanguine
Razmisljam,analiziram,samoanaliziram,konstruishem price i mogucnosti u glavi...im used to that :tamoamo:
By mikka
Originally posted by gneeebo
negde od 4. razreda osnovne pa do sredine srednje skole nisam razmisljao uopste, toliko da nisam mogao da spremim ni najprostija jela, ne secam se zasto, mislim da sam prestao da razmisljam jednom prilikom kad me je cale odveo na neki mini-kurs transcendentalne meditacije, i jednostavno sam se valjda odvikao. u srednjoj skoli sam poceo da primecujem kako mi se glava ulubljuje sa obe strane, sto mi je bilo mnogo ruzno jer mi je tako nos izgledao veci. svi su tvrdili da je to od nerazmisljanja, narocito streberi (a oduvek sam bio tolerantan i druzio sam se i sa mnogo razlicitih ljudi, pa i sa streberima), i uz pomoc nase divne skolske logopedice (doktorka plivic, mozda je neko cuo za nju?), poceo sam sa raznim misaonim vezbama, tako da sam u roku od nekih 5 meseci utvrdio rezim razmisljanja od 2 sata dnevno (sat vremena ujutru i sat vremena pred spavanje), s tim sto sam nedeljom i praznicima mogao da smanjim i na 15 minuta. danas mi je to vec preraslo u naviku, pa cak i kad mi je recimo rodjendan uhvati me gorusica ako ne 'odradim' svoja 2 sata. ponekad razmisljam i po 4, jednom sam cini mi se dogurao do 7 (mada ne znam da l se bas racuna svih 7 jer sam poslednja dva sata bio toliko overloudovan da sam morao da zapisujem na papir) tako da glasam za 3. opciju.
are u 4 real
;)
a ja sam razmisljao da upisem neki kurs transcedentalne meditacije :shocked:
kazu da ljudi koji je praktikuju duze zive i da su zdraviji...
da li je moguce da je tako jer nauce da iskljuce mozak... :lol:
ili to prosto treba ciniti samo povremeno... :turban:
By Cottonmouth
Origineel gepost door Sanguine
Razmisljam,analiziram,samoanaliziram,konstruishem price i mogucnosti u glavi...im used to that :tamoamo:
:drama:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by pčelica
Ne razmišljam uopšte.
Lepo kaze zena... Sta ima da razmisljam.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
neko rece:

o blago onom ko ne misli nista,
taj manje tuzi, manje jada zna.

pametan taj cika Rakic
By Tresh-grl
Trudim se da razmisljam sto manje...ponekad ukljucim mozak i onda mi uglavnom bude teshko pa opet prestanem da razmisljam i tako...
Korisnikov avatar
By harlequin
Ne spavam zbog sto mislim.

Zivotna parola mi postaje mudrost jednog alkosa:

" Bila jedna curka, mislila, miiiislila, pa crkla." ( crkla od insomnije)
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Veoma cesto - sto nije uvek dobro, jer preterano analiziranje u mom slucaju moze da odvede u katastrofiziranje, sto koci bilo koju akciju koju sam hteo da preduzmem. I onda dok se otkocim moze da prodje dosta, i tu se javlja to spomenuto gubljenje vremena - ali ono nije posledica razmisljanja kao takvog, vec disfunkcionalnog obrasca misljenja koga se jos uvek nisam u potpunosti oslobodio.
Ali da mogu da biram izmedju dva ekstrema, da mislim previse i da ne mislim uopste, ipak bih odabrao ovo prvo.
By Speculum Columbae
Primetio sam da ljudi oko mene previše razmišljaju i relativizuju i vide neke stvari kada i gde ih nema, pa sam to uočio i kod sebe kada previše razmišljam, pa neću više previše da razmišljam. Kako bih voleo da sam karfiol nekada.
Korisnikov avatar
By Madonna
a ja drvo. al to već i ptice na grani znaju.
Korisnikov avatar
By Srklet
razmisljam samo o bitku i vremenu. inace sam protiv.
Korisnikov avatar
By Galateja
U životu je kao u šahu: za pobedu je neophodno misliti nekoliko poteza unapred, osmisliti logistiku iznutra i transponovati je na tablu. Zatim, neophodno je razmišljati osim o svojim potezima i o stanju na tabli kao i prozreti šta protivnik misli. Tako da u skladu sa šahom neprestano osciliram između analize i sinteze.
:bouncy:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
kad imam slobodnog vremena puuuuno. uglavnom nocu ne mogu da zaspim od milion misli. ne znam da li je produktivno ali je svakako zabavno.
Korisnikov avatar
By Torry
posto previse razmisljam, zato mi je sve i ovako do sad:tuc:
By alexandermagic
Originally posted by Galateja

U životu je kao u šahu: za pobedu je neophodno misliti nekoliko poteza unapred, osmisliti logistiku iznutra i transponovati je na tablu. Zatim, neophodno je razmišljati osim o svojim potezima i o stanju na tabli kao i prozreti šta protivnik misli...

:up:

A onda stupam u akciju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!