Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by A.F.K.A.OBRadjanje deteta je uvek rizik i u onoj situaciji kada su oba roditelja str8. Na svet ce doci sasvim nova osoba i unapred ne znas kakva ce biti i kako ce sta dozivljavati. Ako covek nema jaku zelju za detetom i nije siguran u sebe u snalazenju u raznim i novim situacijama onda svakako ne treba da se upusta u to. Mada ja mislim da se u zivotu napreduje kada se prihvata izazov i neizvesno, ko tezi samo sigurnosti, ne stize daleko... U drugom delu mog posta ja sam vec pisala da opasnosti od kolektiva i okoline ne treba potcenjivati ali da (po mom misljenju) ne treba ni da budu nesto sto toliko zastrasuje coveka da se odrekne roditeljstva (ukoliko je to bitno za tu osobu). Naravno, to svako odredjuje za sebe... Inace mislim da o stvarima treba razmisljati onako kako dolaze. Kada bih ja razmisljala o svim odgovorima koje detetu treba da dam i situacijama koje treba da prodjem kad ono bude imalo cetiri, deset, osamnaest godina, verovatno bih odustala od radjanja. Ali te situacije su iz ove pozicije neizvesne jer ja tu novu osobu jos ne poznajem a i ne znam sebe u buducem vremenu, okolnosti itd. Sem toga moje prijateljice koje imaju decu kazu da se ceo ugao gledanja menja onda kada ih ugledas i sve sto je izgledalo tesko i nije vise, a i novi su motiv za borbu. Tako da ja o detetu razmisljam kao o bebi , slatka mala beba jos ne postavlja pitanja Ali svakako ce beba na kraju odrasti, a o situacijama koje budu razmisljacu i resavacu ih onda kada budu...
"Moje dete bice liberalno vaspitano pa ce mu homoseksualnost i heteroseksualnost biti jednake. Ustvari to je normalno vaspitanje nego u ovoj sredini ispada liberalno. Svejedno, ne nameravam da dopustam detetu da sudi ocu ili meni (ovo se odnosi na komentar od Afka.ob)"
Nisam se bio lepo izrazio, a i problem je nesto dublje prirode.
Naravno da bih dete vaspitavao u liberalnom duhu, ali opet - ovo je Srbija. Ne zelim da moje dete pati zbog toga sto mu otac nije strejt. Ne mogu da zamislim kroz sta bi sve moralo da prodje u svom okruzenju (skola, park, roditelji njegovih drugova).
A i ne bih mogao da podnesem da me u jednom momentu zamrzi zbog toga.
Zajebi liberalno vaspitanje, pubertet je pubertet.
Originally posted by UlixWord.
Ne.
Definitivno nisam ocinski tip. Ne osecam nikakvu potrebu ni da usvojim ni da napravim dete (posebno ne ovo drugo). Smatram, stavise, da je nehumano radjati decu u ovakvom svetu. Ne razneze me mala deca, vec me nerviraju. Ne zelim usrane pelene, budjenje u sred noci, vristanje i decju histeriju. Sumnjam da bih bio dobar roditelj. U zivotu, ja tezim ka miru i tisini. Od te dve reci (mir, tisina) ni jedna nije rec - dete.
Verujem da bih pod odredjenim uslovima pristao da decko i ja zajedno usvojimo dete, ali samo ako bi on imao veliku potrebu za tim, i to bih ucinio zbog njega. Ali i to pod odredjenim uslovima.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!