Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Swanheart
Slika

Na festivalu Green Beat, koji se održava 29. i 30. avgusta na terenima KK Partizan na Kalemegdanu, nastupiće Asian Dub Foundation, Goldi, Sandi Rivera, DJ Saša, Satoši Tomi, Stiv Lauler i Kelis!

Američka r'n'b pevačica Kelis koja je 2006. trebalo da održi koncert na EXIT festivalu ali je u poslednji trenutak otkazala celu evropsku turneju, nastupiće 30. avgusta na Kalemgdanu u okviru Green Beat festivala.

Kelis Rodžer-Džons rođena je 1979. u Njujorku, njen otac je sa Jamajke, a majka je Portorikanka. Kelis je počela da peva u crkvenom horu, a kao tinejdžerka je svirala klavir, violinu i saksofon, piše "Blic".

Debitantski album "Kaleidoscope", koji su producirali Farel Vilijams i Čed Hjugo, objavila je 1999. godine, a veliki hit je postala numera "Caught out There".

Nakon albuma "Wanderland" iz 2001, koji je prošao prilično nezapaženo, Kelis je bila predgrupa na turneji benda U2, dok je u Americi nastupala sa Mobijem.

Treći album "Tasty", objavljen 2003. godine, predstavljao je prekretnicu u njenoj karijeri, ploča je je prodata u milionskom tiražu, a hitovi "Millionaire" koji je snimila sa Anndreom iz benda Outkast, "Trick Me" i "Milkshake", vrteli su se "do ludila".

ide neko?
Korisnikov avatar
By erkondisn
Ja bi,ja bi :eya: Sandy R,Satoshi Tomie i Steve Lawler :eya:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Zvuci krajnje interesantno...ali ima jos mesec ipo dana....ne mogu jos da potvrdim svoj dolazak :D

Kakvi su to tereni na kojima se odrzava festival?
Nije mi jasno jel to veliki prostor, jel bude dobro ozvucenje i osvetljenje...jel to bude organizovano sve da dozivljaj bude na nivou? :nazdravlje:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
I najbitnije jel ne bude preskupa cuga i ulaz? :D
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by erkondisn
Satoshi Tomie i Steve Lawler :eya:
naravno da idemo :eya:

ovo nam je popravni :D

btw, Satoshi Tomie je bio jedno vreme vrlo popularan u mom svetu, a ja nisam par godina cula ni videla coveka... bas se radujem sto je ziv :carica:
Korisnikov avatar
By dungoll
saša i satoši tomi mmmmmm

a i stiv lauler nije loš ;)

idem u najavi - kao i prošle godine :D :D
Korisnikov avatar
By starky
ja sam bila vec na dva koncerta Asian Dub Foundation i provela se

savrseno,zato ne propustam ni ovaj...:eya:
Korisnikov avatar
By bakalar
Sjajan im flajer na kome ne pise ni ime izvodjaca :lol:
Korisnikov avatar
By starky
sad sam tek videla da i Kelis dolazi...SAVRSENO...
Korisnikov avatar
By dungoll
abcd, uvek se samo žališ, da ti nisi preCednik možda penzionerske omladine vojvodine ? :)
By Paranoid Androgynoid
:hyper:

jok, ti ides?! :hyper: :dance: :hyper:
:tea:
Sasha + Satoshi + Lawler + Dave Seaman (ne znam sto ovde ne pise ali dolazi afishli) - krem de la krem progresiva! :dance: weeeeeeee!
eto mene da pokazem kako sam pocrnela! :P :canttouchthis:

:hyper:
By Swanheart
mene samo zanima koji ce :cenzura: Kelis tu kada je Tuborg za ljubitelje elektronske muzike, a kol`ko je meni poznato, doticna je rnb pevaljka ( valjda: ) :tornado:

i naravno da idem :hyper:
By Paranoid Androgynoid
pa nisu oni zivi dok ne navuku ljude koji ce se naloziti na Kelis a popljuvati sve ostalo ili bar praviti bespotrebnu guzvu onima koji su dosli zbog ostalog.. bitno je da tuborg uzme parice, kako ne kapiras :blenta:

a i mozda ce Kelis vrteti 1h "Help Me" remix Deep Dish-a :smeh: to bi cak i najbolje bilo..
By J...
Mozda, zasto da ne. Bitno je da se nesto desava. :tehno:
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Swanheart
mene samo zanima koji ce :cenzura: Kelis tu kada je Tuborg za ljubitelje elektronske muzike, a kol`ko je meni poznato, doticna je rnb pevaljka ( valjda: ) :tornado:

i naravno da idem :hyper:
Da zameni Rošin Marfi od prošle godine, koja je prvo kasnila nedopustivih 40 minuta, a zatim davila još sat i 40 minuta. Ali je zato posle bilo diiiivno uz jednog matorog đ-a :)
Korisnikov avatar
By dungoll
vorene niče srbija ti kliče, htede reći egmont ;) :crveni: :crveni:
Korisnikov avatar
By Egmont
Yeke, yeke :D prvi đ koji je pustio Les Djinns bez brejka. majke mi :) a ne sećam se da je posle još neko to uspeo.
Korisnikov avatar
By dungoll
naravno da nije :) znam negde gde je neko posle toga, zbog yekeyeke psovao dj-a :) mislim, na exitu baš :)
Korisnikov avatar
By dungoll
Cuban brothers su mega kewl, oni su tipa 2005e i 2006e dolazili na fusion stage na exitu, i bili su totalni partimejkeri, baš me zanima na šta će to da izađe u ovoj varijanti. :)
By Paranoid Androgynoid
sve mi je jasno.. ali zasto je Satoshi izdvojen jedini od prgrsv ekipe za drugo vece kad se apsolutno nista od ostalog sto ce ici 30og ne uklapa sa onim sto on radi, e to mi nije jasno.
a lepo su mogli da spoje sashu, lawlera i satoshia..
Korisnikov avatar
By starsailor
niko nije komentirao Goldija :|

ja bih njega i ADF, al nazalost malo kasnije cu u Bg
Korisnikov avatar
By unaaa
..inace bih isla samo zbog goldia....nije ga bilo od cini mi se exita 05....ne volim kad se mesaju babe i zabe...vec samo dnb
Korisnikov avatar
By starsailor
znala sam da imamo nesto zajednicko u muzici :tele: :kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!