Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Dzelajza RouzPotrebno je vise od brkova....dobra guza, atletsko telo, sladak osmeh....
Laki, ako si ovo ti na avataru, docrtacu sebi brkove i bicu spremna na sve.
Originally posted by Dzelajza RouzHajde uklopi pa da ti budem vodič.
E, volela bih da odem na LGBT zurku negde izvan Bgd-a, a opet u Srbiji.
:decentralizacija:
Samo jos kad bi mi se uklopilo u raspored...
Originally posted by Dzelajza RouzHvala na čestitkama.
Ne brini nista, za uzvrat cu ti pomoci da se izgubis u Beogradu,
posto se meni, i posle 25 godina zivota ovde, desava da ne znam gde sam (ali ne zbog alkohola). I kad vec pominjem alkohol, spremi malo ruma, pa ce valjda patuljcice biti tako ljubazne da nam pokazu pravi put.
E, da... srecan ti rodjendan (ako ono na pocetnoj strani nije neki doppleganger)
Originally posted by polarlicht4.1Originally posted by Dzelajza RouzHajde uklopi pa da ti budem vodič.
E, volela bih da odem na LGBT zurku negde izvan Bgd-a, a opet u Srbiji.
:decentralizacija:
Samo jos kad bi mi se uklopilo u raspored...
Doduše, to ti nikakva garancija nije da nećeš i to zajedno sa mnom završiti u nekoj bestragiji sve pitajući kako smo dospeli tu, ali vodičstvu (?) se u zube (?) ne gleda.
Originally posted by sladjana101neces ispasti smesan ... dolazim i ja
kazete krajem meseca hoce li biti i sada jula,da li na tim zurkama posto prvi put cu ici ima ogranicenja sto se tice godina ne bih voleo da ispadnem smesan tamo ,ja 35 god a svi ostali mnogooooo mladji
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!