Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By operativni kadar
Sto se ti Stripi kao oparen bunis kad god neko pomene Hrvate, imas bre dokaz neukusa u pocetnom postu, ne blamiraj se :sveca:

Da ne ostanem nedorecen: Razumem ja sto ti ide na kurac generalizacija i tu te sto posto podrzavam, ali ovde su svi bili krajnje korektni i ogranicili se na trojicu pomenutih. Moja poenta je da se ne nerviras toliko i da ne vijas vetrenjace. Hoce da opadne kosa od tolikog nerviranja :joint:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ah well, navika mi je da mi kažu da se blamiram čim ukažem na neke nedostatke i slične pojave u Srba.
Osim toga, imam pravilnu glavu pa mi i ćelavo dobro stoji :yes:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ma ti si zajedljiv i agresivan. Ja iz najbolje namere, a ti tako...
Bezi tamo, necu da pricam sa tobom :vestica:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Andjelika

Kad ne znas sta da radis, ti napravis neku glupu
imitaciju.. i koketiras sa nekim terminima..
zapravo ti 'neki termini' su mnogo vazni a jako malo se cuju i cela ova stvar je tako 'strasna' jer ona nije autovana. svojim lazima i odbijanjem da kaze istinu ostavlja prostor za raznorazne interpretacije.

javne licnosti su JAVNE, tako da ne mogu racunati na privatnost koju mi anonimusi imademo.

i ovaj pravac koji tema uzima sa hrvatima/srbima je mnogo nekonstruktivan.

e da, svi vi koji nalazite da je marijino pravo na privatnost naruseno polazite iz sopstvene pozicije i zamisljate kako bi vama bilo da se neko raspeva da ste gejevi/lezbe. ne bojte se, to niko netje uraditi. nevazni ste :sladoled:
Korisnikov avatar
By .L O S T
kakve veze ima maja lezbejka sa srpsko-hrvatskim odnosima.... :praznoglavi:

sve nas ubi dosada:psiholog:
By Pending-For-A-Bending
Stripi, uopste ne znam kakve veze ima muzevnost sa Eurosongom? Na kraju ce ispasti da ne mozes biti muzevan ako si gay i fircas se u dupe. Jel na to ciljas? Ako je tako, onda si ti homofob. Nego, ja nisam ono napisao da bih se svadjao sa tobom, nego sam rekao svoj stav.

Koji stoji.

inace, na stranu sve to, ali je makar po meni prilicno neukusnu tako javno prozivati nekoga da je lezbejka. nekoga ko nije OUTovan. Pa nek se outuju one tetke sa NOVE onda i naprave neku sprdacinu na to. Koliko god Rijeka bila liberalna, ipak je mala i nije bas u njihovom interesu da se sazna. Seti se sta je bilo sa Hrvojem iz BB-a? Sto ne prozivaju nekog iz HR da je gay?

Ljubomora i zloba. A onda dodajmo jos i veliku kasiku neukusa i dobicemo ovaj klip.
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by jovanabeograd
to su hrvati ljubomorni jer su uvek zadnji :P
:up:

meni cak i nije ni duhovito...:gubitnik:
Korisnikov avatar
By anche
mico meco :)

opet imas problema sa pravopisom maternjeg ti jezika. ukoliko izgovaras 'outovan' u redu, ali nije tako - kaze se autovan. srpski jezik fonetski prati ortografiju i obrnuto. ne mozes praviti od engleske reci srpski glagol/pridev a zadrzati englesku ortografiju :sweet:
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by anche
mico meco :)

opet imas problema sa pravopisom maternjeg ti jezika. ukoliko izgovaras 'outovan' u redu, ali nije tako - kaze se autovan. srpski jezik fonetski prati ortografiju i obrnuto. ne mozes praviti od engleske reci srpski glagol/pridev a zadrzati englesku ortografiju :sweet:
Stvarno? Ja sam inace cuo i da posle "tacke" ide veliko slovo. Znas "pocetak recenice" i tako to... Ili mozda gresim, lingvisto?
Korisnikov avatar
By anche
u pravu si. ukoliko, naravno, zelis da pratis heteropatrijarhalna pravila.

odlicno se razumemo i bez velikih slova - zar ne? :wink2:
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Stripi
Bajdvej, ako ćemo uzimati frikove koji se pojavljuju na netu kao reprezentativni uzorak onda možemo reći po stormfront forumu da su građani Srbije izuzetni ljubitelji SS formacija.
Na Stormfrontovom sajtu ima mnogo vise Hrvata
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by anche
u pravu si. ukoliko, naravno, zelis da pratis heteropatrijarhalna pravila.

odlicno se razumemo i bez velikih slova - zar ne? :wink2:
Aha... a ti ili neko drugi nije razumeo ono "out"? ili treba da pocnem da pisem "kvir", "gej",... ili da pisem "peder"?
Korisnikov avatar
By Adenim
Cemu rasprava oko ovakve dosadne imitacije?! Videli smo slicne vec milion puta, i sta?!
Korisnikov avatar
By anche
ne mili.

svakako da nije doslo do nerazumevanja. savrseno se razumemo :)

ja sam napustila ideju da je doslo vreme da se dekonstruise leksema 'peder' u srpskom jeziku i pridoda joj se pozitivna konotacija :nope:
iskljucivo koristim gej, gejevi :yes:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Big Bad Bear
Stripi, uopste ne znam kakve veze ima muzevnost sa Eurosongom? Na kraju ce ispasti da ne mozes biti muzevan ako si gay i fircas se u dupe. Jel na to ciljas? Ako je tako, onda si ti homofob. Nego, ja nisam ono napisao da bih se svadjao sa tobom, nego sam rekao svoj stav.

Koji stoji.

inace, na stranu sve to, ali je makar po meni prilicno neukusnu tako javno prozivati nekoga da je lezbejka. nekoga ko nije OUTovan. Pa nek se outuju one tetke sa NOVE onda i naprave neku sprdacinu na to. Koliko god Rijeka bila liberalna, ipak je mala i nije bas u njihovom interesu da se sazna. Seti se sta je bilo sa Hrvojem iz BB-a? Sto ne prozivaju nekog iz HR da je gay?

Ljubomora i zloba. A onda dodajmo jos i veliku kasiku neukusa i dobicemo ovaj klip.
Na sve ovo, ja mogu samo upitati-koliko ti pratiš "Bele udovice"? Sudeći po tvojim stavovima "koji stoje" (jes, samo ti imaš stav koji stoji ostali ne), izgleda da ti je ovo prvi put da ih opće gledaš. Kada odgledaš malo više Belih udovica, možda i shvatiš da njima nije primarno da li je neko iz Hrvatske ili Srbije, oni se samo zajebavaju.
S druge strane, dragi OK, kada neko kaže "Hrvati su ljubomorni što je Marija pobijedila na Eurosongu" kako se to može odnositi samo na tu trojicu koji su se zajebavali?
Korisnikov avatar
By Stripi
Bajdvej, ako ćemo uzimati frikove koji se pojavljuju na netu kao reprezentativni uzorak onda možemo reći po stormfront forumu da su građani Srbije izuzetni ljubitelji SS formacija.
Na Stormfrontovom sajtu ima mnogo vise Hrvata
Naravno, ti si vršio statističko prebrojavanje.
To što Stormfront Srbija ima nekoliko puta više i threadova i postova zapravo nije ni činjenica, nego greška u sustavu.
By Pending-For-A-Bending
Da su samo trojica u pitanju ne bi bilo strasno.

PS. A gde ima vise threadova nista ne znaci. Mozda ovo znaci da su samo podmukliji i da se skrivaju

Nego, ajde, necu da se svadjam. Ti si u pravu. Zapravo smo mi ljubomorni na hrvate i stalno pravimo neukusne parodije na njih.

Kiss
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Afka

Stripi, ja sam uvek za dobru parodiju, sta vise skidam svaku novi film u tom fazonu, ali sve ima svoje granice. Ovo je najjadniji nacin na koji mozes da unizis nekoga ko je postigao neverovatno veliki uspeh, zato sto ga ne ismevas zbog pesme, stajlinga ili neceg sto je on uradio, vec zbog necega sto on jeste i sto ne moze da promeni.
Korisnikov avatar
By Loni
Isuvise istinit, providan i ogoljen tekst.
Trebalo je malo da ga uviju.
Korisnikov avatar
By Afka
Ah well, navika mi je da mi kažu da se blamiram čim ukažem na neke nedostatke i slične pojave u Srba.
Ah well, navika ti je i da se bunis u 20 postova cim se prebaci nesto Hrvatima.

I ako cemo vec da brojimo manijake po forumima, i ako cmeo da uporedjujemo forume o Evroviziji i Stormfront ( :fancyklap: ), 'ajmo onda da poredimo gay-serbia.com i verovatno najveci forum na Balkanu na kojem ucestvuju Hrvati i Srbi, a to je index.hr.

Ukoliko bi neko na nasem forumu pomenuo Hrvate u izrazito negativnom kontekstu uz dodatke tipa "mater", "ustashku", "crko", "poklao" i slicno dobio bi u najmanju ruku opomenu.
Ukoliko bi to ucinio na index-u smao bi rekli "ah, well".

Poredjenje bi nekome verovatno zvucalo glupo, ali kada ti stavljas Stormfront i Evroviziju u isti kos verovatno ces dobro razumeti.
By Pending-For-A-Bending

I ako cemo vec da brojimo manijake po forumima, i ako cmeo da uporedjujemo forume o Evroviziji i Stormfront ( :fancyklap: ), 'ajmo onda da poredimo gay-serbia.com i verovatno najveci forum na Balkanu na kojem ucestvuju Hrvati i Srbi, a to je index.hr.

Ukoliko bi neko na nasem forumu pomenuo Hrvate u izrazito negativnom kontekstu uz dodatke tipa "mater", "ustashku", "crko", "poklao" i slicno dobio bi u najmanju ruku opomenu.

Poredjenje bi nekome verovatno zvucalo glupo, ali kada ti stavljas Stormfront i Evroviziju u isti kos verovatno ces dobro razumeti.

Mali primer je takodje sajt Medvjedi.com kojeg su napustili skoro svi Srbi bas zbog toga
Korisnikov avatar
By 2kune
Mali primer je takodje sajt Medvjedi.com kojeg su napustili skoro svi Srbi bas zbog toga
:smeh: :smeh: :smeh:
svakome je njegova nevolja najveća... :smeh: bože koja si ti tetka :smeh:
Korisnikov avatar
By Stripi
Da su samo trojica u pitanju ne bi bilo strasno.]/quote]
pa rekoh ja da se nije mislilo samo na tu trojicu pa mi neko reče da ja to pogrešno vidim i tumačim.
PS. A gde ima vise threadova nista ne znaci. Mozda ovo znaci da su samo podmukliji i da se skrivaju
:smeh:
Da, naravno :smeh: skrivaju se da neko ne pročita njihove rasističke postove na stormfront forumu. Koji si ti lik :smeh:
Nego, ajde, necu da se svadjam. Ti si u pravu. Zapravo smo mi ljubomorni na hrvate i stalno pravimo neukusne parodije na njih.
A Hrvati stalno prave parodije na račun Srba? Koje su to parodije?
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Aj svadjajte se na nekom drugom mestu :eviltrep:

Aje, kako vam ne dosadi da stalno pljujete jedni druge!!!!!!!! :sw:
Korisnikov avatar
By Stripi
Pa ono, imam problema ako me se generalizira i kaže da sam samo zato što sam pripadnik jednog naorda ljubmoran što je Marija Šerifović pobijedila na Eurosongu. Ako je problem što ja to smatram glupim, onda ok, svaka čast.

Ne, nisam stavio Euroviziju kao poređenje, nego poređenje koje je ovdje prvo nametnuto a to je da je samo zato što je neko u Rijeci isparodirao Mariju Šerifović oma ispala čitava Rvacka i građani u njoj ljubomorni. Na to sam ja priupitnuo (što moš provjerit stranicu prije, ali mislim da je to uzaludno da ti objašnjavam da se moš vratit pa pročitati šta je već napisano u temi) da ako čitamo forum stormfronta da li možemo zaključit da su svi građani Srbije ljubitelji SS, nacizma i inih zala. Eto, nadam se da sam ti uspio malo pojasnit :molise:
Korisnikov avatar
By Afka
Forum Stormfronta je forum ljudi specificnih, da kazem sklonosti, i ne moze se porediti sa ostalim forumima, na kojima se manje - vise okuplja prosecan svet.

OK, ja jesam prenaglio govoreci da su Hrvati ljubomorni, jer dobar deo Hrvata boli kurac za Evroviziju, jedan deo Hrvata su Srbi delimicno, takodje dobar deo Hrvata ne oseca kompetitivni duh kada su Srbi u pitanju, i tako dalje i tako blize, ali komentari po razlicitim forumima i na HRTu nam govore da iz nekog razloga nase komsije poena nisu nimalo zadovoljne pesmom kojoj su, gle cuda, dale 12 poena.

Jos jedan od razloga zbog kojeg ja licno verujem da je ne tako mali deo javnosti ljubomoran je to sto se Srbija posmatra kao zemlja turbo folka, i onda na najvecem evropskom takmicenju u pop muzici par godina zaredom osvaja veoma visoke pozicije, dok Hrvatska koja se oduvek dicila svojim cistim zvukom i 80ih redovno pobedjivala predstavnike RTB, RTNS i RTP sada brise patos.

Razumem u potpunosti, tako bi se dobar deo gradjana ovde osecao ukoliko bi Hrvatska odjednom krenula da osvaja medalje u basketu na OI, EP, SP...
Korisnikov avatar
By sleepingsun
meni svakako nije jasno zasto marija sere svuda da je strejt i ima decka kad samo poluretardirana osoba bi u to poverovala da ne zna kako izgleda..a i tak retarad da je vidi bi rekao..lezbos tako da..
Hrvati su svakako kompleksi..uwek bili,i ostali:cobanica:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
ju ja tek sad videla sta je napravio moj post haha

kao prvo salila sam se jednim delom, i ni na kraj pameti mi nije bilo da generalizujem i tvrdim da je CELA hrvatska nacija ljubomorna na marijin uspeh..

svejedno, ovo delo par pojedinaca mi deluje nekako jadno. utoliko jadnije ako su ovi ljudi javne licnosti a ne neki dokoni klinci. da je barem bilo zanimljivo i smesno, ali ni to cak.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
i jos nesto.

ne znam zasto se o ovome toliko polemise da se tema blizi 3. strani. a tek smer u kojem je ona otisla.... al' ajde.

@ sleepingsun

jel si se ti mozda nekim slucajem outovala na vestima b92 u udarnom terminu? i ispicala kompletni coming out story skandalu, svetu, storyju, gloriji i hellou? tako da cela srbija, dijaspora i mnogobrojni fanovi evrovizije znaju da si gej...?

ako jesi, onda mozes da pricas takve stvari. inace, mislim da nije korektno pricati o drugima na taj nacin.

nista licno, ali mi je tvoja opaska bas zapala za oko.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!