Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Lindae koja je trebala da se oshteni ovih dana, umesto da na svet donese kuchice, u pola noci pochela je da jauche i stenje. Kada sam sishao da pogledam shta se to deshava, samo je lezala nije mogla da se pomeri. Zvuci koje je proizvodila su bili tako napeti za stomak, da sam mislio da cu povratiti.
Poshto je bila noc, nismo mogli da je vodimo kod veterinara ovde u Beceju, pa smo pozvali nekog rodjaka (veterinara) koji inache zivi nekih 20km u nekom zaseoku, da bi saznali da je na putu prema CG.
Ostalo nam je da chekamo jutro, u tim zvucima za koje ja zaista nemam rechi.
Kako je jutro dolazilo, sve je manje jaukala, preneo sam je u kucu, i dalje je gledala svojim tuznim ochima kada smo je odveli kod veterinara.

Ispostavilo se da je imala previshe nerodjenih shtenaca za njeno telo, i da su je poremetili metabolizam, bar je tako chovek rekao. Uspavao ju je jutros oko 7h, poshto je doneo odluku da je carski rez nece pomoci.

:rida:

Slika
By Pending-For-A-Bending
Strasno... :( Ne znam sta bih uradio da mi umre moja Beti sad :(

Mada, ne bih da ti stajem sad na zulj i dovoljno je uzasno sto se to desilo, ali ne smes da cekas jutro... To zna da bude prekasno. imas internet kuci, valjda mozes da izguglas veterinare koji dezuraju. meni je Beti jedno vece krenula da cudno kaslje kao da ne moze da dise i odmah sam potrazio veterinara koji je u to doba radio... Bila je u pitanju alergija. I rekao je da sam cekao do jutra verovatno bi se ugusila. Zato pamet u glavu... kad je takav problem, odmah delovati.
Isto kao sto i kod ljudskog bica kad vidis da mu je lose da sigurno neces cekati celu noc... Jos psi ne umeju da pricaju...

Jos jednom, jako mi je zao zbog tvog psa :(
Korisnikov avatar
By anche
mnogo lepa kujica. mnogo tuzno.

sigurno je bila previse iscrpljena, kad joj carski/abortus/sterilizacija ne bi spasili zivot...
Korisnikov avatar
By scout_finch
mojoj drugarici je danas uginulo stene rotvajler:(
i ja imam jednog starog dva ipo meseca.
zao mi je zbog tvog psa.bas tuzno:(
Korisnikov avatar
By Hys.
Znam kako se osecas, i mnogo mi je zao.
By brdja
ja sam za pinćom (koji sam nasledio od majke) a kasnije predao očuhu žalio ... voleo sam ga (mada ne od početka) ali mi je bio kao član porodice ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!