Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Afka
Cisto da ne oftopikujem...

Originally posted by EnRage
Hahah, ovo bi se trebalo prebaciti u neku temu o pivima pa eto, adminima malo posla... :) Zuja je od Zagrebacke pivovare i to je samo ime i nista vise, pivo ne valja nista, a neki ga i dalje piju jer im je najlakse izgovoriti "Ozujsko" kad narucuju.

U zadnje vrijeme dosta ljudi se prebacilo na Karlovacko, to se pivo popravilo (nekad je bilo sinonim za "zidarusu", a Zuja je bila kao finije pivo). Karlovacku pivovaru sada drzi Heineken, valjda je zato pivo postalo bolje. Prije par mjeseci izbacili su novo pivo - Golden Brau, to je licencna proizvodnja nekog rumunjskog piva, takodjer je dosta dobro.
Znaci - InBev :D

Kod nas je Jelen uvek bio sinonim za zidarsko pivo, ali i ubedljivo najpopularniji... Lav se sada kao probio, ali i dalje nije blizu Jelena. :mljac:

Je l' imaju nasa piva da s ekupe kod vas? Cuo sam da moze da se nadje samo MB, ali to je :neto:
Korisnikov avatar
By EnRage
Nema piva iz Srbije, mozda se negdje moze naci MB, ali to pivo je kriminalno. Prije 3 godine je MB-a bilo dosta no mislim da ga sada manje narucuju jer se slabo prodavalo. Na par mjesta sam naletio na crnogorsko Niksicko, ali svi kazu da se pokvarilo, slazem se s tim.

Lav sam probao...i...Jelen je bolji :)
Korisnikov avatar
By Afka
Niksicko je korektno sasvim, mada se sad i ono proizvodi u Srbiji... :D

Kod nazalost nema hrvatskih piva... Kad bolje razmislim, jedino hrvatsko pice koje s emoze kupiti je Cedevita :lol: . Probao sam neki vash cudni roze liker, da l' je ensto od jagode ili slicno... Mesa se sa necim, ali nema sanse da se setim sa cim jer mi je to bilo 5. ili 6. pice te veceri... :D
Korisnikov avatar
By erkondisn
mozebit da je neka vodka s nesto sitno alkohola. to se pije ko vodica :lol:

nema hrvatskih piva? i bolje :lol: , jedino koje je ok je velebitsko, ali se ono proizvodi u jako ogranicenim kolicinama i jedva ga nadjes i na domacem trzistu :lol:

ozujsko je neka kisela patvorina koja izaziva glavobolje kojih se ne bi postidjela osoba koja pati od najgorih migrena, karlovacko je nekoc bilo trash, ali se dolaskom stranaca malo i popravilo. osjecko necu ni spominjati jer se to ne moze piti koliko je odvratno. i daje po (crnom) luku.

sto se tice teme, meni je Jelen bolji. Niksicko mi je prekiselo. Lav mi doduse nije los ali od njega stalno imam vjetrove :giggle:
Korisnikov avatar
By Afka
Ne znam, mislim da je bilo nesto drugo, ali da me ubijes ne znam sta... Bilo je gusto i bledo roze kada se pomesa sa mlekom.

Vidim da nikada nisi probao MB ili Valjevsko :lol:

E, to je dozivljaj! :lol:

Posle MBa ne zelis da se probudis...

Je l' prodaju u Hrvatskoj krmace, tj. dvolitarke? Kod nas je to popularno na zurkama jer za 100 kinti dobijes dva litra piva, mada je ukus daleko losiji s obzirom na to da su u plasticnim flasama.

Q pack my ass :noob:
Korisnikov avatar
By erkondisn
MB mi je horror kojeg stvarno zelim zaboraviti :lol:

a krmace su pocele jos odavno. naime, karlovacko u q packu cak ima bolji okus nego onaj u staklenoj boci. valjda se dogodi nekakva kemijska reakcija koja ubije neki originalni okus i ucini ga prihvatljivim :lol:

hmmm, s mlijekom? koliko ja znam samo se s mlijekom pije kruskovac... ali nije to bas roze
Korisnikov avatar
By Afka
Daj bre, to je katastrofa. Posle toga ti flasirani Jelen dodje ko krmenadla malom Etiopljaninu. :lol:

Ali je najgora izdrkotina :D
To je onih poslednjih 5 - 10 cm plasticne flase... :regan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!