Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Brushalter - za i protiv

Za nosenje brusa
41
72%
Protiv nosenja brusa
16
28%
Korisnikov avatar
By Blady
Glasala sam za... ali volim i bez.... volim svoje grudi sa i bez brusa... :)
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Hm.. Da ti brusevi sa sunjderima, sa zicama i korpama me bas i ne
privlace nesto.. Mogu misliti na +40 kad obuces takav brus, mozes
samo da explodiras..

Dakle samo obican...

Da li su size 2 grudi male?
Korisnikov avatar
By ljubav91
Originally posted by Andjelika
samo da explodiras..

Dakle samo obican...

da :kafa:

salim se naravno, nisu :nono:
Korisnikov avatar
By EYA
ne podnosim tu skalameriju. steze me, greje, uznemirava... nosim ga samo kad idem na roditeljski sastanak, i kad me zena natera (mada ona nekad ne bude prisutna, al mi je instalirala u glavu svoje gundjanje :lol: ).
skinem ga cim udjem u kucu, to uradim pre nego se izujem.
a na poslu ga isto skinem, pa ga okacim na civiluk u hodniku, zajedno sa torbicama koje kace kolege/inice :giggle:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by EYA

a na poslu ga isto skinem, pa ga okacim na civiluk u hodniku, zajedno sa torbicama koje kace kolege/inice :giggle:
:lol: ja tebe sada skroooz zamisljam kako to radish...i sto je najgore skroz mi je bistra slika u glavi...lol

mozda zbog scene sa green bita kada si ga skinula na sred koncerta (i ubacila u dzep) posto si konstatovala kako pola zenske "publike" nema brus..

:lol:
Korisnikov avatar
By anche
tema me inspirisala da metnem novi potpis. njojzi hvala :sise:
Korisnikov avatar
By Hys.
Sve je to lepo i oslobadjajuce al' da vidite kako boli kad skakucete sa H /G korpom-nimalo prijatno :tuc:
Korisnikov avatar
By anche
lib now! :protest:

pustimo sise (male, srednje, velike) da slobodno vise! :dude:

ozbiljno sad, ajde da razlikujemo prakticne odevne predmete, od onih koji su napravljeni da nas naprave objektom pozude :)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Andjelika
samo da explodiras..

Dakle samo obican...

jok, to taman staje u shake (moje doduse)

sto se mene tice male su one koje su mane od korpe A, a velike D, i E, i Lolo Ferari. B i C ti 2 i 3 su taman. :D
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by zboO

mozda zbog scene sa green bita kada si ga skinula na sred koncerta (i ubacila u dzep) posto si konstatovala kako pola zenske "publike" nema brus..

ni Ruza nije imala brus, pa sam racunala da ce skociti sa bine da me brani ako me zena mrko pogleda nakon skidanja :cheer:

@anche :klap:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Nosam. Imam sise srednje velicine i osecam se bolje ako su na mestu gde mislim da bi trebale da budu.

Imam vise komaTa razlicitih brushaltera, najbolje volim one sportske od obicnog pamuka, bez dodataka, ali su malo nezgodni jer mi se kroz njih provide bradavice, pa nisu bas prakticni za neke formalne prilike. Za njih koristim jedan onako... bas kao vojnicki shtit... i ima zicu i sundjer, ali je prilicno udoban... a i ne bio, obzirom koliko me je kostao... (samo jedna femme moze da da 1800 din za brushalter).
Inace, ne volim te sundjerate i zicane... ali obozavam ih od svih materijala i to samo u crnoj i beloj boji... prosli su me dani egzibicionizma sa leopardastim, lavandastim, zelenkastim... Crna cipka je zakon...
Korisnikov avatar
By starsailor
ajd sada objasnite mi sta je to A, B, C korpe??
ja nisam znala koji mi je br. jer ne nosim brus pa sam pitala mamu. rekla mi je da je 2 :D cisto da znam :lol:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by starsailor
ajd sada objasnite mi sta je to A, B, C korpe??
ja nisam znala koji mi je br. jer ne nosim brus pa sam pitala mamu. rekla mi je da je 2 :D cisto da znam :lol:
Ranije su brojeve obelezavali sa 1, 2, 3, 4, 5... Sad ih obelezavaju slovima... Ne znam tacno koja je slovna oznaka za brus 2, ali ja nosim 80B... Big girl....
Korisnikov avatar
By Manon
A, B, C je oznaka za dubinu korpe. A je najplica
75, 80, 85,..... je obim
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by MinaHarker
Nosam. Imam sise srednje velicine i osecam se bolje ako su na mestu gde mislim da bi trebale da budu.

Imam vise komaTa razlicitih brushaltera, najbolje volim one sportske od obicnog pamuka, bez dodataka, ali su malo nezgodni jer mi se kroz njih provide bradavice, pa nisu bas prakticni za neke formalne prilike. Za njih koristim jedan onako... bas kao vojnicki shtit... i ima zicu i sundjer, ali je prilicno udoban... a i ne bio, obzirom koliko me je kostao... (samo jedna femme moze da da 1800 din za brushalter).
Inace, ne volim te sundjerate i zicane... ali obozavam ih od svih materijala i to samo u crnoj i beloj boji... prosli su me dani egzibicionizma sa leopardastim, lavandastim, zelenkastim... Crna cipka je zakon...
Ah... pa to i nije puno draga... 1800din za brus.. vidjala sam ja i skuplje, ali cu se sloziti da crni donji ves u meni budo.... uh... Ne znam gde je onaj smile stro drka.. :)
Korisnikov avatar
By Blady
A ja 95B cini mi se..... nemaju bruseve za mene, a meni sise uopste i nisu toliko velike..
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Hm.. ja sam 85B.... a ima i ove neke evropske dimenzije..

Desava mi se nekada, da ni ne primecujem da ga nosim,
a nekada me prosto izludjuje.. Mozda to ima veze sa
ukupnin raspolozenjem, ili datumom u mesecu...
(sa datumom u mesecu sigurno ima, jer onda mi postaju
tvrde i bolne, i brus je dobro resenje)
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Hmmmm... Nisam protiv brusa. Mada mi uopste ne smeta ako ga neko ne nosi iz prakticnih ili ideoloskih razloga. ;)

Licno mi je veoma zanimljivo da vidim male grudi bez brusa... :blush:
Ne diskriminisem ni vece. :drama:

Volim brus na sebi kao odevni predmet - upravo tako, jer ga nosim samo kada sam napolju... Imam.... Desetak komada.. :hypno:

Po kuci se setam bez njega... Narocito leti - tada iz objektivnih razloga (vrucina!) nista odevno ne drzim na sebi... :)

E, u pravu ste, jedino mi je tesko u PMS-u, tada mi se ponekad cini da mi je tesko i da spavam bez njega, jer me grudi najcesce bole i nateknu.. :placko: Mom muzu su tad nekako najzanimljivije, ispostavlja se, a ja hocu da ga :tuc: zbog toga!!! :lol: Pa bole me!!! :rida:

A sto se tice brojeva, ja dugo nisam znala kako se mere ti brojevi 1, 2, 3, 4..., i bas skoro naidjem na brushaltere koji su tako oznaceni.. Naravno, imajuci predrasudu o svojim grudima, pocnem da probam broj 2, a zavrsim sa 4 kao udobnim... :shok: Inace sam nosila 80-85B... Eto.. :hvala:

Ja volim da ih nosim, jer mogu da se skinu... ;)
By Bombina
ja u isto vreme nosim brus i tako svi nose i drugi ne
kad ja primecujem neke cure ne nose i drugi ljudi primetili da su je lez i trans ima vecina mogu da primecuje
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Ne podnosim brus, pakujem ove moje u 80B samo kad se mora.
By simba
Ne nosim, a dok sam nosila nisam znala broj. Samo udjem u prodavnicu i kazem:"Dajte mi najmanji koji imate". Znalo je ponekad i da upali.
Korisnikov avatar
By HappyHours
Devojkama sa manjim grudima je oprosteno ako ga ne obuku, ali one koje imaju velike, bas i ne prrepoprucujem da izlaze na ulicu sa otromboljenim sisama.

:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!