Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Na bele carApe i zvake...brdo para... sta cu kad volim :)
Korisnikov avatar
By Blady
Provod me najvise kosta....
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Kafa.... Barem po 300 dinara dnevno... 109500
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Bas sam skoro nesto racunala sa drugaricama koliko smo kafa popile u srednjoj skoli i dosle do cifre od oko 3600 eura po osobi...

cesto kad izadjem uvece na pice i jedem, pa me i te silne vecere bas dosta izadju.. u svakom slucaju oko 2000.

taxi se ni ne usudjujem da izracunam, pogotovo kad uzmem u obzir cinjenicu da se ceo zivot vozim sama taxijem, tj ne delim ni sa kim pa me stoga izadje ko svetog petra kajgana...

ali da, svakodnevno pice sa drugaricama, kafenisanje, vecerice, i taxi me ubijaju..

pokusavala sam mnogo puta da barem smanjim ako nista drugo, onda taxi, ali nije uspevalo.. ili je sto rece m... vruce, ili kasnim, ili me mrzi, ili sam, jbg, na stiklama ili ne sme kosa i outfit da se pokvare. :merlinka:
By Snow_Crystal
Pre nego sto sam upoznala devojku vecito sam bila bez para (izlasci,racunar,telefonksi racuni itd itd)...Sada me je naucila kako se stedi... Mada mi opet dosta ide na kredit...:vijaca:
Korisnikov avatar
By deran
Cigare-tri hiljade mesečno:indijanac:

Mislim da kafa i ostalo(izlasci,novine...)nije bacanje para-samo proklete cigaretine :jazzva:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Nichega se ne bih odrekla, jer sve sto radim radim zbog svog zadovoljstva i uzivanja.. :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay:
Korisnikov avatar
By reveal
ne bacam pare nesto narocito... osim na cigare.
ali bih mnogo para bacala kada bih znala gde ima da se kupe one nindza kornjace zvake kao i chunga lunga... :sladoled:
Korisnikov avatar
By kopikakroketa
definitivno bacanje para je na cigare i novine....e da i glupavi upaljac redovno ga gubim pa mi od prilike dodje na 2 kutije cigara i jedan upaljac.....
Korisnikov avatar
By Dirrty
U mom slucaju mozda se u proseku mesecno desi da preteram sa kupovinom kozmetickih proizvoda...

Na to moze da mi ode i 100 evra mesecno kada sam bas raspolozen (iako mi je potrebno u proseku 50 evra)... ali ja bez toga ne mogu :gitara:

Mada u poredjenju sa vama pusacima/alkosima/kafedzijama, ja sam :andjelak:
By fazza
Ovako matora tema, a da ja nisam odgovorio! Skandal! :kosa:

Ovako: ne pushim i ne pijem kafu, tako da mogu sebi da priushtim neke druge stvari na kojima ne shtedim. :) Jedino na shta troshim pare je benzin, i to par 'iljada mesechno.

Dosta shtedim, ali dosta i potroshim u jednom cugu.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
nista od navedenog..
nijednu kafu ne wolim osim jacobsa 3 u 1
,ne pusim,ne podnosim pusenje..
slabo pijem..\
jedino na sta iskreno dajem kad god imam novca su knjige:eu:
Korisnikov avatar
By XerYuS
Na cigare potrosim mesecno oko 1.700, a godisnje oko 25.000 :povez:
Korisnikov avatar
By KiWi

Smatram svoje zadatke racionalnim. Bacam pare na hranu ... kupujem kvalitetno i na hrani ne štedim nikad!

Primetio sam da od kako ne jedam slatikše imam dosta para zaostalih po džepovima i često više para u novčaniku nego ranije ... ko bi rekao :D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Na mobilni. Kad videh listing na 68 strana..definitivno sam za lecenje
By Sportasica
Dok isla u skolu, nenormalno trosila na slatkise, ali sada se malo bacila na stednju, a i ne moze se nesto mnogo trositi sa majkinom platom od 13000, tj pored struje, vode, tel-a i neta ne ostane mnogo za rasipanje :(
Korisnikov avatar
By decko
Koje pare? :lol:
Dok imam trosim, nekad sam mogao da cuvam i skupljam a u poslednje vreme kao da same beze iz novcanika :balon:
By DakiSpain
Znaci ja zivim u madridu...onda,znate da je preskup grad.Ulaznica u diskote´käma u gej predgradju su 15 evra...mesecno trosim na ulaznice oko 100 evra.Na alkohol( jedan viski 10 evra) trosim oko 180,240 evra na mesec.Na cigarete mi odu opet 100 evra.Metro i autobus oko 70 evra mesecno.Kondomi( 25,30 :) ).
Na krpice trosim izmedju 100-200 evra, vecere,bioskopi,teatri,koncerti(90,100 evra).... Samo te stvarcice mi izadju na mesec oko 600,700 evra.... jAOJ!!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!