Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By J...
Meni se ponekad desavaju faze "brzog hodanja". :)

Tacnije, hodam brze nego osoba s kojom hodam tako da stalno moram da se okrecem i proveravam jel uspeva da me stigne, sto me jako nervira.

Cesto se i ta osoba naljuti jer ne moze da me stigne pa opet imam problem.

Onda obicno svako ide za sebe. :P

Da li vi imate ovaj problem uskladjivanja brzine hodanja kada hodate sa nekim?

:auto:
Korisnikov avatar
By 2kune
problem neusklađenog hoda imaju osobe koje nisu navikle na druge i kroz život su malo ili nikako hodale s nekim... :icequeen:
By J...
Originally posted by 2kune
problem neusklađenog hoda imaju osobe koje nisu navikle na druge i kroz život su malo ili nikako hodale s nekim... :icequeen:
Jel ti to pricas o individualcima? :)
Korisnikov avatar
By foolish
ja ne znam sporo da hodam! mrzim kad hodam sa nekim ko se razvlaci. tad imam osecaj da ako budem hodao samo malo sporije ima da stanem u mestu.

ne hodam ja nesto preterano brzo, ali je to ipak brze nego vecina...
ali dobro, kad hodam sa nekim gledam da se nekako uskladimo, neka sredina, ni jurcanje no razvlacenje
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Brzo hodam.... I stalno zaobilazim ljude koji se vuku... Ne daj boze da zaglavim u neku guzvu, prometnu ulicu... joj, jako se iznerviram
Korisnikov avatar
By uninvited
ja ne hodam previse brzo,ali ni ne balavim.. uglavnom umereno i obicno kad hodam sa osobama sa kojima sam cesto,idemo istim tempom.

razvlacim se jedino kad me mrzi da zivim.

Ali,desava mi se takodje da kad sa nekim idem,ta osoba se vuce,sto ume jako da me nekad nervira,a nekad i 'smanjim brzinu' iz pristojnosti. :)
Korisnikov avatar
By Delete
Hodam prilicno brzo i cesto se desava da ljudi ostanu iza mene, a ja se trudim i trudim da usporim koliko je moguce, ali nekad prosto nemam strpljenja. Jednom prilikom je drugarica odlazila negde busom, pa smo zurile da ne zakasni da kupi kartu i udje u bus i onda se ona toliko razvlacila da sam ispizdela, pozurila u svom stilu, kupila joj kartu, vratila se nekih 300m do nje i u hodu joj samo pruzila kartu, a ona je nastavila da se razvlaci kao puz.
Korisnikov avatar
By doktor_NS
Ja brzo hodam,pa me cesto usporavaju oni koji setaju sa mnom i kazu da ja ne znam da setam :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Najcesce jako brzo, u drustvu... dok kada hodam sam, onda letim uvek.
Ne volim da se osvrcem previse i da zastajem i blenem...
Kada shetam, ja onda samo shetam!
Korisnikov avatar
By Dzi
..pa, brzo,brzo koracham, zivot je i suvise kratak da zaostajem :lol: :smeh:
..ovo me podseti na vic: kad je tamo neki lik vodio kravu preko auto-puta, i neki dr lik mu je pregazio, i sad da ne bi zvali policiju ovaj mu nudio novac, ali kakvi matori nije hteo novac niposto,a kad ga je komsija snimio rekao mu je al' si ti zaostao,glupane! a, ovaj mu odgovara: e da sam i ja zaostao i mene bi pregazio!
:lol:
:surfer:
Korisnikov avatar
By pthalo
brzo hodam. moje drugarice imaju kratke noge. uvek kažu "hey! slow motion walk!"
:surfer:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by tinkerbell
Brzo hodam.... I stalno zaobilazim ljude koji se vuku... Ne daj boze da zaglavim u neku guzvu, prometnu ulicu... joj, jako se iznerviram
Evo i jacu da ti se pridruzim...samo sto se ja neiznerviram...:friends:
Korisnikov avatar
By Hys.
Brzo hodam, moja zena sporo /bar za mene/ i redovno zaostaje kada negde zurimo, ili setamo kao kardio vezbu :tuc:
Korisnikov avatar
By Sunce
Umem jako brzo da hodam, ali kad god setam sa nekim gledam da ne zurim.
Originally posted by J...
Meni se ponekad desavaju faze "brzog hodanja". :)

Tacnije, hodam brze nego osoba s kojom hodam tako da stalno moram da se okrecem i proveravam jel uspeva da me stigne, sto me jako nervira.

Cesto se i ta osoba naljuti jer ne moze da me stigne pa opet imam problem.

Onda obicno svako ide za sebe. :P

Da li vi imate ovaj problem uskladjivanja brzine hodanja kada hodate sa nekim?

:auto:
To ne podnosim. Imao sam nekoliko prijatelja koji su uvek isli ispred mene koliko god da sam zurio. Meni je to znak da ta osoba ima strah od upravljanja.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ja straaasno brzo hodam, ustvari imam duge noge pa i kada hodam istim tempom ko osoba koja je sa mnom opet sam brzi... :lol:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
brzo hodam..a i obozavam da setam..svaki dan uz skuske predjem naopako puno.a Novi Sad je za to savrsen jer je mali i sve mozes obivi peske..ali i svi u mom drustvu brzo hodaju.n mislim sad da udaram sprintinu..ali generalno brze hodam:B
Korisnikov avatar
By Sanguine
A ja uzasno sporo...stalno zastajem,vrtim se negde.
Umem da ubrzam ali samo u nuzdi...inace sve polako..

:)
Korisnikov avatar
By bothways
Kad idem sam, volim da hodam prilicno brzo (dosta brze od nekog, recimo, proseka). Kad idem sa drugima, gledam da se prilagodjavam brzini tih drugih ljudi i cesto mi uspeva, ali samo da ne gnjave. Najvise mrzim da se razvlacim ako negde idem sa nekim ciljem. Ako, medjutim, izadjem sa nekim u setnju, onda bilo kakav tempo mi odgovara, a ponajvise neki sporiji. Jasno razgranicavam setnje i hodanje (sa ciljem dolaska do odredjene tacke).
Korisnikov avatar
By Tomek
Zavisi od milion razloga...
Volim da hodam...
Ako se setam s nekim, moze da bude veoma, veoma sporo. I to me nervira.
Ako idem negde sam, volim da pozurim, bas pozurim...
By fazza
Stalno me upozoravaju da prebrzo hodam, i to uglavnom zhenske na shtiklama. Jesam im ja kriv shto nose shtikle, ko ih je*e, ja sam navikao da idem brzo a ne da se vuchem, pa se onda naravno i prepiremo usput da li ja treba da usporim ili one da ubrzaju...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Zavisi kako kad, kako gde, kako s kim..i naravno zavisi kako gledas na to...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
s koloradom savrsenim tempom!!!!

i kada zurimo, i kada setamo!

inace, ja se neverovatno nerviram koliko se ljudi lose krecu na ulici...ne govorim sada o brzini, nego o logici kretanja...
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ja strasno brzo hodam.. i to uvek..

Cak i kada je guzva na ulici, umem da se organizujem i da
ipak idem brzo..

Volim da odem u neki nepoznati grad, uzmem mapu,
tu sam onda najbrza. Prepesacim gomilu kilometara
na da.. Istina, uvece ne mogu da hodam koliko me
bole noge... ali sam ujutro opet cila i orna...
Korisnikov avatar
By .L O S T
mnooogo brzo, ne mogu da dangubim:die:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Mene odushevljavaju komentari moji saputnika kad pochnem da ih ostavljam za sobom... U fazonu, "samo ti idi napred ako zhurish negde, mi smo navikli da ti gledamo ledja, ne obaziri se na nas", ili "Izgleda da od nejebice postajesh hiperaktivan"... Brat me zove kolibri, najbolji drug stampedo i svi znaju da nisam nikakvo drushtvo za shetnje i kupovine kojima prethodi razgledanje izloga jer ih stalno pozhurujem... Ali kad sam s nekim special some1, tad se svesno usporavam jer mi je dovoljno da samo jednom dobijem kritiku na rrachun zhurbe da se uzmem u pamet da to mozhe pogreshno da bude protumacheno...
Korisnikov avatar
By m..
Uveki brzo hodam. Smatram da je razvlacenje od mesta a do mesta b gubljenje vemena, i kranje sam netolerantna prema onim koji se vuku, jebiga jedu mi vreme, a i ja se uzasno unervozim.
Sva srec pa svi moji prijatelji brzo hodaju, a i devojka.
A pritom sam niska i imam relativno kratak korak, ali zato tabanam ko furija.
Desavalo mi se da kad idem negde s nekim ko sporo hoda, prosto slazem kako me bole noge ili vec nesto, nadjem neki izgovor i uzmem taxi. Uglavnom kazem da mi se ne hoda, sto je i istina, ama ne hoda mi se tim tempom.
Korisnikov avatar
By Momo
Kad idem sam idem brzo na ravnom, uzbrdo pufcem a niz stepenice trcim.

Kad idem sa nekim (ako pretpostavimo da nigde ne kasnimo) volim da idem sporo i ako taj/ta/to oce da ide brzo ja se iznerviram jer koj si me moj zvala/zvao/zvalo ako cemo samo da gledamo ispred sebe da nekog ne oborimo.

Jedna moja cimerka je stalno isla ko furija a najvise me nerviralo da je jurim kad se vracamo iz bioskopa (osim kad je -10C, tad je dobro da se zuri da se covek ugreje) a najvise me nervirala kad je jurcala preko ulice...
...nju je nerviralo kad je scepam za jaknu dok prelazi ulicu...a ja to mahinalno jer kad vidim auto mislim gotovo :auto: :mete:
Korisnikov avatar
By scout_finch
ne hodam previse brzo,al' me mnogo iznervira kad neko ispred mene hoda sporo,prosto pozelim da mu namerno izujem patike :)
Korisnikov avatar
By Dina
Ne hodam brzo, sem ukoliko negde zurim. Ali ako je setnja onda volim da se vucem, kakva je to setnja ako se brzo hoda? Sa partnerom mi je to bio problem na pocetku, govorio je da nije navikao da je pored njega osoba koja pravi tako male korake. ;) Ali vremenom smo se uskladili pa ili oboje idemo brzo ili se vucemo ili nadjemo neku sredinu, zavisi od prilike...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!