Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by MarvinI ja za Nadala! :Originally posted by ancheTako sam i ja svim srcem uz njega da osvoji Wimbledon (a ni malo mi nije drag).
jao kol'ko mi drago sto nadal, koji mi nimalo nije simpatican, trsi mareja![]()
Zaslužio je.
I onda je na samo 300 poena da skine Federera![]()
Originally posted by LunjaPa dobro.. ja sam sad probala... nije toliko strasno... i kasni samo nekih 7 sekundi
Ako je jos neko, kao ja, osudjen na rts, ovde moze da "gleda" (citaj, da oslepi) prenos. http://www.justin.tv/fenixuy1
Bolje ista...
Originally posted by dooffeyZato razmisljajmo pirinčasto, za Kinešče. Ma do kraja godine Serena ima da bude ispred Jelena budući da nije igrala prosle godine u Los Angelosu, Toronu (Montrealu), Stanfordu. Moguće je da Serena postane i novi No. 1 do kraja godine.
Lunjo, jesam slepac. Mislim sam da sam prochitao Charleston.![]()
LM, ako Serena osvoji Wimb, bitje, ako se ne varam, nekih 10 poena ispod Jece. Jezivo.![]()
Originally posted by LunjaNemam...Originally posted by tinkerbellJe l' imas zvuk? Ja nemam.
Pa dobro.. ja sam sad probala... nije toliko strasno... i kasni samo nekih 7 sekundi![]()
![]()
Kakve su teniserke iz muškog ugla? Da li je uopšte moguće napraviti stabilnu vezu sa ženom, pošto su teniseri stalno u pokretu?Tipsy malo pretera!
Teniseri u 99 odsto slučajeva ne podnose ženski tenis. Ne postoji sport u kome muški deo toliko odskače kvalitetom od ženskog, kada se uzme u obzir koliko teniserke zarađuju. Moj prijatelj kaže: „Da se ja pitam, teniserki koja osvoji grend slem može da se plati avionska karta, i ništa više“. Da nemam Anu i Jelenu u svom životu kao, uslovno rečeno, prijateljice, ko zna šta bih ti sve napričao. Naravno, cenim i poštujem njihov trud jer ne treniraju ništa manje od mene. Kad sam bio junior, sa 16 godina, moj vršnjak i prijatelj Švajcarac trenirao je s Martinom Hingis mesec dana na pripremama. Ona je tada bila dominantna kao sada Federer, osvajala je sve živo, a za mesec dana nije mu uzela dva gema, a on je imao samo 16 godina. Stavljam na stranu to što žene serviraju brzinom od 160, a muškarci 220 km/h. To je druga stvar. Ali razmišljanje žena na teniskom terenu ne može da se poredi sa razmišljanjem muškaraca. Taktika teniserki je „udri tamo gde tvoja protivnica nije“. I ništa više! Ne postoji kod njih „ajde sad spin, sad je važan poen, digni malo, promeni na bekhend“... Neme šanse! To je samo „zatvori oči i sevaj iz sve snage na drugu stranu“. Što je najgore, danas se igra takav tenis i takve igračice prolaze. Pogledajte sestre Vilijams, Šarapovu, Anu Ivanović, koja udara kao kamion na steroidima. Iz sve snage - u drugu stranu! Malo sam kritičan prema tome kad pogledam koliko one zarađuju, a kako nosioci u ženskom tenisu prolaze prva kola. To me najviše nervira, dođe mi da odem u WTA i sve ih tamo... Obrati pažnju na prvi sledeći turnir i videćeš da sam u pravu. Gledam jednog Federera koji je toliko neprikosnoven, a mora da se oznoji sa jednim Staraćeom, Almagrom, pa se još desi i da izgubi set... Onda gledam Anu Ivanović ili Mariju Šarapovu koje izgube tri gema u četiri meča na turniru, ili bacim pogled na ženski žreb i vidim da je od prvih 16 na listi prošlo dalje njih 15, s tim što su ukupno izgubile 50 gemova. Sve zajedno! E, onda mi nije dobro...
http://www.b92.net/zivot/licni_prostor. ... 06659&fs=1
Originally posted by LunjaImam i ja
Meni se upravo pojavio.![]()
Originally posted by Lunjamislim da sam vec pominjao:
Je l' ima ovde neki teniski fan, a da je haker? Da mi preporuci sve zivo i mrtvo preko cega sutra mogu besplatno da gledam prenos preko INTERNETA. Ako neko zna za neki plejer ili sajt ili sta god.
Npr, prosle godine, US finale, secam se da je klittrie iskopala neku kinesku tv stanicu, tj. pratila je prenos preko streaminga sa sve kineskim komentatorima. Znaci da moze!![]()
Help please! :stefanija:
Ubicu se, ako sutra propustim polufinala!
Originally posted by Lunjamalo?
Tipsy malo pretera!![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!