Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Hans
U julskom broju časopisa Yellow Cab, na stranama posvećenim gay populaciji, srpskim izdajnicima ili kako god želite, urednik je dozvolio sebi da "preporuči" mesta za izlaske za gay populaciju. Nevolja je u tome što su date adrese, nazivi klubova, jedino čega nema su telefoni. Nije mi jasno zašto je bitno da se zna gde mi izlazimo. Svako ko je u ovoj priči na ovaj ili onaj način zna za "mesta", ako je to želeo da sazna. Smatram da tim gestom uskačemo sebi u usta. U ranijim temama o Yellow Cabu je takođe bilo reči o tome i još tada sam postavio pitanje: Šta ako...?
Ne paničim, ne preuveličavam, samo mislim da tome nije mesto tu. Zanima me šta vi mislite o tome.
By deka
Ukoliko je to tacno (a ne vidim razlog da si napisao nesto sto nisi proverio) onda je to blago receno alarmantno- sve me to podseca na onaj editorijal koji je svojevremeno izasao u nedeljniku Status- gde su pored spiska sa inicijalima "poznatih" ljudi u fazonu i opisamesta gde LGBT populacija izlazi ,cak i mapu klubova objavili- valjda da se oni koji bi da se "obracunaju" sa nama lakse snadju - moguce da su imali dobre namere(ovi u Yellow Cab-u) ,ali znamo koji put je poplocan dobrim namerama ...
BTW - i da su objavili te famozne brojeve telefona,ne bi bilo ni manje ,ni vise strasno - jer se na iste niko uglavnom ne javlja ili su permanentno nedostupni ;-))
U svakom slucaju osudjujem takav potez njihovog urednika/urednice i dozvolu da tako nesto ode u stampu !!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By bakalar
a i ovako ko zeli da sazna sazna ... (makat sto se tice BGa)

koliko puta su vec ljudi pricali kako su ih sacekivali ispred ...

sa druge strane nije mi jasno sta ce to, kada svaka lgbt osoba takodje moze da sazna ... :kiwi:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Stvarno...sad ja pogledao...

Ima sva mesta i sve adrese...bas bezveze...

ali ono...

:whatever:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Ako se ne varam, autor rubrike Rainbow Cab je i forumas, pa ce se valjda oglasiti po ovom pitanju.
U svakom slucaju, glupost. :ua:
Korisnikov avatar
By Draco
U jeee, objavili adrese, big fcn deal! Pa taj ko hoce da se shteka u ormanu, slobodno moze i ne mora da dodje u klub. Mozda ne zele svi da se kriju? Nije kao da koljemo decu ili da smo tajna lozha pa da je tajna gde se okupljamo. Dok se mi sami krijemo i ponasamo kao da imamo nesto da sakrijemo, ne moze se ocekivati bilo kakav pomak. Svaki normalan grad ima info gay sajt i/ili casopis u kom stranci (uglavnom) mogu da se informisu gde da izadju.
Korisnikov avatar
By foolish
ma sve se zna i bez yc-a. ja sam cak za par gay mesta prvi put cuo od str8 ljudi...
ok, postupak jeste nepromisljen, ali nije tako alrmantan i nista se nece promeniti
ako se dobro secam i vip i alijansa su bili u 24 sata, kad je bacen suzavac u vip, sa sve adresama..
a i kurir je detalljno opisao aprtman, sve sa istorijom zgrade...
:zastava:
Korisnikov avatar
By Deepblue
Paranoja strikes again! :psiholog:

Koliko znam svi klubovi imaju obezbedjenje, a sem toga to stvarno moze da se nadje i bez YC.

A mozda nam je i dosta tok "Mi smo tajni pokret otpora" stajlinga... Mozda je vreme za gerilu i partizane LOL
Korisnikov avatar
By Calypso
Ja sam mislila da je cak u prvom izdanju te rubrike bila objavljena adresa Apartmana!!! Sto bese jos u maju!!! :puzzle:

A i zar nije kurir prosle godine objavio adresu sa sve obavestenjem kakva se muzika tamo pusta?! :evilkiss:

Razumem da batine nisu nimalo prijatna stvar ali zar treba da se krijemo i od nas samih...Te nemojte upadljivu kampanju, te nemojte glasno da izgovarate gay, lezbejka itd... Uputstva kao recimo, svoje stavove lagano provlacite da se ne osete, nemojte da bodete ljudima oci, nemojte da ih izazivate svojim ponasanjem (ljubljenjem, drzanjem za ruke, pogledi itd...)!!!

Dokle vise??? Dokle???

Ja sam ove godine na faxu svima bola, ma sta bola -kopala oci! Kroz svaki seminarski koji smo imali da napisemo ja sam provlacila pitanja ljudskih prava, feminizam, status lgbttiq osoba. A studiram Pedagogiju, pa ti vidi...
Dobijala sam od drugarica savete tipa pa nemoj tako glasno o tome, nije to tema, borila se sa njihovim ogranicenim shvatanjima svaki dan....Dobila gomilu cudnih pogleda, cak mozda i manju ocenu na ispitu al sta me briga, zanimljivo je bilo gledati sva ta lica u cudu, kao odakle mi pravo da javno iznosim svoje stavove!!!

Malo pobegoh sa teme al kad me ovakve stvari nerviraju!!!

A vezano za temu je sledece: saznala sam da 2 moje koleginice sa faxa rade u razlicitim gay kaficima/klubovima, ali one ne znaju za mene (nisu skapirale, cudom). Kad sam ih pitala gde rade, cisto radi informacije jer ih nisam sretala, nisu htele da mi kazu! Cak ni posle ubedjivanja da je ok, kao izlazim na ta mesta, cak sam i nabrojala neka od njih, nisu mi rekle gde rade!!! :puzzle: Mislim, sta se to desava? Da nije trebalo da kazem neku lozinku?

Ne treba da se krijemo, nismo nikakav zlocin pocinili!!!
:grin:
Korisnikov avatar
By foolish
Originally posted by abcd
"sve sa istorijom zgrade..."

lol
pa kako bi drugacije znao da je sagradjena 1932. godine :D

@ Calypso: :up: :hail2:
Korisnikov avatar
By gneeebo
YC nema ciljnu publiku od koje biste se mogli osetiti ugrozeno. no, sto rece calypso...ja studiram pedagogiju. :bubblegum:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Calypso

Da nije trebalo da kazem neku lozinku?
mislim da su ipak neke druge radnje, koje ne ukjlucuju toliko verbalnu komunikaciju, predvidjene za tu vrstu provera :giggle:
Korisnikov avatar
By Rei
i treba da se objavi
nismo kriminalci da se krijemo
Korisnikov avatar
By Rei
(reche rei koji je poslednji put u apartman izashao pre pola godine :lol: )
Korisnikov avatar
By starky
so what?

ma ko da se ne zna sve?!

:nokti:
Korisnikov avatar
By faksa101
Ja sam skoro dobio adrese sajtova od prijatelja iz Svedske gde je meka gay-eva kao sto se zna,i gde su prava gayeva velika ,da ne pricam o slobodama,u Srbiji je stanje gay populacije veoma lose sto zbog ponasanja samih gay osoba sto zbog provokatora koji zele da zavade gay-eve i kazimo mada zvuci malo glupo obican svet.naime u Svedskoj imate sajtove za sva mesa u toj zemlji gde mozete da odete u koji klub,gde da kupite gay obelezja itd milsim da i sami znate o cemu pricam,milsim da nije lose da se i kod nas otvore takvi sajtovi i da gay polpulacija kojoj i sam pripadam napokon sazna gde moze da ode na pice u provod itd na gay mesta u tim mestima
By Paranoid Androgynoid
dobro sad malo pretera.. svedska i srbija :roll:
ali neka su napisali i ovde. ko hoce da sazna - saznace i bez YCa, imao dobre ili lose namere, nije relevantno.
Korisnikov avatar
By faksa101
to si u pravu,ja sam samo za vise prava nas gayeva u svakom smislu te reci znaci vise gay klubova, kafica i ostalog a pogotovu u manjim mestima nemora sve biti skoncetrisano u Beogradu nemaju svi novac da posete Apartman i druge klubove i kafice u bg npr a druzenja su tamo cesca zato sto ima gde da se izadje naravno
By Paranoid Androgynoid
pa ima gde da se izadje zato sto je vecina gay (i tome srodnih) ljudi skoncentrisana u bgu. :)
da ih i na drugim mestima ima u tom broju da vidis kako bi krenuli da otvaraju klubove.. makar zbog profitiranja, ako nista drugo :roll:
no, to nije tema..
ovde se digla prasina oko neceg drugog a mislim da, bar sto se Beograda tice.. nije problematicno to objavljivanje niti se prvi put to desava.
a i jos jedna stvar.. ja bas nesto sumnjam da ti koji prave probleme imaju i toliko kulture da kupuju i prate ono sta YC pise :lood:
Korisnikov avatar
By faksa101
pa dobro evo krece polako nabolje bila je gay zurka u nisu, bice opet,valjda cemo i mi na jugu dobiti blize mesto za druzenje i upoznavanje sa novim likovima:friends:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Ma da,i LGBT ljudi a i psihopate bi saznale za to ovako ili onako... a ovako makar ostali znaju da postojimo....

Inace skoro sam upoznao decka preko neta,koji je biseks ima 24 godine i kad sam mu rekao da izlazim na gay mesta on me je pitao : "Zar u beogradu ima gay kafica? "

:wtf:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
smatram da ne treba preterivati sa kritikama...

u svim normalnim evropskim zemljama, postoje naznake i za gey klubove....

ne znam zasto, ali mislim da paranoisete bez razloga .....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!