- 02 Jul 2008, 13:21
Originally posted by Dominionslozio bih se sa eyom da je malo suludo ocekivati od bilo koje lgbt organizacije da zastupa stavove celokupne lgbt populacije. ukoliko izvesne novine (to je kurir, pobogu) koriste akcije ili stavove pojedinih organizacija kako bi osudili gej populaciju o celini, za to treba kritikovati te novine, a ne pojedine organizacije. sto se tice afere sladjana to je vec potpuno suluda prica, meni licno su obe strane u toj aferi bile smesne, ali sasvim je korektno da se neko ogradi od necije podrske ukoliko drze do svojih politickih stavova, a pritom im se stavovi razilaze. taj argument o secenju grana na kojima se sedi je konformisticki i prilicno, izvinite na izrazu, usran, gej ljudi ne mogu sedeti na svakoj grani koja kaze "gej je ok", moraju postojati odredjeniji kriterijumi, i ne treba se polaziti od tako inferiornog i zrtvenog stava. to sto organizacija kvirija sedi na nekim drugim granama, i to do te mere da se s njima vec stopila, to je druga prica.
aha! znaci ako si kontradiktoran sam sebi, onda nemash prava slobode govora i misljenja i zato mogu drugi da te pljuju kao sto si popljuvao sladjanu.
a tvoje lik i delo se asocira sa lgbt zajednicom i smatra se da iznosis kolektivne stavove pedera srbije (sto dokazuje clanak u kuriru) ako ces vec da ih iznosis, onda se lepo ogradi (kao sto sam ti vec rekao) i reci da je to tvoj licni stav.