Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Pending-For-A-Bending
Sta biste voleli da dobijete za rodjendan?

Mozda neko od vasih prijatelja (a na forumu je) ne zna sta da vam kupi. Evo svojstvenog nacina da mu/joj to "suptilno" saopstite. Mozda to i dobijete

Pisite tokom cele godine.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja hocu da mi neko u zivotu kupi onaj maaaaali parfem u stiku sto ima da se kupi u Lush-u
By Swanheart
znam sta ne zelim :lol:

ne zelim vise igracaka kao sto je dupli dildo, ljudi to ce da kupi prashinu samo, dakle ne kupujte :pucaodsmeha:
By Pending-For-A-Bending
Da.
Ja molim ljudi da mi vise ne kupuju knjige. Jes da sam za prosli rodjendan dobio od kolega s posla MARVELovu enciklopediju o strip herojima s kojom sam se odusevio, ali mislim da je jako tesko potrefiti knjigu koja ce mi se svideti.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e da!

ili neka me slobodno pitaju koju knjigu da mi kupe
Korisnikov avatar
By Dominion
hm, bila slicna tema,
elem, ne menjam misljenje

Steve Vai Signature Series Bad Horsie 2 Wah

Slika

Steve Vai Signature Series Ibanez Bad Horsie JEM77B

Slika

Slika

:sigh:
Korisnikov avatar
By Khons
neshto nameshtaja za pocetak (ormar, police)
By Pending-For-A-Bending
Dominione,
pa nije valjda da ti decko to JOS nije kupio?! Kakvo govno! Podmicuje te onim iPhoneovima i laptovima i putovanjima! Stoka!
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by Big Bad Bear
Dominione,
pa nije valjda da ti decko to JOS nije kupio?! Kakvo govno! Podmicuje te onim iPhoneovima i laptovima i putovanjima! Stoka!
pa nisam kompletna sponzorusha :lol: shalim se, uvek sve sam kupim. nisam osoba koja luduje za poklonima. nista lepshe kada nesto merkash mesecima i zelish, i onda odesh to i kupish.

nego, ma koliko god voleo tehniku i gadgete - to ce uvek biti nista naspram gitara, pojacala i gitarskih gedzeta :love:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
nja nja nja...nisam KOMPLETNA sponzorusa....nja nja nja...
By Pending-For-A-Bending
Joj... slabo to kod mene ide... ja sam previse impulsivan. Kad na nesto odlepim ja poludim i kupim istog trena. I lepo se zaduzim na kartici i onda otplacujem...

Imao sam neki wishlist u glavi i tu je bio BULLDOG, ali sam i njega na kraju kupio
Korisnikov avatar
By hlaefdige
i da......iz meni neobjasnjivih razloga...jos uvek postoje ljudi (predominantly females) koji misle da treba da mi kupe plisanu igracku....

....normalno, poklonu se u zube ne gleda....ali meni stvarno nije jasno kojim tokom idu te misli kada one odlucuju da meni to kupe....pogotovo sto ne slavim rodjendan vec jedno deset godina...
Korisnikov avatar
By Paki
Nemam posebnih želja ...
Originally posted by Swanheart

ne zelim vise igracaka kao sto je dupli dildo
:smeh:

Shmizl, javi se :lol:
ljudi to ce da kupi prashinu samo, dakle ne kupujte :pucaodsmeha:
:hmm:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
hm..bilo koje izdajne Harukija Murakamija na engleskom..jer sve na srpskom od njega imam..dobra knjiga uwek bi me odusewila..isto kao i Dilan Dog u tvrdom povezu..bilo koja knjiga o filmu..neki dobar dvd.. i bla..
a od decka/dew..neki dobar sat..ili nesto da mi ostane u memory..
ju ju al sam skromna:potapsava:
Korisnikov avatar
By Dominion
@ hlaef - :blush: :P

@ bbb - ja kao da sam vaga u horoskopu, ja provedem i do dva tri meseca u razmisljanju i klackanju tipa: koje je bolje od ovo dvoje, koje su bolje specifikacije, koje mi je lepshe (i jos sto drugih parametara) dok na kraju ne dodjem do odluke. verovatno zbog toliko klackanja nisam nikada zazalio za neku stvarcicu sto sam kupio ;)

sto se tice samih poklona, ljudi su uvek u zboon-u sta da mi kupe tako da uvek zavrshim sa gomilom gluposti (da citiram fedoru): 'just another knick-knack that needs to be dusted' :doh:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Hm...
Mene odusevljavaju one knjige o starim civilizacijama i svetskim destinacijama, tipa slike iz Grcke, Spanije, Norveske...
Srebrni nakit...
I biljke!
Korisnikov avatar
By Zonche!
@Swan: nezahvanice!
To je bilo za tvoje dobro!

on: ja volim plisane igracke i knjige i sve :lol:

NE volim solje (imam ih na kilo), ramove za slike, kozmetiku (to sam uzimam hvala)...te takve klasicne stvari me izludjuju

I tako...

edit: i da, niko mi nikad nije uzeo cvece :sigh:
Korisnikov avatar
By Vespertine
ja sam uvek za knjige... Knjiga nikad dosta...

a ako treba da se isprdjujem nekim expencive stvarima, neka to bude mega akvarijum...
Korisnikov avatar
By gorilica
Meni je pochela kosa da se dize na plishane igrachke. Svaki lik sa kojim sam imao neshto iole ozbiljnije je nashao za shodno da mi kupi ili medu, ili majmuna ili pile. Mislim, ok, ali mator sam ja za to.
By Swanheart
Originally posted by Paki
Nemam posebnih želja ...

ne zelim vise igracaka kao sto je dupli dildo
:smeh:

Shmizl, javi se :lol:
ljudi to ce da kupi prashinu samo, dakle ne kupujte :pucaodsmeha:
:hmm:

Originally posted by Zonche

ali TO je jos uvek nevino i stoji u ormaru i malo je falilo mama jednom da vidi TO, ono kao "znas mama sluzi mi kao oklagija" :doh: nesto bas i ne pali kao izgovor
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Zonche
Homophob ALERT! Hoce da je preobrati u strejtasicu!
Korisnikov avatar
By scout_finch
hocu saobracajni znak,onaj trougao na kome je nacrtan jelen ili tako neka zivoltinja,onaj sto znaci oprezno,moze zivotinja da ti podleti pod auto. :lol:
brat mi je poklonio znak,putokaz na kome pise guča,ali ja 'ocu ovaj.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja cu morati na neku obuku za kupovinu poklona.
Jedino sto znam da izaberem su knjige i filmovi.
Ponekad nakit.
To sve, naravno, vazi samo za ljude sa kojima sam iznimno prisna.
Ostalima neka je Jesus u pomoci, kad im ja biram poklone.

:kesa:
Korisnikov avatar
By Blady
Rodjendan mi je prosao... :cekam:
Volela bih, neku knjigu, volim knjige....
Sa te strane sam malo skromnija....
Ili nesto od Madonne, nesto sto nemam..a nemam dosta :)
Parfem... :fige:
Itd... eto, to mi sad palo na pamet :)
Korisnikov avatar
By Calypso
Yeeeeey, super tema :D

mama, nadam se da citas ovo! Stvarno mi trebaju jaci zvucnici i pojacalo... Ovi su suvise slabiiii :chilling:
i nove carape :D

hm, a od skromnijih poklona knjige, karte za neku super predstavu, gluposti iz indijskih prodavnica( moze cak i njihov namestaj :bale: ) ili fruttini mleko za telo u ogromnim kolicinama ;)

Ovo mogu drugi da mi kupuju a ti mama cuvaj pare za pojacalo i zvucnike

:bubblegum:
Korisnikov avatar
By Rei
a BBB-u je josh malo pa rodjendan :giggle:

moj je proshao. tja. Mada mozhe, ako kupite swanki dildo, da ga date meni, poshto ga jadnica nemam. :pegla:
Korisnikov avatar
By .L O S T
ma bitna je paznja, materijalisti... kupiti sami sebi sta vam treba:tos: :tos: :tos:
By Swanheart
Originally posted by REI
a BBB-u je josh malo pa rodjendan :giggle:

moj je proshao. tja. Mada mozhe, ako kupite swanki dildo, da ga date meni, poshto ga jadnica nemam. :pegla:

swanki su vec kupili dupli dildo prosle godine, evo 9og jula tacno godinu dana kako je muceni nevin u ormaru :lol: ( pre cu iz ormara izaci ja :closet: nego taj dildo :lol: )

sad razmisljam sta zelim za rodjendan :misli: i zabrinjavajuce je to sto nemam zelja, sve sto zelim vec sam kupila, ne voilm da taktiziram i da merkam nesto mesecima a onda da kupim, kada vidim nesto dam pare slatko ( na konto toga moja mama kaze da je sigurnije detetu dati zilet nego meni karticu koja nema limit :lol: )
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!